Čo mám na sebe rada?

malepivo
22. dec 2015

Keďže tu vídam veľa smutných diskusií, rozhodla som sa vytvoriť túto nabitú pozitívnym nábojom. Porozmýšľajte čo máte rady na sebe, nie na vašich deťoch ani manželoch. Nájdite niečo na čo vám dvihne sebavedomie. Buďte sebecké a pochváľte sa. Nie je na om nič zlé. Celé dni sa staráte o dietky a o manželov, o domácnosť, chodíte do práce...A pri rozhovoroch s priatelmi chvalite svoje sikovne deti ako pekne kreslia ako sa dobre ucia. Teraz je rad na vas. Majte rady same seba zienky.

malepivo
autor
22. dec 2015

Zacnem ja, ja mam na sebe rada ze mi pecenie a varenie ide od ruky. Bavi ma to, lebo som labuznicka a ked ochutnam nieco skvele v restauracii nemam problem si to pripravit doma bez receptu. Vysledky su tak 90%tne .

guinevre
22. dec 2015

@malepivo Na sebe mam rada, ze som ambiciozna a vzdelana, pracujem na svojej kariere, a ze sa aj napriek tomu aj dalej vzdelavam a pracujem na sebe. Ze som samostatna a financne uplne nezavisla od manzela. Ked mam byt uplne sebecka, paci sa mi, ze dobre vyzeram a ze sa o seba staram, pravidlene chodim do gymu, a vyzeram ovela lepsie ako hociktora manzelova byvala frajerka :D A najdolezitejsie, paci sa mi, ze nie som ziarliva, ze som spolocenska, hadky ma vobec nebavia ani na nejake provokacie uz vobec nereagujem, ale nevadi mi aj ked som sama. Jedna z najkrajsich veci, pomaham pravidelne opustenym zvieratkam a pravidelne aj prispievam utulkom.

hankm
23. dec 2015

???? Nikto nic ? z toho mi vychadza, ze ak by som sa na rande zien pytal, co mi vie poskytnut ( mimo elementarnych zalezitosti) bolo by ticho?

anatalia77
23. dec 2015

Čo mám na sebe rada? Je toho vela,niečo už napísala @guinevre.
Akurát ja teda neprispievam útulkom. To skôr ludom. Aj ked ma sklamú a podrazia. Pomáham znova a znova. Každý nový den je šanca pre novú pomoc ale aj sklamanie.

anatalia77
23. dec 2015

@hankm a ty si sa zasekol v ktorom storočí?

cimage
24. dec 2015

Paci sa mi tato tema, lebo vacsinou kazdy riesi tie negativne veci a vlastnosti a pritom ked porozmysla, tak tych pozityvnych je urcite viac, len to clovek berie ako samozrejmost.
Ja mam rada na sebe to, ze som kreativna, vzdy vymyslim a zrealizujem nejaku vec, alebo darcek, ktory zaujme obdarovaneho, alebo okolie. Mam dobry orientacny zmysel, ktory nam uz neraz pomohol na nasich cestach, necestach.