Čo letí v móde, líčení atď.-nech nie som mimo na MD.
Caute baby, ak ani vy nechcete byt mimo dajte echo co je v mode, ako sa líči túto sezónu a tak všeličo čo sa týka životného štýlu dnešnej doby...napr. aj ake nove moderne vyrazy sa pouzivaju 😉 😀 😀
😀 dobra tema. Ja som bola kedysi pysna ze mam dobry vkus a teraz prichadzam na to, ze som asi vysla z doby 😀 . Zistujem, ze moderny emo styl nechapem, gumaky- ci ako ste to pisali su akosi neni moj styl, ze velka rit je teraz in aj u mladuckych dievcat- cize som in aj ked mam po 30tke 😀.
Bola som zvyknuta, obliekat sa tak, aby to zakryvalo drobne nedostatky, aby mi slaninka netrcala- a sakra- som mimo! Ved dnes vobec nevadi, ak slaninka pretrca nad pas rifli, ak speki prerastaju prsia, k tomu rovne, neupravene vlasy, cize mlade babulky vyzeraju ako zeny po dvoch-troch detoch. . Tri roky na MD ma odstavili. Je to zvlastne.Mna moje kg hrozne stvu a mlade baby absolutne. Ako mlada babula - to jest pod 20 rokov- ze som o seba dbala, cvicila, upravovala sa, co dnes uz asi moc nezavazi. Nekritizujem mladucke babule, ziju omnoho uvonenejsie, len som proste vysla z cviku.
Co sa tyka licenia- in je asi vsetko- umele mihalnice, hrube- tenke linky, zmalovane aj natur make up. Proste vsetko. 😉
@mamutka @nika251
Ahojte baby tak vidim ze gumaky vas napadli ako prve, ved aj mna preto ma inspirovalo dat sem tuto temu. My sme s mm o tom nevedeli ze je nieco take v mode...ale boli sme vonku a moj muz mi ukazuje pozri co ma henta obute 😀 😀 😀 a smial sa...mne to tiez prislo cudne ved bolo krasne nikde ani jedna kaluz...no a asi o tyzden kukam jak puk v telke a hejze gumaky su v mode...a volam muzovi...vsak to je riadna vychytavka zlato 😀 😀 😀
a tak mi doslo ze odkedy som na MD fakt zacinam byt mimo...ale moda je super a vzdy som sa chytala na novinky...aspon v ramci penazenkovych moznosti...no teraz...ufff ...som uplne out...ale este chcem aby aj na mna povedala...JAKA KOCKA... 😀 😀 😀 vsak som bola...a aj znovu budem ved ako pises niki velke rite su opat asi v mode...inak aj ja som si vsimla ze mlade baby su akosi inde...teda oni aj inde su ako my...ale toto je fakt niekedy dost aj na mna...pupok von a usmev ako dar 😀 😀 😀 nuz co to bude asi ten vplyv protianorektickych skupin 😀 😀 😀 ved ani modelky uz nemusia byt super...hlavne ze sme v pohode 😀
kocky piste budem rada ČI 😀 😀 😀
@jankaku no dobre sa tu bavím 😀 , mňa tie gumáky až tak nešokujú, ja skôr nestíham, keď vidím malé dievčatká ako sú vyobliekané, až priam doobliekané a to nehovorím o make-upe! Tak si niekedy pripadám ako z iného storočia a komentujem to slovami, že "keď som bola ja v ich veku"....a to mám LEN 30!!!!!! No myslím si, že nie som stará, či? Sorry @mamutka za výraz 😀 😀 😀
zeny toto mi nerobte 😀 😀 😀
ja si mlade baby tak nevsimam, v nasej stvrti je vela dochodcov a mamin na materskej, mladych pomenej, tak ja viem, ze bohuzial stale je in uces ala karfiol, ovsem az ked vam vek konci na -siat 😅
takze ja to mam tazke, nemam moc kde okukat.
