Čo komu dať pod stromček?
fiha, je tu nova sekcia vianoce 2011, tak zacneme tak klasicky... 😀 co komu pod stromcek? 😀
@indiankaindi mi sa s bábikami stále hráme buď kočíkuje vo veľkom kočíku baby anabel alebo kŕmi....no uvidíme tieto vianoce. Skákacieho koníka máme od 1,5 roku ale to tiež len keď ju napadne
@minitrouble Veď by som chcela toho chorého majú v dráčiku. Moja sa rada hrá s bábikami ale tie čo má len sem tam zaplačú a to ju už nebaví. tak by sme chceli babyborn s tou sa dá aj kúpať a treba aj s dudkou aby sa vzdala tej svojej. Našťastie plienky už nemáme od začiatku júla
moja fantázia tento rok niekam odišla 😖 čím viac rozmýšľam,tým menej viem...sranda je,že mám darčeky nakúpené pre ostatných,ale pri mojich deťoch končím ☹ ☹
starší je v takom veku,že ani tak ani tak,a mladší má najradšej spomedzi hračiek môj mobil a mňa 😅
neviem prečo,ale nejako ho hračky nebavia..tak bombardovať moju kuchyňu a vyhadzovať šuflíky - to j zábava.. 😖 čo kupujete vy svojim ročným deťom??
Co třeba vyhrát AVON? 😎 http://dikulka.pise.cz/152246-soutezte-o-sprej-...
kto mi prosím poradí čo pre pomaly 7 ročnu slečnu pod stromček??? ... ja ako dumam tak dumam nič ma poriadne nenapada... niečo z čoho by mala velku radosť 😖
@jenn tiez mame taku dilemu ... mam neter 8 rocnu .. uz moc hracky ee, knizka mi pride malo ..
volala som so svagrinou a nakoniec sme sa dohodli ze kupime mobil Hanna montana co ma teraz Tmobile v akcii.. za 20 eur s 10 eur kreditom , bolokovane hovory na koho ty chces, { cize ti nemine vela } lokalizacia hovorov.. myslim ze budeme asi najlepsia teta a stryko pod slnkom pre nu .. viem ze je to take ze 8 rocna a mobil ale tento krat to beriem tak ze predsa len chodi sama zo skoly do skoly , a vobec.. v dnesnej dobe je to doclea fajn ju mat pod kontrolou ... skus nad tym pouvazovat..
No súčasťou mojich darčekoch sú vždy knihy aj pre deti - odmalička, práve objednávam cez net z beletry. Našla som tam aj parfémy, neviete mi poradiť či sú dobré? Nemá niektorá z vás skúsenosti?
@adka7755 no uz som to niekde spominala, ale som tak nadsena...🙂 stavila som na slovensku klasiku a strasne sa paci... ;) dcerka ma sice 1,5roka ale myslim , ze by zaujalo aj skor ;)
http://www.ejarmok.sk/drevo-drevene-hracky-c-2_...
no a este pre ispiraciu, pre manzela mam tuto sialenost ;)
http://www.ejarmok.sk/textil-pletenie-c-42_43.h...
@babulka123 my sme to kúpili pre syna,ale Cars...a väčšej radosti som u môjho skoro 9 ročného chlapa nevidela...určite bude nadšená 🙂
baby teraz radte....mám doma troch synov...takže hračiek plno...môj najmladší sa narodil 25.12.čo dať drobcovi na narodeniny a na vianoce?????Svoje hračky hádže preč a chce sa hrať len s tým čo jeho starší bratia 🙂 🙂
@trillianka 😀 😀 😀 to je perfektné,ale môj by si to na hlavu nedal 😀 😀
a malému som už vyšpekulovala a objednala..takú tú kosačku na tlačenie a z dráčiku hrací stolík 🙂
nejdem mu kupovať veľa,lebo toho máme dosť ešte aj po staršom synovi a nejak ho to nebaví🙂
a muž by strašne chcel model vrtuľníka,taký čo lieta normálne vonku ☹
@trnka77 aj my to tak máme 😀 😀 a najviac ho lákajú všetky drobnosti..
babyy ja nemam absolutne nic kupene ani vymyslene 😀 pre moju 10 mes bublinku nejaku hracku a oblecko a pre muzika asi sluchadla ku kompu. Kedze nas caka sstahovanie do bytu a zariadovanie (preec od svokrovcov 🙂 tak to bude nas darcek 😎
Ahojte, potrebujem poradiť, písala som na viac fór ale žiadna odozva, sem na modrykonik som poprosila o radu vo viacerych temach. Na vianoce by som potrebovala pre dcérku väčšieho plyšáka ovečku Jolly (aspoň myslím, že sa tak píše). Neviem akej značky je ten plyšák ale v kuse o ňom hovori zo škôlky. V našom regióne som to v obchodoch nezohnala. Neviete poradiť, kde by sa dal kúpiť prípadne priamo názov obchodu? Ak ho nezoženiem ani si nechcem predstaviť aká bude sklamaná :( . Ďakujem veľmi pekne za každú radu.
