icon

Čo mám robiť, keď od kuriéra nechcem prevziať balik?

masterad0
2. máj 2020
dzejsik
2. máj 2020

@masterad0 neobjednavat si cez internet?

abdn16
2. máj 2020

odstupit od zmluvy

evkakozickova
2. máj 2020

@masterad0 tak povec že niesi doma nech to nechá na pošte... ale budeš mať stoho problém

evkakozickova
2. máj 2020

Oni ho potom vrátia späť odosielateľovi

jany149
2. máj 2020

@masterad0 stačí neprebrať a vrátia ho naspäť

daniela1911
2. máj 2020

Nepreber, prepravcovia balík vrátia a nemyslim si, že budeš mať problém. Ale nie je to seriózne, hádam máš vážny dôvod.

elizabeth175421
2. máj 2020

Nejdem riešiť dôvod, prečo ho nechceš, ale pokiaľ to nie je niečo vážne, tak nechápem, lebo potom ma kuriér zbytočnú a nezaplatenú robotu. Ale k veci - keď ti bude kuriér volať, tak povedz, že balíček nechceš prevziať, nech ho vráti odosielateľovi.. A nájdi nejakú výhovorku, napr že si to objednala omylom alebo neviem čo. Problém zo strany kuriéra by byť nemal, s predajcom to už neviem 🙂

sara07
2. máj 2020

a nemôžeš objednávku stornovat ešte pred odoslaním ? alebo prevziat a vratit bez udania dôvodu ale to platíš poštovne

lienka.7
2. máj 2020

@masterad0 nepreberes balicek. Ked bude volat kurier, povedz ze nie si doma, nech balik vratia odosielatelovi.

eliska13
2. máj 2020

@elizabeth175421 prečo má kuriér nezaplatenú robotu?nie je to tak
@masterad0 normálne povieš kuriérovi, že balíček neprevezmes, vráti sa k odosielatelovi a nič sa nerieši.

elizabeth175421
2. máj 2020

@eliska13 manžel pracuje ako kuriér. Je platený od zákazníka. Vždy rovnaká suma bez ohľadu na počet balíkov 🙂 ak si niekto balíček neprevezme, tak jednoducho za toho zákazníka nedostane zaplatené.. Takže je to tak 🙂 a všetci jeho kolegovia to majú rovnako.. Keby to neviem, tak to tu nepíšem 🙂

leskovael
2. máj 2020

@eliska13 je to tak, kuriéri sú platení od prevzatých zásielok

leskovael
2. máj 2020

V prvom rade je to nezodpovedne, ale tak nebudeš ani prvá ani posledná...povieš kuriérovi nech balík vrátia odosielateľovi. Nenatahovala by som ho nech ho da na poštu, alebo ze niesom doma, bude volať na ďalší deň, je hlúpe im pridávať robotu len koli tomu že by sa nepovedala pravda.. Popripadne, ak balík ešte nebol vyexpedovany, napíš email eshop z ktorého si objednávala o zrušenie objednávky a je to vybavene...ja teda vždy balíky prevezmem, lebo objednávam čo chcem, ale rušila som už raz objednávku cez email, keď som vedela že balik ešte neodoslali

prebabetka
19. feb 2021

Načo ste to objednávali? Resp., prečo ste to nestornovali pred odoslaním. Firme ktorá Vam to poslala ste spôsobili škodu, lebo oni to poštovné musia zaplatiť tak či tak. Dúfam, že aj Vám sa niečo podobné stane, a niekto Vás takto oberie o peniaze

nika123292270
16. mar 2021

Ja mám zlú skúsenosť s jednou stránkou kde som objednala bundu a potom som zistila že sú dosť zlé recenzie že úplne iná vec ti príde než ste si objednali abo poškodená zlá veľkosť a ako náhle chcete vrátiť tovar tak darmo nik neodpisuje ani telefón nezdvihne a odrazu mi príde správa večer že kurier ma už balik že za pár dni príde tak čo iné robiť?? No jedine len kuriérovi povedať nech pošle to naspäť tak že ja to úplne chápem keď niekto nech prevziať balík