icon

Čo letí v móde, líčení atď.-nech nie som mimo na MD.

jankaku
12. jan 2011

Caute baby, ak ani vy nechcete byt mimo dajte echo co je v mode, ako sa líči túto sezónu a tak všeličo čo sa týka životného štýlu dnešnej doby...napr. aj ake nove moderne vyrazy sa pouzivaju 😉 😀 😀

zuzana76
15. jan 2011

@monkula tak take vlasy v dobrom zavidim, brala by som, no ale co ked Pan Boh nenadelil

a vyzehlene vlasy mi vobec nejdu, kedze ich mam jemne, skor take vacsie kucery

mamutka
15. jan 2011

@zuzana76 ja tiez dost objednavam, no kadeco si prdnem na hlavu, napr.si uvarim silny cierny caj, muz si uz robi chute a ja si to vylejem na hlavu po umyti 😀 ale ked potom mi tak nemasneju, tak co uz somnou, musi si uvarit druhy 😝
svetrik hladam uz na mmb, ale dajaka som zatial slepa 😅
ja som hennila kazdy druhy tyzden zo zaciatku, teraz raz za mesiac. ale nedavno som sa zhrozila ake mam na tvari fliaciky, reku starecke skvrny ci co??? ci? 😀 tak si davam kokosak aj na ksich, teda, ked nikam nejdem, lebo chvilu som ako palacinka, ale potom je ta plet fakt jemnejsia.

@monkula co by som ja dala za huste vlasy.... ale zase, asi su v mode stale tie ulizane, rovne, jemne..... to mam, ked to nahenim, tak mozem mat rozpustene a potom vyzeram, ako by som bola totalne in, lebo mam akoze vyzehlene 😀

zuzana76
15. jan 2011

@mamutka inak na odlicenie make-upu som nasla takyto super pripravok, jedinym pretretim je makeup dolu, takze takato 250ml flasticka vydrzi asi aj polroka

http://www.jvnatur.sk/hydrofilny-odlicovaci-ole...

zuzana76
15. jan 2011

@mamutka kokosak si tiez davam aj na cele telo, na ksicht si davam bambucke maslo, kazdy vecer len, rano nie, prave kvoli tomu,ze plet je velmi mastna po nom. Najskor odlicim tym vyssie spominanym pripravkom, ak som nalicena, dam pletovu vodu, bud klincekovu, alebo od Saloosu a potom dam to bambucke maslo a hajde spat 😀 a kokosak nadherne vonia

monkula
15. jan 2011

tu ej trochu vidieť, aké mám vlasy, teraz už ich mám dlhšie. toto je z leta:

mamutka
15. jan 2011

inak, ja som mala vzdy rada take velke kabele, nie malicku kabelocku, akoze dnes nechapem co som tam nosila, asi cely rok pre istotu aj dazdnik, k tomu vodu, velku penazenku, fakt uz neviem, lebo uz len s taskou ku kociku chodim, ale som sa bavila, ked zacali jednu jar pisat v jednom vychytenom casaku, ze in budu tu sezonu velike kabelky, cim vacsia, tym lepsia, a najlepsie, nie na plece, ani do ruky, ale len tak na predlaktie prevesit....tak som sa pochvalila mm, ze aka som ja in, ze mozem udavat trendy a on sa odvtedy kazdy den lamal od smiechu na ulici, lebo zacal pocitat babenky s kabelou cez predlaktie, takou velkou jak pol tela babenky co bola stihlunka, odchovana na cerealiach a bielych jogurtoch s 0.00 pecenta hocicoho.....u mna vedel, ze tu tasku mavam vytazenu a bezne do nej vecer narvem nakup ale ked si predstavil, ze tie ciceny tam maju ten mobil a jednu servitku co predtym sezonu nosili v mikrokabelkach, tak sa isiel urvat od smiechu...

