icon

Čo môžem mať v albumoch?

mamama4
12. jan 2017

Ahojte, som tu nová a snažím satu zorientovať. Už som tu na fóre hľadala túto tému, už to tu bežalo, ale som z toho jeleň. Viete mi niekto vysvetliť polopate, čo môžem mať v albumoch? Lebo som tu chcela prezentovať vlastnú tvorbu pre (aj moje 4) deti, ale že to tam nepatrí. O zverejňovanie môjho súkromia nemám záujem (kto ma chce spoznať, nech ma príde navštíviť, viem aj piecť 🙂 ), chcela som sa prezentovať po tejto stránke. Takže mne sú tia albumy asi nanič, že? To je škoda, ja som to potom celé zle pochopila. Ďakujem Vám za odpovede, ktoré mi do tejto problematiky vnesú viac svetla.

0silvia0
13. jan 2017

myslím, že tu nájdeš všetky odpovede:
https://www.modrykonik.sk/market/faq/

mamama4
autor
13. jan 2017

Ďakujem, to som preštudovala, len to sa týka bazáru, tam svoje veci mám, lensom myslela, že v albumoch ich môžem mať tak pekne skompletizované a roztriedené. Ale asi som zle pochopila funkciu albumov. Ak to dobre chápem, môžem tam mať len fotky rodiny, alebo čo ešte? Stále mi uniká zmysel. Ja tu nechcem prezentovať môj súkromný život, ale skôr tvorbu, ktorá s deťmi súvisí, ale to môžem len na bazáre alebo v skupine?