Čo najhlúpejšie ste vyviedli počas opilosti, alebo pod plyvom nejakej omamnej látky?
Mňa tiež napadla jedna úsmevná príhoda ešte z čias pred maturitou 🤣...šli sme na chatu, kde sme rodičom hovorili, že idú aj učiteľky... samozrejme, že nešli a šli tam naši frajeri a všelijaké indivíduá..jednu spolužiačku doviezli rodičia a v momente, kedy im pred chatou vysvetľovala, aký sme tam všetci slušní a sú tam s nami aj učiteľky som sa ja v podnapitom stave rovno pred nich vyplazila z chaty 🤣🤣🤣...všetci mi to potom samozrejme stále pripomínali 🤣🤣🤣.....
Ja keď som mala 18 rokov som sa tak opila že som skončila na cudzom byte u dvoch gejoch ktorých som nepoznala 😀😀😀 a spomínam na to rada ako z filmu úplný hangover ....
Nebola som ja opitá, ale kamarátka.Isli sme na diskotéku ja som ju vypýtala bola odo mňa o rok mladšia mala som robiť dozor.V tom čase vyzeralo, že sa dám dokopy so spolužiakom tak som sa chystala vyobliekala tešila sa, že sa zabavíme.Kamaratka si sadla do baru s mojím obéznym spolužiakom a on jeden pohárik ona jeden pohárik.Pila rovno s ním ona mala asi 50 kg.Po čase ma zavolali, že je opitá a spí po stojacky opretá o biliardovy stôl a grcky na zemi.
Takže zo zábavy som ťahala kamošku na wc pomáhala umývať a potom sme ju viezli domov v aute otvorené okná v zime,lebo celá smrdela🙂)
Odvtedy neznášam víno , ale so spolužiakom som začala chodiť, ale až neskôr🙂
Išla som ju odprvadit domov jej otec prísny policajt na šťastie spal a mama sa len smiala.
len raz som bola opita tak, ze som si skoro nic nepamatala. no a zavolala som uz teraz ex frajerovi a vraj som mu pocas rozhovoru povedala, ze ak by som sa tam naaahodou s niekym vyspala, tak to len preto, ze si budem mysliet ze to je on... (ale nie preto je to ex 😀 )
Ja napíšem len na partiu, pre pobavenie, na seba nie 🤣 kamarát mi doniesol k bráne darček, volá mi o 2v noci celý pyšný, že aby som sa ráno pozrela. Pozrela som sa, v nedeľu ráno keď išli babky do kostola, som našla o našu bránu opretý 2m kus susedovho dreveného plota 🙈 ďalší zas zbieral značky. Opili kamarátkinho psa. Ďalší si zlomil kostrč na zľadovatených schodoch. Na chate pribili o strom tenisky ostatným v 5m výške. Ďalší prišiel domov v nedeľu nad ránom z baru, sadol si do kuchyne, položil na zem vývar ktorý uvarila jeho mama v sobotu, a z nevysvetliteľných príčin si doňho vopchal nohy. Ráno ho na tej stoličke našla mama a dostal riadnu bitku 🤣 ako sám popisoval, najhoršie boli tie rozmočené nohy 🥴 na intráku jedna spolubývajúca zjedla vodu z hrnca ktorý sme nechali odmočiť lebo nám trochu prihorel guláš. Veľmi sa ospravedlňovala ale vraj ráno z diskotéky prišla príšerne hladná a toto bol najlepší guláš aký kedy jedla 🤣 ráno sme sa smiali ako kobyly... Lebo ponúkla aj frajera keď to nemohla dojesť a aj jemu chutil, len si ho musel trochu posoliť. Inak že výborný 👌 kedysi sme hrali v poli v zemiakoch schovávačky a jedného kamoša sme nemohli nájsť, tak sme ho nechali tak, že veď príde sám. Prišiel, ale až ráno a strašne vytočený že on tam zaspal a nik ho nenašiel. Ráno ho zobudili diviaky 🤣🤣 strašne veľa mám takýchto historiek, do rána by som písala 😃
“
diamondsspaces
•
23. apr 2023
@pribinak nik nekaze ľuďom aby si tu vylepovali svoje fotky, mena a deti ..to je ich problém, ze si nechránia súkromie ... sme na verejnom fóre, nevidím zmysel tu mať svoju fotku a meno”
“
katkazocele
•
23. apr 2023
@diamondsspaces plne súhlasím 👍”
Tak toto pobavilo. 🙂
A neprekvapilo. Ze s tymto vyrokom suhlasi prave ocelova katka, ktora sem vylepovala cudzie fotky (stiahnute z cudzieho konta z instagramu) a tvrdila, ze je to ona.