a zistila som, ze uz nejaku dobu mi je jedno co si obleciem - je to v skrini, je to ciste, dam si to a neriesim, sak vonku mam ine starosti, dieta nahanam. a ked sa to niekomu nepaci, tak to pochopi, lebo si povie - dalsia na materskej.
myslim, ze na tom nie som tak zle, lebo niekedy vidim fakt maminy vo velkych trickach, ako po muzovi, v teplakoch co zrovna nie su take tie moderne, sexi a s vlasamy necesanymi x dni, zopnutymi len tak, tak uz potom rifle a biele tricko su lepsie, nevadi ked aj obtiahnute, sak ako pisete, speky su in 😵
ale ja som nenarocny typ, modu som moc neriesila, sice sa mi to paci, ale vzdy som sa bala, ze veci zle kombinujem a vysledny efekt je zly, tak radsej som doslova cely rok v rifliach a k tomu nejake nevytahane tricko, prip.nejaka skoro sportova bluzka ci dajaka dobre strihnuta kosela....
ani moc nenavymyslam, lebo ubuvat sa tiez musim skor sportovejsie, koli noham, dost mi puchnu, opetky moc nemusim a cizmy nezapnem....
ale zase davam si vzdy spiralu - zo zasady vodeodolnu, lebo ako alergik mam skusenosti, ze zacnem slzit vzdy v den, ked mam obyc.spiralu, casto si dam aj nejake ocne tiene, jemne, striedam podla nalady ci farby kosele, tot vsjo, fakt neviem ako inak byt in.
raz som videla v mhd jednu skoro 60 rocnu pani, totalne biele vlasy, upravene do akehosi volneho lezerneho drdola, mala dlhu lanovu suknu a k tomu akesi pekne poncho podobnej farby a k tomu zladenu latkovu tasku. ona vyzerala v tom spinavom bude tak noblesne, ze sme s mm isli na nej oci nechat a to moda je posledne co by jeho zaujimalo....
bola taka vkusna, nevsedna a krasna, ze tak by som chcela aj ja posobit. Plus vyraz tvare, taky uvolneny, pokojny, nijaky zamraceny ksicht, ako ostatni.... ja by som sa tak nevedela obliect, bala by som sa ako to bude posobit, ale posobila pohodlne, uvolnene, krasne, kludne v tom moze do prace, ak nestoji za pokladnou a potom rovno na nobl veceru a nemusi sa ist prezliekat...
no proste clovek musi mat vkus a potom je in vsetko, lebo nacapat na seba par vychytavok a nevsimnut si ze mi to nepasuje a spolu navzajom sa to bije, tak to je ozaj onicom.....
@mamutka a možno si aj zvykneš,..... 😀 Niektorí ľudia majú v sebe taký netradičný pokoj a čaro, ale to treba asi mať darom 😉
A ešte prispejem, čo je teda IN - žiadna huňa huňatá kdekoľvek na tele sa nenosí 😀 svetre a iné kožušinky treba starostlivo a pravidelne udržiavať na krátko 😀 😀 😀
A moje špeky zostanú pekne schované, a zase bude out, do prkínka, ale nech 😀
Dobre ranko. Monkula- hehe- to bolo fakt dobre- ,,na ryby a ta,,. Ako sa to hovori? Big like 😀 😀
No tak od zajtra sa necesem - uf, budem mat uces a la postel dala 😝
No jo- ti speky- tiez som out ale zas velka rit to isti 😀
A este je in odfotit sa mobilom a hodit to na facebook. Ak fakt chcete byt in tak musite cvaknut vsetko co robite. 😝
no tak teraz su podla mna IN leginy...mne sa strasne pacia na peknych nohach, k tomu pletena tunika, opasok, cizmy...leginy som videla v obchode, vobec nestali vela...ale co nemozem zohnat su pekne nohy 😠 ..za tie by som si aj priplatila 😵 😵 😵
ale ja sa celkom o seba staram...malujem sa kazdy den, vlasy si zehlim, aby som nevyzerala ako vstana z postele..
co sa tyka oblecka...rifle to istia..kazdy den...teraz ich k cizmam mierne vyhrniem, to sa uz asi nenosi...ale aspon sa mi dole nespinia 😒
@dadis @jankaku mne aj mm povedal, ze vyhrnute sa nenosia, co som si ale hned prelozila ( prd ho moda zaujima a nevsima si nic ) ze teda musi to byt presne naopak 😀 ale mne sa to lubi...
necesat si vlasy nemozem, som pisala, nechavam to rast, sak uz rok som ich nepodstrihla (vivat kokos.olej, ze sa nestiepia), nezhumplujem to cil tym, ze spravim seno z nich....
