Čo môže podvodník urobiť s vašimi údajmi?
Ahojte, dnes som zareagovala na inzerat na fb kde chcel clovek darovat oblecenie. Hovorim plne skrine idem na to. Dal mi cislo a ja jemu svoje. Cislo som dala do googlu a naslo mi ze ten clovek je podvodnik. Moja otazka je moze nieco urobit s mojimi udajmi ked vie z akeho som mesta ma moje tel c a vie moje meno? Moze si na mna zobrat pozicku alebo objednat nieco urobit nieco? Dakujem.
@emm133 a ako by mu dali pôžičku podľa teba? a objednať môže, už len dufaj, že dopredu zaplatí a ty len preberieš zásielku 🤣
Na FB? Bola to Renáta alebo Monika? či už je aj niekto ďalší, kto podvádza na fb? tieto dve mená sú najčastejšie spomínané....
@bublinka1426 hej to mi vobec nenapadlo ze su to v podstate lahko dohladatelne udaje. Nic okrem mesta v ktorom byvam tel cisla a mena nevie. Dakujem pekne za odpoved 🙂
@nicoletta98 ano uznavam, to nebola najchytrejsia otazka kedze podla mena a cisla nikomu pozicku nedaju 😂 len som spanikarila a sama na seba som nas*ana ze som sa skoro dala nachytat.
@emm133 neboj nič sa nestane 😊

@emm133 tieto udaje, si vies najst aj zozname telefonickom, ties tam bola adresa, meno cele a cislo.
pokial si mu nedavala rodne cislo napriklad ci bankovee hesla, sa nemas coho bat.
takisto samozrejme, napr ani cislo Platobnej karty ;)