icon

Čo na suché, poškodené a lámavé vlasy?

dadika1114
7. jún 2011

Aky sampon by bol najlepsi?ked pridem do obchodu tam je milioooon samponov a ja nie a nie si vybrat :( vlasy mamtaketo stale aj ked sa ostrihaju o cca tyzden ich mam zase take..ked som ich mala dhhsie tak sa mi este aj uzlickovali:( kadernicka ked ma zbadala uz pretacala s ocami ze to bude rozcesavania ....pritom ich nemam ani neejak huste tak akurat a ani sa mi nevlnia mam ich rovne .... dnes som si kupila balzam schauma na suche az vysusene vlasy a sampon aky?po porode mi este aj vypadavaju:((( z vrchu sa mi celkom rychlo zamastia cca 3 cm a ostatok je jak slama :((( ach jaaaaj uz neviem co na ne :(

Strana
z2
eliska4
1. feb 2018

Skúste olejové zábaly - olivový, arganový, kokosový olej. ale ak sú vlasy veľmi zičené, bude lepšie ich ostrihať a liečiť. Možno vým chýbajú nejaké vitamíny

julinka29
9. feb 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Než začnete skúšať špeciálne šampóny či masky na vlasy, nasaďte si vitamínový komplex. vždy je lepšie súčasne liečiť vlasy zvnútra i zvonku

doriss_po
Autor odpoveď zmazal
damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

skus Kerastesse, alebo Nioxin. K tomu si kup i masku na vlasy, alebo zabal a po par dnoch uvidíš zmenu, budeš spokojná

sonka1981
13. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Ahojte baby prosim poradte nejaku dobru masku na vlasy, kuru alebo nieco co mi ich proste zjemni. Mam tke hrube, nepoddajne suche vlasy, neviem ani sama z coho, nemavala som take znicene :( dakujem za kazdu radu

michaella94
13. júl 2018

Baby ak ste na Facebooku pohľadanie skupinu curly girls 😉

3kvietok3
19. júl 2018
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

@sonka1981 ja by som určite doporučila nejakú kadernícku značku, profesionálnu, osobne iné ani nepoužívam, pretože mi nevyhovovali tie lacnejšie.

sonka1981
21. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

@3kvietok3 dakujem, a co teda prosimta pouzivas ty? ja ku kadernickam moc nechodim, takze neviem.

3kvietok3
23. júl 2018
Používateľ 3kvietok3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 3kvietok3.

Používam Kerastase alebo Loreal Profesional, tiež nechodím ku kaderníčkam, lacnejšie si ich objednávam na Notine.

zuzanka.zuzu
23. júl 2018

jednoznačne CHI Farouk - je to značka z USA, u nás ju používajú na súťažiach Miss 😉 ale mne je v podstate jedno, kde ju používajú, keď výsledok je vidieť po cca mesiaci používania aj na mne 😎

lucka_g9
Odpoveď bola odstránená
kosicanka1
27. okt 2018

@lucka_g9 kristova noha uz cely modry konik vie ze tu uz v jedenastej teme propagujes vyrobok, este kolko tem tu otvoris o vlasoch a budes tu trapne reklamovat, akoze 8 rokov staru temu si minule otvorila a reklama ako vysita, a novy nick samozrejme

Strana
z2