icon

Čo je to za hmyz? Dostane sa k nám,hoci máme sieťky

mareka49
30. okt 2019

Ahojte asi dva mesiace nachadzam tak dvakrat do tyzdna v byte tohto chrobaka.
Asi nalietava, ale mame aj sietky, tak mi to ju uz divne.
Je dost velky a je to akosi pricasto.
Co to je a preco sa mu u nas tak paci?
Mam sa bat?
Dakujem

Čo je to za hmyz? Dostane sa k nám,hoci máme sieťky
miadi
30. okt 2019

@mareka49 neboj sa 😃skor on by sa mal teba si tisic x vačšia. Raz dva ho vyhodiš z domu

mrkvicka060
30. okt 2019

@mareka49 to je nejaky druh bzdochy, stahuju sa dnu, lebo sa ochladilo. My mame tiez vsade sietky, ale tie bestie sa furt nejako presmyknu dnu. V pohode, len to vyhod oknom odkial prisla 🙂

denden77
30. okt 2019

@mareka49 pacilo sa mu aj u mna na balkone 😂 odkedy prislo ochladenie, uz sa "nestretavame" 😊

lucyluv
30. okt 2019

Teraz je asi obdobie bzdoch. My ich mame veľa posledne týždne 🙂 sieťky nemame. Su neškodné, len vedia nahlas bzucat pri lietaní, to ma párkrát vystrasilo. My tu mame stale nejake obdobia, jedno obdobie tu bol samy pakomar, nedávno modlivky, teraz bzdochy. Žijeme pri lese, uz to beriem ako súčasť prirody 🙂

tibka7
30. okt 2019

ojj fuuuj :( takehoto sme mali na balkone :(

tibka7
Autor odpoveď zmazal
lenadka
30. okt 2019

Je to bzdocha, neškodný chrobák v byte. Minule som jednu dala zjesť modlivke. Mne by sa hodilo nájsť denne jedného pre Irenku na obed.

zuzpap
30. okt 2019

bzdocha americká...tiež ich neznášam, vedia preliezť dnu aj keď máme sieťky...vyskytujú sa najmä tam kde sú ihličnaté stromy, my máme za blokom borovice, tak je ich tam zjavne neúrekom

katarinka89
30. okt 2019

@mareka49 aj my to máme a všimla som si, že sa to zvykne zašiť do vypratych šiat a keď donesiem sušiak dnu dosusit- vylezú. My to voláme smradliak- lebo keď ho zabiješ tak to smrdí hnusne. Bývajú aj zelene

0silvia0
30. okt 2019

@lenadka snad ho irenka dobre stravila a nebolelo ju brusko🤣😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lenadka
30. okt 2019

@0silvia0 spapala všetko do poslednej nožičky, ale mala potom smradľavé hovienko 🙊

lenadka
30. okt 2019

Kočka naša 😁

boldo87
Odpoveď bola odstránená