Čo mám kúpiť otcovi k 61 narodeninám?
Uš sme mu kupily skoro všetko retiasku,kavovar atd. minuly rok kosačku na travu no toho roku mi napady došly. 😖
parný hrniec, nožnice na kríky, prípadne stromčeky, alebo, ja to volám masážny lavór pre nohy, ale neviem ako sa to originálne volá
Záleži k čomu inklinuje a to vieš ty 😉 Napr. videokamera, relaxačny vikendovy pobyt, poukaz na masaž, predplatne nejakeho preňho zaujmaveho časopisu, nejake doplnky k počitaču..je toho množstvo
urcite potesi dobra masaz chrbta-myslim zaplatit mu taku alebo darcekovy poukaz do oblubeneho obchodu.
Pekny rodinny vylet. Prijemne straveny cas s rodinou je viac ako hodnotny dar, pokial mu nic konkretne nechyba alebo po niecom netuzi.
let balonom, lahkym lietadlom, rybacku,polovacku podla jeho rpedstav.. tv-deku, obraz z fotiek deti a vnucat, zahradny kus nabytku, zaujimavu rastlinu.. 🙂
tak mojho otca vždy potešia križovky sudoky 😉 ale pravidelne dostáva radio počuva ho ked zaspáva 🙂
auto... 😉
a co takto fotoknihu alebo daj urobit DVD s prezentaciou fotiek od jeho detstva az po sucasnost.. do toho nejaky text a prijemnu dojemnu hubdu.... videla som jedno take dvd a mala som slzy na krajicku
nejaky pobyt, alebo napr masaz su rozne cenove relacie 😉

hojdacie kreslo dostal ten naš televízny papučový maniak 🙂