Čo môže byť príčinou, že mám menzes 2-krát do mesiaca?
😒 Som stoho hotova mávam silny menzes až dvakrát do mesiaca čo to môže byť ?
no a nechces navstivit nahodou lekara?doma nic nevyriesis v takomto pripade 😉
Nie je to nic ojedinele a nezvycajne,ze zena ma 2 krat menzes za mesiac...zavisi to ale od x druhov konkretnych problemov,ktore tento stav mozu sposobit....a nikto lepsie naozaj nepomoze ako lekar 😉
Laura, mala som podobný problém - oslabená sliznica maternice - lekár mi predpísal tabletky a po ich doužívaní bolo po probléme... takže šup šup na vyšetrenie 😉
mne sa to stalo 2 mesiace dozadu. Nezistil nič. Hovoril len , že to mohlo byť zo stresov. 3 dni som chodila na injekcie, potom tabletky. Samé od seba to neprejde, takže určite k lekárovi!
opytat sa môzes aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/nepravidelna-a-casta-menstruacia-kratke-cykly-podarilo-sa-vam-otehotniet/ , ale najlepsie ti odpovie lekar, tak sup za nim 😉
Ahojte prosim vas mne sa stalo ze som mynuly mesiac dostala menzes a nakonci mesiaca tiez len ze to len dva dni a bol to dasa povedat riuzovkasty vytok skor....... moze byt ze som tehotna?
Ahojte potrebujem radu dostala som menštruaciu a potom som mala vitok a zase som asi po tyzdni zacala krvacat .. a som este panna

navstiv lekara, ten ti pomoze viac....