mamutka
15. jan 2011

@monkula ano ano, to mam tak rada, taketo ucesy..... ja si to urobit, tak mam v strede hlavy cyklochodnik a nie hento - ze ani kozu nevidno 😀 😀 😀

mamutka
15. jan 2011

@zuzana76 toto vydrzi polroka??? som na to kukala, mame tu chutny bioshop, kupujeme koreninky a cajiky s mm, musim ist aj po toto, dik za typ. chtiac nechtiac budem cela bio pomaly, aj ked sa mi to este nedavno zdalo take trochu pofiderne....no co "uz, blbi lidi taky lidi".....

monkula
15. jan 2011

@mamutka no to mám ešte vlasy polepené pieskom a morskou soľou 😀 😝 😝
až si nabudúce umyjem vlasy a vyfúkam, tak sa naschvál nechám vyfotiť...
ja nemám rada rozpustené vlasy, lebo ich mám všade.... 😝

zuzana76
15. jan 2011

@mamutka podla toho aj kolko sa budes licit a odlicovat, ale 3 mesiace ti to iste vydrzi a aspon mne sa to velmi paci, uz si nekupujem nic ine na odlicenie, odlici to aj oci aj tvar

mamutka
15. jan 2011

@zuzana76 jemine dik, uz som tam prehladala 18 stran, no slepuch 😅

zuzana76
15. jan 2011

@mamutka aj ja som nosila velke kabele v nich zosity mojich ziakov domov 😀 , plus nejake ucebnice, aby som si mohla porobit doma pripravy a obcas som tam tiez aj nakup narvala 😀

zuzana76
15. jan 2011

@mamutka ta baba ho ma najvyhodnejsie, lebo som ho pozerala v jednom e-shope a tam ho mali za 59 evri

mamutka
15. jan 2011

no nic, dieta ma driape zo stolicky, ideme daco mlsat, uzite si to tu 😉

dadis
15. jan 2011

tak baby, ja by som henu nemohla...mam huste a straaasne pevne vlasy...po par kurach henou by som mala asi original kable na hlave, ktore by som mohla kombinackami upravovat 😀 ...teraz to musim uhladzovat zehlickou..lebo ked to vyfukam...tak levi kral je suvix...takze ja musim "silikonovat"...ale zatial iba na hlave, aj ked mozno ked prestanem kojit... 😒
na Facebook zasadne nedavam ziadne moje fotky, z rovnakeho dovodu ako @mamutka , aby si ludia neminali slusnost na debiliny 😀
co sa tyka licenia...ja sa furt licim rovnako...make up, tmavy a svetlejsi hnedy tien, hneda ceruzka, spirala, na usta lesk..neviem, co by ma presvedcilo sa licit inak
a dnes som si nalakovala nechty...to ani neviem ci sa este nosi, dala som nejaky pastelovy ruzovy polopriesvitny...
a tento rok budem mat 30 ☹, vobec sa na to necitim... mala by som uz asi zacat pouzivat nejaky krem proti vraskam?

zuzana76
15. jan 2011

@monkula
@dadis asi by som brala radsej vase "kable" ako taketo paperie, no ale co uz, ked si ich umyjem a nejako vyfenujem, tak je to celkom slusne 😀

inak aj nechty mam dost zle, ale ja upodozrievam,ze za tieto problemy moze aj moja stitna zlaza , na ktoru sa liecim, plus nedostatok vapnika, mam poruchu metabolizmu vapnika. Ja si ich natieram radsej len bezfarebnym lakom, cerveny by este zvyraznil ich tvar, ktory sa mi vobec nepaci, aj to si ich nalakujem len obcas, teraz, ked mam male babo skoro vobec. Ale myslim,ze nechty nalakovane budu stale IN, ja vsak skor uprednostnujem japonsku manikuru predtym som chodila casto, odkedy mam mladsieho synceka, som uz nebola, ale asi niekedy zajdem.

a v liceni pouzivam na usta hlavne lesk a na oci mascaru a tiene bud fialove, do siva, alebo do hneda, podla toho aku farbu mam na sebe.

