icon

Čo mám kúpiť otcovi k 61 narodeninám?

maja081290
7. máj 2012

Uš sme mu kupily skoro všetko retiasku,kavovar atd. minuly rok kosačku na travu no toho roku mi napady došly. 😖

ludka140281
7. máj 2012

hojdacie kreslo dostal ten naš televízny papučový maniak 🙂

lili_mia
7. máj 2012

parný hrniec, nožnice na kríky, prípadne stromčeky, alebo, ja to volám masážny lavór pre nohy, ale neviem ako sa to originálne volá

pimpulienka
7. máj 2012

Záleži k čomu inklinuje a to vieš ty 😉 Napr. videokamera, relaxačny vikendovy pobyt, poukaz na masaž, predplatne nejakeho preňho zaujmaveho časopisu, nejake doplnky k počitaču..je toho množstvo

mummy01
7. máj 2012

urcite potesi dobra masaz chrbta-myslim zaplatit mu taku alebo darcekovy poukaz do oblubeneho obchodu.

katka1981
7. máj 2012

Pekny rodinny vylet. Prijemne straveny cas s rodinou je viac ako hodnotny dar, pokial mu nic konkretne nechyba alebo po niecom netuzi.

monyccka
7. máj 2012

let balonom, lahkym lietadlom, rybacku,polovacku podla jeho rpedstav.. tv-deku, obraz z fotiek deti a vnucat, zahradny kus nabytku, zaujimavu rastlinu.. 🙂

vierkasteffi
7. máj 2012

tak mojho otca vždy potešia križovky sudoky 😉 ale pravidelne dostáva radio počuva ho ked zaspáva 🙂

lucka1987
7. máj 2012

auto... 😉

a co takto fotoknihu alebo daj urobit DVD s prezentaciou fotiek od jeho detstva az po sucasnost.. do toho nejaky text a prijemnu dojemnu hubdu.... videla som jedno take dvd a mala som slzy na krajicku

slimstar
9. máj 2012

nejaky pobyt, alebo napr masaz su rozne cenove relacie 😉