Čo je to za hmyz?
Ahojte čo to môže byť? Je to mega priblížené a veľkosť to má ako makove semienko cca ale videla som aj menšie…. Keď som zabila nemá to v sebe krv ani nič je to na komode v spálni ale našla som to aj na posteli hore na čele aj cez deň, poštípaný niesme a dokonca som mala pocit že to odskočilo ked som to šla zabiť… no niesom si istá, čo to je.?
Ps : inak ne zaujímavé že keď človek priblíži tak vidí aj to čo volným okom nevidno sila … ďakujem

@macekovam take malinke? Ved je to jak krupica zrnko velke max , skace to a cez den to je vidno… nebeha to rychlo a nestipe to…
@terrinka14 tak teda nie.mozno som sa sekla...
@terrinka14 moze to byt pisivka, nemate vlhko?
Vos papierova podla mna. Velmi casto sa objaví tam kde je vlhko. Novostavba napr. Tiez sme mali. Ale kludne to donesies aj z obchodu
Plostice svetlo neznasaju, tie by si cez den nenasla. Toto vyzera v celku neskodne, ale neviem to urcite 🤷
@20erika07 brutal vlhko aj sme stenu od plesne suchali lebo sa nam urobila
@terrinka14 mm. bude to ono..
@terrinka14 1000% pisivka. Znížiť vlhkosť pod 50%, vtedy sa nerozmnozuju
Jasne nestresuj bude to ono. Kazdy to vola inak. Treba vetrat a co najviac vysusit byt. Ja som to normalne pucila prstom ked som to videla
Tak vám veľmi pekne ďakujem ukľudnili ste ma lebo som tiež myslela na najhoršie ale určite to nie je to len ako znížiť tú vlhkosť keď je to malá miestnosť a už sme aj ako som vyššie spomínala odstraňovali zo stien resp. z jednej steny tú pleseň pretože fakt v tej malej izbe je Brutál vlhko pod soľnou Lampou som mala normálne vodu vyzrazanu… Čiže ako sa zbaviť vlhkosti? Keďže odvlhčovač mi veľmi tam nevojde :(
@terrinka14 uz nech je leto kurnik sopa aj okna sa nam rosia :(
@terrinka14 vošica,odvhlcit a odplesnit teraz narýchlo ti pomôže savo na pleseň,pozri ale obal,nie na sanitu.Nastriekas komplet murivo aby bolo prevlhcene,okolo rámov okien,silikónové tesnenia,za pol dňa to máš dole a poriadne vetraj.
Proste vetraj narazovo. Pootvaraj okna dokoran nechaj 5,10 minut a takto opakuj niekolko krat za den. Zniz vlhkost, susenie pradla doma,pouzivaj digestor a kup si odvlhcovac urcite sa najdu aj mensie. Vyhod solnu lampu a das odvlhcovac. Neries dako sa zmesti hadam to neni izba 20x20cm. Polozis na zem skrinku parapetu hoc kde miesto sa najde urcite len treba chciet. A nerob tragediu blchy to niesu ani plostice ani svaby atd. Nic hrozne.
@mima1 dakujem krasne heh za povzbudenie ano ano uz to robim a aj zapla som radiator chvilkovo a snazim sa z izit tu vlhkost ;)
@terrinka14 dobrý večer bola to tá pisivka ? Mám niečo podobné
@terrinka14 to je pisivka tiež to mám
@sima435 ano ano su to ony stale ich mam aj ked som vsetko vyvetrala vysavovala predala postel atd atd svine hnusne
@terrinka14 musíte veľa vetrať
@sima435 mam 5mesacne babo no tak snazim sa co to da 🥺
@terrinka14 ja som stim mala tiež problém a 3 dní som striekala celí byt biolitom a zatiaľ som nevidela žiadne nové a myslím si že keby je to ploštica tak ich to nezabije ale týchto to zabilo

100% plostica