@simisz je to tato? http://www.nici.sk/plysove-hracky-nici/detail/2...
inak mna vcera napadol darcek pre svokru - kupuje si casopisy novy cas pre zeny a bajecna zena.. tak dostane predplatne na cely rok kozmetika k tomu a je vybavena.. verim ze ju to potesi..
maminnke kupujeme so sestrou napolovicu kreslo k pocitacu co maju v ikei, tatko si vybral nejaku sadu klucov k auto tak to mu preplatime a stale netusim co svokrovi.. a mojej babke..
tak ja mam nakupene zatial asi toto:sestra-kozmeticky balicek svagor-kozmetika brat kozmetika a vonava sviecka mama kozmeticky balicek plus kniha otec 2knihy krsniatko 2knihy stavebnica a detska kozmetika..no mam v plane este nieco pokupit a pre mm zatial nemam nic))) 🙂
😉 😉 synovcovi drevený vláčik s dráhou ( sníva o ňom už pár rokov) 🙂 a k tomu šatku na krk, neterke guličkovú dráhu z tesca a knihu o koňoch ( je do nich zbláznená), mojej mame mixér ( keďže starý nedávno vypovedal službu),mužovi humorné kladivko s pivom jeho značky na konci 😀 😀 a k tomu mikina + tepláková súprava ( súpravu a mikinu ešte musím vybrať) 🙂, pre moju sestru náušnice a puzzle ( miluje ich), staršiemu synovi skateboard + kolieska na topánky svietiace, auto na diaľkové ovládanie, čo chodí po stene a isto aj nejaké lego ( len ešte neviem aké) 😉 , no a najmenšiemu drobčekovi chcem kúpiť kosačku na tlačenie ( len ju už nemôžem zohnať), drevený vláčik na vkladanie a hrací hudobný stolík z dráčika ( no to si nechávam až na koniec) 😀 😀
a ako sa poznám kúpim ešte spústu somarín, keďže sú onedlho vianočné trhy a ja im nemôžem odolať 😀 😀 😀
ahojte, ja by som chcela ešte stihnúť objednať dajaké obliečky, aby prišli do Vianoc a pozerala som tieto, sú aj skladom, páčia sa Vám?
http://www.detskysvetbobacik.sk/detail.php?zboz...
Ahojte mam taku otazocku: vianoce s nami bude travit partnerova mamina- lenze potrebuje aj opatrovatelku, takze bude s nami aj "cudzia" zena- a asi sa hodi dat darcek aj jej.. ale netusim co. Poradite? Dakujem.
@jasin ahoj, neviem ci je to este aktualne, ale zaujalo ma to, lebo moja mamina robi opatrovatelku, a tiez bude na vianoce u svojej rodiny...neviem, myslim, ze ona neocakva ziaden darcek. ale ak by si chcela, myslim, ze nejakym salom, alebo satkou nic nepokazis, a da sa to kupit aj za celkom malo penazi.
Baby možte mi poradit kde sa da kupit oblecenie my little pony? Dik
@milisandra
http://nezbednik.mimishop.cz/katalog.php?katego...
http://www.londonspirit.sk/londonspirit/eshop/1...
to je len par odkazov. Ked das do googlu my little pony oblečenie, tak ti najde toho kopec... vela stastia... 😉
najcastejsi problem s kupovanim darcekov... tazke 🤐

tak nam vcera dosli akurat veci co som objednala pre maleho,kedze bud.tyzden bude mat aj narodky este neviem ci to rozdelim aj pod stromcek ale moj mm urcite nevydrzi taaaaak dlho cakat 😀 syn velmi neholduje hrackam co "nic nerobia" najradsej ma take elektronicke takze dostane robota na dialkove ovladanie a akrobaticke auticko Tvister acrobat 3 tiez na dialkove ovladanie.ma doma uz vlacik na dialkove a ten zboznuje akurat,ze sa minule pokazil ale nastastie moj sikovny mm ho opravil.k tomu akrobatickemu auticku bolo na nete aj video a tam to vyzeralo super,nazivo sme este nestihli vyskusat tak aby maly nevidel ,asi pockame do vecera kym nezaspi 😀