(Odvtedy sa snazi tvrdit, ze to bol len jej svojsky nepochopeny pokus o vtip. 🙂 )
@moonlight1210 tebe unika pointa, ale úplne. Nevadí….vysvetlím
Ja nežiadam od ľudí aby o sebe písali trápne story kde povyvafzsli kde čo
To na margo tohto faktu som sa pýtala prečo je anonymne
Chápeš? Ak nie nevadí, zemeguľa sa točí dákej
@pribinak normalne som chvilu rozmyslala, kde som ta ja urazila, ze si tak do mna sarkasticky skocila.
A potom som pochopila, ze si si asi nevsimla, ze sa jedna o dva citovane vyroky.
Jeden od diamondspaces (kde si zhodou okolnosti menovana, kedze ho vtedy pisala tebe).
A suhlasu k tomu od ocelovej katky.
Ktory vzhladom na jej minule chovanie vyznel vtipne takmer ako mala ezopovska bajka. Co je to, co ma pobavilo.
Jej suhlas s tym znie presne, ako ked milenka zenateho muza pise vyroky, ze vernost je najdolezitejsia ludska cnost.
Neviem či to bude zábavné, ale napíšem zážitok z mojej poslednej opitosti. Katedrovica a ja som bola čerstvo po rozchode s prvým frajerom a ešte aj s mamou pohádaná. Keďže sme začali piť biele víno, ktoré mi nechutilo, pokračovala som vodkou s džúsom a milá spolužiačka mi ešte doniesla, nech vypijem tequilu. A hneď nato chudák chlapec, z inej katedry už mal môj jazyk v krku 🤦🏻♀️ a už ma mal aj na krku odvtedy.. teda, len pár hodín, našťastie preňho 🤣
Úžasný chlapec, zobral ma k nim na intrák, uložil do postele spolubývajúceho a ráno mi kávu spravil 🙂
Ešte mi aj pusu na rozlúčku dal, že sa zo mňa nezgrcal. To mi pripomenulo, že mi ešte vonku vlasy držal, kým som grcala 🙄 no a odvtedy milé deti, som sa už tak neopila, len som Bohu ďakovala, že mi takého dobráka poslal do cesty a nie nejakého úchyláka. Že som na žive zostala a tehotná neostala. Vôbec nezneužil situáciu 🙂
Bola som v druhotriednom podniku, viedla duchaplnú diskusiu s chalanom keď mi vypadli predné zuby. (Mala som nasadené predné korunky a ešte tam neboli na fest.) Stres či to videl. Hodila som sa na štyri a začala hľadať pod stolmi. Jedna stála vtedy okolo 2000 SK. Chlapec sa zohol, že čo robím. Ja, že mi vypadla žuvačka. Že dá mi novú. Špina, tma, mlžili sa mi oči, nahmatala som zuby a prášila domov. Ráno sa zobudím v dlani s dvoma arašidmi. Môj drahý otec to dodnes spomína na každej rodinnej oslave a to mám už 40.
@heidi4 vplyvom*

Ja nič, nikdy som nebola natolko opitá. Ale pamätam si jedneho stareho pana nech mu je zem lahka, co bol kazdy den opity. Bola v meste taka krcmicka kde kazde rano uz o 8mej postavali stamgasti, on verny navstevnik. Poobede sa vracal a raz som otvarala okno a on si pekne stvornozkoval hundrajuc po chodniku smerom k jeho cinzaku, dodnes nechapem ako v tom stave trafil. Raz ked som sla unavena z roboty mi zlepsil naladu. Krici na neho tiez pripity stamgast: choj si hentam kupit kurence v akcii su. A on mu zakrical: daj pokoj s kurencami, ja som vegetarian ja pijem len pivo to je z chmelu 😄