jankaku
autor
16. jan 2011

caute teda baby ste sa rozpisali
@zuzana76 ten svetrik je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaasny mnamy mnam 😉 😉 😉
@dadis ja som zacala pouzivat krem proti vraskam a zatial ho pouzivam len mesiac ale vysledky uz vidim hlavne okolo oci co sa mi paci 😉 neviem ci sa tu moze menovat tak mozno do IP napisem aj nazov
inac baby s tym lakom na nechty neviem, aka farba leti asi kuknem na nete, lebo v lete ja pouzivam, ked nie na rikach aspon na nohach - sa mi to k sandalam paci
inac som niekde sitala ze do mody idu kvety ale ci male alebo take obrovske to neviem - na bluzky, na saty...musim este overit ci to nie je kacica 😉
ozaj a co kabelky na specialne prilezitosti ako napr. svadba?

mamutka
16. jan 2011

@dadis ja budem mat tento rok 35 😀 a co uz.... netreba to riesit 😅

monkula
16. jan 2011

@mamutka a to si dávaš z tej henny nejakú kúru?
a viete čo z módy mladých mi nejako nedáva logiku? Čelenky... Teda ja neviem, ale ja keď si dám čelenku, tak si ju dám preto, aby mi nepadali vlasy do očí a do tváre. A keď vidím tie šťandy, vlasy zo zátylku sčesané do tváre, že im ani oči nevidno a v strede toho všetkého, čelenka 😕 😕 😕 😕 načo ju tam majú? lebo móda?

zuzana76
16. jan 2011

@mamutka aj ja budem mat 35, ty kedy ?, ja v juni

@jankaku veru, ten svetrik je krasny, este ho nemam, dufam,ze bduem spokojna, ked dorazi a nesklamem sa

zuzana76
16. jan 2011

jaj a este sa mi pacia opasky, ale samozrejme baba musi mat na to postavu, teraz sa nosi vsetko s opaskom, este aj vetrovky , k tomu svetriku si idem zohnat aj nejaky stylovy opasok, lebo nemam nic take nositelne

zuzana76
16. jan 2011

a mne osobne sa pacia aj sale a satky, ja si tiez dam, ale nie som vyslovene salovy a satkovy typ

mamutka
16. jan 2011

@monkula dnes som si capla na zhlavu zabal, ale skor z inych veci, tiez take indicke patlaniny, hennu si bezne zarobim s vodou, vymackam pomaranc, pridam kokos olej a po par hodinach sa vlasy maju lepsie. dnes som mala take daco smradlave, 45 min, ale vlasy mam jemnucke a na objem nevidane, som zvedava, ci sa ten objem udrzi aspon do zajtra 😵

@zuzana76 ja v aprili..... radsej by na to kazdy mal zabudnut a nepripomonat mi to 😝

mamutka
16. jan 2011

@zuzana76 ja som si kupila tento sal, reku k modrym ociam pojde, vyzera lepsie ako na obrazku a spravila som si nim radost, tak zajtra sa nim omotam v kancli, lebo mozno to nebude vyzarat in, ale som nejaka nachladnuta
http://www.vasagalanterka.sk/index.php?route=pr...
mojmu telu sa nejak nechce naspat do prace 🤐

zuzana76
16. jan 2011

@mamutka ten sal je nadherny

zuzana76
16. jan 2011

@mamutka a to ti verim,ze sa ti nechce do prace, ja sa desim , ked nadide ta chvila 🤐

erin25
16. jan 2011

Ahojte zienky 🙂 Dobra tema a som sa fakt bavila hlavne na prispevkoch od
@mamutka . 😀 Ja som uz tiez akosi vypadla z toho co je IN,aj ked si idem v obchode nieco pozriet na seba,vacsinou skoncim pri tom,ze kupim malemu.Dnes som, ale bola v obchode, zapacili sa mi podobne svetriky,ktore tu spominate tak som si 2 vybrala a sla vyskusat,no ale na mne sa mi to nepacilo tak som nic nekupila ☹ .Vlasy mam huste,pred 2 tyzdnami som si ich dala konecne ostrihat a som spokojna,je to uplne iny pocit.Mala som ich roky dlhe takmer po pas,no ale ta uprava s hustymi ,tazkymi vlasmi nic moc.Tak som to tiez riesila takmer vzdy copom.Dnes som si kupila gulatu kefu,ked si vlasy umyjem,nech si konce trochu povytacam.A moj priatel mi hovori,ze mi kupi fen.A ja ,ze NIEE,nechcem.No ale ako si ich mam vytacat na jednej kefe? 😲 Kym by som si natocila jeden pramienok,zvysok vlasov sa mi zatial osusi. Nejak ma to nenapadlo,ze budem potrebovat aj fen. 😀 Priatel zda sa,myslel aj za mna. 😝