@nika251 jo, tusim je in dat si na FB total nastylovanu fotku a potom cakat ako vsetci napisu koment - fiha cica, aka sexica, nemozem z teba, ty ziaris, kokos ty si kocka!!!
ja tam svoje fokty nedavam radsej, nech nemusia ludia zo slusnosti napisat, ze ehm, dobre vyzeras tuno...
@monkula sak na ryvy ada hej, maly take dostal od tety a ked som mu to vyzula po par minutach, total spotene nohy.....to tym ludom necvachce v tom ten pot, ked to nosia? 😨
@dadis velmi zaujimavy navod - minule som sa zbadala v elastickych teplakoch - na leginy to nie je....az mi luto prislo, ze som prestala jazdit na koni, lebo mam mierne X a tym jazdenim ich to formovalo do O a podla mojej zenskej logiky by ich to malo dorovnat do II ale kone sa minuli a nohy ostali X 😅
ale co je total out pre mna - ked zo zeny smrdi cigareta.... ja teda nefajcim, ked moj tato smrdi, raz za cas to znesiem, ale na zene sa mi toto nelubi.....naco potom drahy parfum, fajna kozmetika,total IN handry, ked teta smrdi? vo vytahu sme sli minule s takou chvilu a je to fest neprijemne, mne by bolo trapne keby som smrdela, neviem, nevadi to im?
ale zase asi zavisi, ci si da par denne alebo celu krabicku...
gumaky ja nemusim,mne sa to nepaci,tuna v anglicku ich nosi kazda 3,ja n amladsi erocniky nekukam co nosia,je to furt a to iste,ako jedna,tak aj druha,sak kazda nastka m auces rovnaky,lebo sa to nosi,mnohim ani nepristane,ja si kupim to co sa mna paci a casto mam pocit ze sa obleciem lepsie a stylovejsie,ako tie mlade baby,make up pouzivam zriedka,casto len nejaky podklad, a na licka.to staci,v prirodzenosti je krasa,ak clovek vie zaujat svojim stylom oblecenia,nepotrebuje s amachlit,ludia si ho vsimnu, rovnako ak je uces krasny aj vlasy to casto viacej zaposobi ako dokonaly make up.mam 32 ale ja na vek kaslem, mam stal erada kratke sukne,preco nie,postavu nato mam a citim sa v tom dobre. letia tiez tie chlpate cizmy,tolko druhov tun je,ze nevie si clovek vybrat a potom zbadam ine co sa mi zapacioa a kupim tieto a tak vzdy odkladam tie chlpate,pacia sa mi,ked kocka oblecie tesne dziny a da ti ecizmy, tiez letie vyzehlene vlasy na hladko,velmi sa mi to paci,preto si zehlim. moda sa meni kazdym dnom,vzdy daco nove pride,kazda zena chce vyzerat dobre a stale mlado.
Mne sa velmi pacia topanky na vysokych podpatkoch, aj ked je zena k nim stylovo oblecena a celkovo vyzera dobre, nielen ako vesiak na pekne oblecenie, ale aj vyzaruje pozitivnu energiu a to oblecenieco ma na sebe sa k nej hodi, licenie sa mi paci tiez skor take decentnejsie, ja nemam dobru kvalitu vlasov, takze zvacsa dam do gumicky a idem. Ked idem von s detmi, tak navleciem rifle, pulover, tricko, teraz aj vetrovku a ciapku a idem, snazim sa vramci moznosti a pocasia vyzerat dobre, ale prisposobit sa aj situacii, behat na vysokych stekloch za drobcom, by bolo asi smiesne, takze tie som za posledne 3 roky pouzila naozaj minimalne. Momentalne nosim aj leginy do uzkych ciziem a na to este suknu , alebo dlhsi pleteny top. Postavu si myslim,ze mam celkom ok, aj ked budem musiet zacat cvicit a udrziavat ju, ale este som cakala s cvicenim, lebo som rodila CS. Rifle si aj ja vyhrniem, ak to situacia vyzaduje, je napr clapkanica.
