icon

Čo je to za chrobáka?

30. jún 2025

Neviete čo je toto za chrobáka ??? Je hnedý, maličký a väčšinou ho nájdem na parapetnej doske. Teraz som ho mala v posteli 😨 ďakujem.

Strana
z2
balerina2025
12. júl 2025
@dorinecka45

@anonym_autor na parapetach to najdes preto, lebo si mala jeho larvy niekde v potravinach,omrvinkach atd.z larvy sa stal dospely jedinec a teraz sa snazi dostat von, ale kedze mas sietky,konci na parapete.vlastna skusenost

@dorinecka45 a tu larvu je vidno volnym okom?

dorinecka45
12. júl 2025
@balerina2025

@dorinecka45 a tu larvu je vidno volnym okom?

@balerina2025 larva je bielozlta malinka.. ked by si preosiala muku, nasla by si ju v sitku.my sme raz byvala v prenajatom byte a toto sme nachadzali uplne vsade.zavolali sme si pana na dezinsekciu a ten mi ukazal nieco,coho sa dosmrti budem bat.vytiahol policku z kuchynskej linky, a v neopaskovanej zadnej casti policky,ktora sa ti opiera o zadnu stenu link, boli zakuklene tieto larvy.sparatkom to vybral.skoro som zinfarktovala.rozplakala som sa.no uz davno byvame vo svojom a minule leto som ich nasla na parapete.postazovala som sa baba v oraci a vraj je to strasne rozsirene z potravin ktore si doneses domov z obchodu.a mali pravdu.vsetko suche co donesem dokov ide na 24h do mraznicky.muka ryza strukoviny,struhanka,ovsene vlocky uz ani nekupujem

balerina2025
12. júl 2025
@dorinecka45

@balerina2025 larva je bielozlta malinka.. ked by si preosiala muku, nasla by si ju v sitku.my sme raz byvala v prenajatom byte a toto sme nachadzali uplne vsade.zavolali sme si pana na dezinsekciu a ten mi ukazal nieco,coho sa dosmrti budem bat.vytiahol policku z kuchynskej linky, a v neopaskovanej zadnej casti policky,ktora sa ti opiera o zadnu stenu link, boli zakuklene tieto larvy.sparatkom to vybral.skoro som zinfarktovala.rozplakala som sa.no uz davno byvame vo svojom a minule leto som ich nasla na parapete.postazovala som sa baba v oraci a vraj je to strasne rozsirene z potravin ktore si doneses domov z obchodu.a mali pravdu.vsetko suche co donesem dokov ide na 24h do mraznicky.muka ryza strukoviny,struhanka,ovsene vlocky uz ani nekupujem

@dorinecka45 no dakujem pekne :O

dorinecka45
12. júl 2025
@balerina2025

@dorinecka45 no dakujem pekne :O

@balerina2025 takto to vyzera, fotka z netu

balerina2025
12. júl 2025
@dorinecka45

@dorinecka45 tak ja som podobne videla v chlebe , a ja ze to je normalne omg

dorinecka45
12. júl 2025
@balerina2025

@dorinecka45 tak ja som podobne videla v chlebe , a ja ze to je normalne omg

@balerina2025 no tak zajtra mas o program postarane.. vsetko vyhod, umyt staci vraj teplou vodou so saponatom, nakupit tesne dozy a preventivne mrazit.drzim ti palce.je to strasme

balerina2025
12. júl 2025
@dorinecka45

@balerina2025 no tak zajtra mas o program postarane.. vsetko vyhod, umyt staci vraj teplou vodou so saponatom, nakupit tesne dozy a preventivne mrazit.drzim ti palce.je to strasme

@dorinecka45 nie teraz, davnejsie. toto obcas evidujem na okne, tak max 1-2ks. potom to zmacknem a pukne to. myslela som ze idu cez otvory na okne

dorinecka45
12. júl 2025
@balerina2025

@dorinecka45 nie teraz, davnejsie. toto obcas evidujem na okne, tak max 1-2ks. potom to zmacknem a pukne to. myslela som ze idu cez otvory na okne

@balerina2025 aha prepac, az teraz pozeram ze to uz je stara tema.

balerina2025
12. júl 2025
@dorinecka45

@balerina2025 aha prepac, az teraz pozeram ze to uz je stara tema.

@dorinecka45 no ale aspon som sa dozvedela daco nove.

katty123456
13. júl 2025
@dorinecka45

@anonym_autor na parapetach to najdes preto, lebo si mala jeho larvy niekde v potravinach,omrvinkach atd.z larvy sa stal dospely jedinec a teraz sa snazi dostat von, ale kedze mas sietky,konci na parapete.vlastna skusenost

@dorinecka45 stále si myslim ze je to koziar..kozojed

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
13. júl 2025
@dorinecka45

@dorinecka45 takéto žlté “omrvinky” nachádzam v toustovom chlebe z Billy, kokos až mi zle zostalo 🥲

autor
13. júl 2025
@dorinecka45

@dorinecka45 takéto žlté “omrvinky” nachádzam v toustovom chlebe z Billy, kokos až mi zle zostalo 🥲

balerina2025
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor presne, aj ja si pamatam ze som videla v pecive 😨

autor
13. júl 2025
@balerina2025

@balerina2025 až sa mi to nezdalo, že preco to je take omrvinkove, ešte včera sme to jedli 😥😥😥😥

autor
13. júl 2025
@balerina2025

@balerina2025 až sa mi to nezdalo, že preco to je take omrvinkove, ešte včera sme to jedli 😥😥😥😥

autor
13. júl 2025
@balerina2025

balerina2025
13. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nechem vediet kolko som toho pojedla ja, ja ze to je dake zrno

Strana
z2