monkula
17. jan 2011

tak už mám doma aj Alverde šampón bez silikónu, aj kúru bez silikónu, milo ma prekvapila cena, čakaal som nejakú horibilnú sumu, keď je to prírodné.
A mám aj regeneračný zábal z henny, tam mi zase cena vzala dych 😀, ale kúpila som si. @mamutka, ale sme tam s tetami predavačkami riešili, na obale je napísané obsah krabičky zmiešame s... a v krabičke boli 4 sáčky, to je asi chyba, však? Asi obsah sáčku, čiže tú jednu krabičku mám na 4 použitia? 😕 😕 😕 😅

no, ale predstavte si, bola som si kupovať nejaké handry, potrebovala som rifle a že si kúpim aj nejaké to tričko, a keď som videla, aké rifle sú v móde, no pomooc, nejaké su celé dokrčené, a dole je gumička 😝 😀
a na jednom obchode bolo napísané, že zľava 80% a tričká od 10€, tak som tam vošla a rifle že 175€ 😲
tak som nechcela vyzerať trápne ,že sa hned otočím a zdrhenm ,tak som tam teda hľadala aj tie tričká od 10€ a nikde...
Potom som si pozerala svetre a teta predavačka ,žetento je veľmi pekný, ako, naozaj bol Made in Italy a cena 110€ po zľave, no to som už odišla... Viete si predstaviť dať celý rod. príspevok za rifle? 😝 už ho síce nepoberám, ale aj tak sa mi hneď oči pretočili....

mamutka
17. jan 2011

@erin25 no toto robim rovnako, vzdy nakupim malemu a ja si potom kupim tricko, ked maju v Lidly sportove veci a ranny geriatricky naval kobyliek mi tam nieco necha....
a tie svetriky si kde skusala prosim ta?

@monkula no ten zabal neviem, ja som si ho kupila a ked som ho chcela pouzit, tak som zistila, ze mi v novej kupelni tecie syfon a skrinka po umyvadlom sa stala akvariom. no a v nom plaval zabal, tak som ho ani nemohla pouzit. ale mala som volakedy henny z DM na farbenie a tiez tam pisu deci vody na krabicku (2sacky) a to je len tak priblizne, namiesaj si tak, aby to bolo ako hustejsi jogurt, aby sa to dobre nanasalo ale pritom aby to nebolo riedke - nech to nesteka z hlavy.
kludne si tam pridaj 2 lyzicky kokos.oleja, alebo aj tu kuru, baby do takychto veci pridavaju hocico, uz som citala aj o kvalitnom vine, mletej skorici, cervenej paprike..... chodim na www.dlouhevlasy.cz -tam sa clovek docita...
zabaly si kupujem indicke cez net, tie mi vyhovuju, neviem co stoji to z DM, ale ak sa nemylim tak ich farba hennova stoji okolo 4 eur krabicka, mne treba 3 krabicky naraz, teda 12 eur. pritom kvalitnejsia henna cez net ma stoji take iste mnozstvo 5.80 eur - to uz je sakris rozdiel, ked mam kvalitu ovela lacnejsiu ako daco menej ucinne...

inac, keby mi niekto predaval rifle za 175 chechtakov, tak k tomu chcem aj toho kovboja z reklamy, kua... 😵

@zuzana76 dik, sal ma dnes ohrieval cely den v robote, od tretej rano som nespala, upchaty nos, bolave hrdlo, proste telo sa branilo nastupu do prace, ale dajak som to prezila.