icon

Čo ma chytilo v zamknutej kúpeľni?

petus998
1. jún 2024

Ani neviem ako začať roste stala sa mi taka vec ze som si umývadlá nad vaňou hlavu a čosi sa ma dotklo akoby za rit išlo stisnut na to som sa otočila ja ze muž ale bola som tam sama... A zamknutá v kúpeľni hneď som sa otočila že kde je a nikde niekdo strašne som vylakana nikde som sa nemala o co oprieť asi mi šibe však?

Strana
z2
livuska124
2. jún 2024

Ja si tiež myslím, že to bol svalový kŕč. Od krížovej chrbtice cez zadok ide ischiaticky nerv. Bola si v predklone, platničky namáhané, podráždili nerv a ty si to pocítila ako stlačenie zadku.

maxalla
2. jún 2024

Take sa mi stava tiez, parkrat do roka. Mam pocit, ze citim dotyk, no v skutocnosti tam nikto nie je. Pripisujem to tomu, ze skratka nervova sustava si zo mna robi dobry den 🙂

1fifinka1
2. jún 2024

Aj u nás straší, muž sa mi smial, ale už sa nesmeje. My sme si už zvykli, majiteľ tiež zomrel. Ani kolaudácie sa nedožil. Človek sa vždy snaží nájsť racionálne vysvetlenie až raz ho nenájde a potom zas a zas. Proste naozaj sú veci, ktore nevysvetlis nijakým pracovaním domu, ani pukanim dreva. Veľmi som sa kedysi bála, teraz sa už nebojím.

karolinakr
2. jún 2024

ale ked u vas su ine zvuky dlhodobo straši, tak potom čo sa čuduješ, toto neni posledna prihoda, možno ta aj niečo v noci priĺahne

madeincssr
2. jún 2024

Podla mna vsetky tieto paranormalne javy maju nakoniec nejake vedecke (niekedy trivialne, inokedy zlozitejsie - ludsky mozog je komplikovany) vysvetlenie. A ked si toto uvedomis, zvladnes krotit svoj strach. Vsimni si, ked v TV bezia serie o skumani vsakovakych takychto javov (aj roznych jasnovidcov atd.) Nikdy sa nic nepodari co i len v naznaku exaktne/verejne dokazat, namerat, nafotit, zaznamenat hoci aj extremne citlivymi pristrojmi. Nepopieram tvoj zazitok, ale urcite ma racionalne vysvetlenie, len ho zatial nepoznas.

Strana
z2