Čo najhlúpejšie ste vyviedli počas opilosti, alebo pod plyvom nejakej omamnej látky?
To sa tu nedá ani napísať. Ty sa pochváľ.
@pribinak a prečo by mal/mala? Prečo by sme mali vsade vylepovat naše prave mena a naše fotky? Co budete mat z toho ,keď budete vedieť ako sa ten človek vola a ako vyzerá? Výzor a meno je úplne nepodstatne ..
@diamondsspaces no keď chce aby ľudia o sebe písali trapasi tak by mihla začať tá osoba sama sebou
.. začni 🤓 my budeme pokračovať 😃
@pribinak nik nekaze ľuďom aby si tu vylepovali svoje fotky, mena a deti ..to je ich problém, ze si nechránia súkromie ... sme na verejnom fóre, nevidím zmysel tu mať svoju fotku a meno ... ľudia sa tu bavia o blbostiach , komu je načo moje meno a môj výzor?
Najväčšia blbosť hm ... piť tvrdý alkohol na slnku bola vždy blbosť...
@diamondsspaces fakt tá toto baví rozoberať ?? 😳😳😳😳😳
Sadnut za volat a pozabijat ludi na zastavke.
Začnem 😁 .. s kamarátkou sme mali 2 dni pred 18- narodeninami začali sme teda oslavovať skôr veď vraj by sa tak malo 😂 ako tak pijeme jedna fľaška vodky druhá mňa napadlo že urobme si z kamošky frajera srandu tak reku ze mu zavolám kurvu 😂 ...tak som zavolala nadiktovala adresu a keď už boli na jeho adrese tak mi volá nejaké číslo ja zdvihnem a že pani ale ja obštasňujem len pekných klientov a nie lezby keďže otvorila dvere jeho matka a povie že aké pekné dievča 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 noa potom chceli samozrejme zaplatiť za to že išli tak moja mama keďže ja som sa hanbila ísť do erotického salóna musela zaplatiť 50 eur za výjazd 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ale našťastie ma zmysel pre humor ako ja 😂😂😂
Mna zaujima ten tvoj najvacsi trapas
Ja som síce nikdy opitá nebola, ale čo mám zážitky od okolia, tak dodnes sa bavím na tom, ako bývalý kolega rozprával, že raz sa zobudil ráno doma a vedľa postele mal ten reflexný stĺpik, čo sú pri ceste. Nepamätá si absolútne, odkiaľ ho mal, ako k nemu došiel a prečo a ako ho vlastne privliekol domov. Nevedel ho ani vrátiť, keďže netušil, odkiaľ je. Mozno že dodnes ho má "na pamiatku" odložený.
Strieľala som z auta hračkárskou pištoľkou také oranžové guľôčky do značiek pri ceste. Cesta bola našťastie ľudoprázdna, kdesi medzi dedinami, tri hodiny nad ránom a kamoška šla tak 20 km/h, aby som sa občas aj trafila.
@barbora19911 Barborka, preco len tak malo smajlikov?
Najhlupejsie neviem asi nic. No raz v lete bolo snad 40stupnov a vecer este horuco... Ked sme skoncili v praci o polnoci, tak nas nic rozumnejsie nenapadlo ako preskocit cez plot do sportoveho klubu a ist sa tam vykupkat do bazena samozrejme aj s flaskami vina a poharkami. 😂
min. rok v lete ešte v doob. hodinách hlásili v rozhlase , že po hl. ceste sa pohybuje na mol opitý chodec.... mal na sebe len reflexnú vestu - vraj takú dlhšiu ... 😀
Co je to "plyvom"???
@diamondsspaces plne súhlasím 👍
Ja som nudna osoba, nikdy som žiadnu omamnu látku neskúsil a nikdy som nebola natolko opitá aby som robila nejaké hlúposti
vyspala sa so šéfom na chate (kolegyňa+šéf obaja opitý) a odvtedy to ťahajú šťastne všetci traja- šéf, kolegyňa jeho manželka 😇
Ked som bola mladsia tak som dost pila, a robila som strasne veci. Zapodievala som sa s kadejakymi cudzimi chlapmi, rozpravala sprostosti, grcala, bola som agresivna, bitky, konflikty. Cele spektrum opileckych excesov, pila som pretoze som bola neista, zakomplexovana, nemala som sa rada. Nie je vsak dolezite trapit sa nad minulostou, ak si skoncovala s pitim a neopijas sa do nemoty, tak si odpusti a pohni sa dalej s tym, ze hriechy mladosti su minulost, a minulost je zabudnuta. Ak si zrovna nepocala v opitosti dieta (to sa mne nepodarilo), tak sa pohni dalej s tym, ze co bolo bolo, a dnes si iny clovek. Neporovnavaj sa s tym, ze ci ini robili horsie ako ty, alebo nie. Takto sa na to pozeram ja.
@barbora19911 Ctjb tak toto sa neda topnut 😂😂
@barbora19911 ty si ale poriadna mrcha 😂. Zavolas stetku kamoskinmu frajerovi, radsej si tomu svojmu mohla 😂😂😂. A mamina ma 100 bodov za mna 😁😁😁👍

A ty? Prečo si dávaš takúto tému anonymne? Veď úkaz aj ty tvoje foto/tvar