Čo je to za hmyz? Dostane sa k nám,hoci máme sieťky
@mareka49 to je nejaky druh bzdochy, stahuju sa dnu, lebo sa ochladilo. My mame tiez vsade sietky, ale tie bestie sa furt nejako presmyknu dnu. V pohode, len to vyhod oknom odkial prisla 🙂
Teraz je asi obdobie bzdoch. My ich mame veľa posledne týždne 🙂 sieťky nemame. Su neškodné, len vedia nahlas bzucat pri lietaní, to ma párkrát vystrasilo. My tu mame stale nejake obdobia, jedno obdobie tu bol samy pakomar, nedávno modlivky, teraz bzdochy. Žijeme pri lese, uz to beriem ako súčasť prirody 🙂
ojj fuuuj :( takehoto sme mali na balkone :(
Je to bzdocha, neškodný chrobák v byte. Minule som jednu dala zjesť modlivke. Mne by sa hodilo nájsť denne jedného pre Irenku na obed.
bzdocha americká...tiež ich neznášam, vedia preliezť dnu aj keď máme sieťky...vyskytujú sa najmä tam kde sú ihličnaté stromy, my máme za blokom borovice, tak je ich tam zjavne neúrekom
@mareka49 aj my to máme a všimla som si, že sa to zvykne zašiť do vypratych šiat a keď donesiem sušiak dnu dosusit- vylezú. My to voláme smradliak- lebo keď ho zabiješ tak to smrdí hnusne. Bývajú aj zelene

@mareka49 neboj sa 😃skor on by sa mal teba si tisic x vačšia. Raz dva ho vyhodiš z domu