Momentalne ako vychytavky sa mi pacia kozusinove vesticky, mala som v plane kupit, ale nejako sa na nu este nedostalo, tak uvidim, mozno ma to prejde 😀 , pacia sa mi svetre - na jeden cakam, wrap sveter, taky co sa da uviazat na viacero sposobov, snazim sa kupovat veci, ktore teraz aj vynosim, preto som tu vestu nekupila, pretoze to mi teraz aj tak netreba, ale ten sveter sa mi na jar iste zide. mne sa moda paci, ale odtial potial, kupim si to, co sa mi hodi, paci sa mi, neriadim sa striktne modou, nemusim mat kazdu modernu vec, skor to prehodnocujem, ci to naozaj potrebujem a vyuzijem to, alebo mi to bude len stat v skrini.
A pacia sa mi aj pekne teplaky, mam tiez vyhliadnute, na jar si asi kupim, ked budem chodit s detmi do piesku. 😎 a k tomu siltovku , ale musim najst nejaku vhodnu, mne sa siltovky az tak nehodia, resp, nie kazda farba.
Gumakom som na chut neprisla, ale neriesim, pokial sa niekomu pacia, nech si ich kupi, ku mne by sa nehodili.
inak som sa celkom pobavila na ucese a la karfiol a spomenula som si na nasu byvalu zastupkynu na skole a aj na gumakoch 😀
@zuzana76 presne tieto vesticky sa mi pacia, ale nejaku co by sa mi fakt hodila som nenasla este. vacsinou to robia strasne kratke a ja som dost vysoka, ked si sadnem, sa mi to vytiahne hore a hned nachladnem.
no co sa vlasov tyka, poznam to, mam velmi jemne, nie moc pocetne a rychlo mi masneju, tiez vzdy cop, najlepsie aj schovat to pod siltovku. ale uz z cisteho zufalstva som zacala pouzivat na vlasy len prirodne veci, sampony bez silikonov a farbim hennou a teda obrat nastal veliky, takze uz sa nosim aj s rozpustenymi a nemusim ich umyvat kazdy druhy, dokonca kazdy den, ako predtym 😝 cil si nadavam, ze som to neskusila skor, mohla som sa aspon v tomto na materskej dat uplne dokopy.
inac som zistila, ze vacsinu triciek co mam som nosila este pred tehu a teraz celu matersku, v pondelok idem do roboty, no tak aj ked mne pridu nadcasove, asi to tak celkom nebude, nenavidim nakupy, ale asi zajtra dajaky obchod vyplienim 🤐
@mamutka ja robim s vlasmi presne to iste a pouzivam obcas aj kokosovy alej, ale on mi ich urobi este mastnejsie, ze ta mastnota mi zide hadam az na 3. umytie, mam ich jemne, ale zase zaznamenala som uspech, pouzivam sampon od cannadermu teraz a hoci som len neceleho polroka po porode, zda sa mi,ze menej padaju . Ten kokosovy olej ich zase urobil zdravsimi, ale holt hustotu nezmenim, jedine ak implantovat 😀 . Ja ich umyvam tiez kazdy druhy, alebo treti den, ale ked dam ten kokos, tak musim hned na druhy den umyt.
Ja nie som velmi vysoka, takze mne by ta vesta isla, ale zase hmmm, naco mi je teraz? schovat ju pod vetrovku? a na jar to uz zase podla mna nebude vhode kvoli pocasiu. kebyze chodim do prace, asi by som si ju kupila.
inak pozri si tento sveter, podla mna by ti isiel, ked si vysoka, ja nan cakam presne v tejto farbe
http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?Pro...
predavaju ich aj baby na MMB
@zuzana76 tak toto by som asi mala skusit, to by ma mohlo ozivit 😎
ten kokosak si davam len na konceky, aby sa nestiepili, lebo mne by vlasy zmasneli aj keby sa mi len prisnilo o slaninke 😅 ono tych vlasov viac nebude, ked to nemame od prirody dane, ale tou hennou mi opakovanym pouzivanim hrubnu, kedze ich to obaluje, takze su uplne ine ako tie kedysi, mi to vypadlo a len take mikroskopicke tenke vlakienko to bolo, no ubohost sama 😒 teraz to je proste seriozny chlp 😀 takze tou hrubkou to vyzera byt hustejsie a teda su pevnejsie. ale zase to je take bahno, ked to clovek zarobi, mrvi sa to, bordel to je, dlho to treba mat.....ale ja uz som na tom bola tak, ze uz som s tym daco robit musela a nebanujem tu drinu, uz ma to aj bavi, aj vseliake bylinne zabaly si kupujem a miesam, pridam daco vonave chutne do toho, klincek ci stavu pomaranca a to ta lebena potom vonia 😀 mnam 😵
mne chemicke farby z mojich jemnych vlaskov robia totalne paperie ulepene na hlave, takze to som uz totalne musela vypustit 😒
no ale tento svetrik idem hladat, to je take smrncovne a presne take ako nenosim a ako by k tej natiahnutej postave mohlo ist 😉
@monkula ja som objavila bezsilikonovy v DM - normalne Alverde sampony, no co uz, som roky verila tym peknym znackam z reklam kde slecny maju copy, ze by s nimi aj kona zabili ked sa prudko otocia, ale potom som kdesi citala co silikony sposobuju - rychlejsie mastenie vlasov, ulepene, splasnute a moc jemne....ked ma niekto od prirody super haro, tak to zvlada, ja teda nie 😝
ja mam 177 ale na kila sa tu dufam nikto pytat nebude 😅
@mamutka ano, aj mne hrubnu, ked si dam hennu, davam si kazdy mesiac, ty ako casto?
a ja presne to iste, tiez stale nieco objednavam, muz uz len oci prevrati,ze zase dake hokusy pokusy v kupelni robim, no cista zavislost 😀 , ale zase vidim aj zlepsenie, plet mam podla mna ovela krajsiu, vrasky sa nejako vyhladili, ja nelutujem ani jediny cent co som vrazila do prirodnej kozmetiky a do toho casu okolo toho.
ten svetrik skus, aj mna velmi zaujal, dufam,ze bude kvalitnya halvne,ze mi sadne 😅
@mamutka 😀 😀
mne keDˇmama zaplietla ako dieťaťu cop, tak si zo mňa otec uťahoval, čo to tam mám za vražedný nástroj...
Ja mám našťastie husté vlasy, keď si ich vyfúkam, tak vyzerám ako lev Alex 😀
na tú fotku v pase nepozeraj, to som mala vlasy vyžehlené, ale nemám nikde takú levovú fotku 😀
aj si nechávam svoju farbu, už to nefarbím.. a potom chcem len naturo vlasy... 😀 uvidím, ak odlho vydržím...

@jankaku vesela tema, ja pocas MD registrujem pre mna nepochopitelne akesi galose gumene, co sa nosia na nohach, myslela som ze k bazenu, ale nosili to v lete skoro vsetci, hold, som na MD, tak som out...
a nove vyrazy - pouziva sa akesi "ci?" na konci vety, co mi ide na city a nerozumiem tomu...
ale bude toho este viac, len akosi uz mi je tak dobre vo svojej ulite, ze to moc nevnimam...ale nastupujem do prace, mala by som sa zamysliet....ale zase moje rifle musia byt in stale, nie? 😀
no a nosia sa kratsie vlasy a ja som si nechala na MD narast a som odhodlana pohnat to dalej, kludne do pasa a to budem asi hodne out, ked mi taha na 35 😀 😀 😀