icon

Čo ste najviac hodnotné vyhrali v súťažiach?

marsmykkok
13. dec 2023

Pochváľte sa. 🙂

m14m
13. dec 2023

Dovolenku v Tatrách pre rodinu ( 4 osoby). Vyhrala som ako dieťa v časopise Život

bebebi
13. dec 2023

let balónom

misinka0611
13. dec 2023

Fotoaparát

masinka
13. dec 2023

V sutazi so sirupmi som vyhrala 100E poukazku na nakup Delimano hrncov. Kupila som sirupy a kym som prisla domov, davno som na nejaku sutaz zabudla. Po dvoch mesiacoch som vytiahla tu istu kabelku, nasla som tam ten ucet a vravim si ze ta sutaz uz urcite davno skoncila, pozriem na net a bol posledny den na zapojenie sa. Na druhy den mi prisiel mail ze som vyhrala 😀

Ked Naj oslavovalo tusim 10 rokov, mali kulturny program na parkovisku pred Danubiou a tam som vyhrala v "spevackej" sutazi fotak. Bolo treba na jeden nadych co najdlhsie "spievat" naj. Sice som hlucha ako poleno, ale ako byvala plavkyna mam dobre pluca 😝

sante81
13. dec 2023

Lístky na Stinga 2024 😏 ktoré asi aj tak darujem 😁

4stanka4
13. dec 2023

@marsmykkok juj to aj my s mužom radi fantazirujeme ze co by sme si kúpili keby sme vyhrali väčší obnos peňazí 🙂 ale to asi každý, ale vždy si povieme ze sme zdraví, ľúbime sa mame krásnu zdravú dcéru , strechu nad hlavou tak mame omnoho viac ako niektorí iní ľudia

salamistka
13. dec 2023

@marsmykkok myslím, že vtedy sliepočky padli za obeť a skončili v mrazničke 🙃 mali sme o zásoby mäsa postarané

elenajezova
13. dec 2023

Dcérka vyhrala víkendový pobyt na Liptove pre tri osoby. Bolo to super.

miggy
13. dec 2023

Ja som vyhrala letecký zájazd do Disneylandu na 4 dní All inclusive pre 2 dospelé osoby a 2 deti (mala som čerstvo 18) v Tescu. Pred dvoma rokmi som vyhrala tablet v mestskej súťaži na FB. A dcéra v lete na oslave Dňa deti v tombole darčekový kôš s hračkami, sladkosťami a ovocnými šťavami v hodnote 200eur. A okrem toho také "drobnosti", ako knihy, tašky, poukážky....

jaga18
13. dec 2023

Zatiaľ absolútne nič 🤷‍♀️ Ale asi tomu ani veľmi nepomáham, keďže roky bola snaha, zapajala som sa do každej prkotiny a nič z toho, tak teraz sa už súťažiam vyhýbam .

zuzanna822
13. dec 2023

Laserovu operaciu oci😂

lily09
13. dec 2023

@marsmykkok ako dieta som vyhrala plysaka a kozmetiku. Musim podotknut ze to ani nebolo o zrebovani, skor princip "prvych 10 000 z cas odmenime:. Takze tak :D ale tesila som sa

lilli68
13. dec 2023

@marsmykkok
Naparovaciu žehličku, balík 30 čipsov a 5000 korún za vylúštenu krížovku 🙂

t1nusa
13. dec 2023

@marsmykkok najnovšie overal v hodnote cca 60€ pre moju malú princeznú 🥰 ale raz sa mi podarilo vyhrať listky na finále superstar, ktoré som musela prenechať niekomu inému lebo som sa nemohla zúčastniť 😃 ale inak tiež taká klasika - balíček od radia Európa 2, kniha, poukážka na nákup atď… teraz sa zapájam snáď do všetkých možných adventných kalendárov a súťaží, tak snáď niečo z toho klapne

aleshka_supermama
13. dec 2023

@marsmykkok môj otec vyhral auto. (Mazda 3)

mer12
13. dec 2023

Najhodnotnejšie 200e poukážka do Kauflandu 😅 ale podarilo sa mi vyhrať aj 12ks zeleninových a 8ks ovocných vyziv pre syna. Plus na MS v hokeji som tipovala a vyhrala 150 e na jednom zápase. Inak najvtipnejsie v tombole na dňoch obce CD Braňa Mojseja a tašku FC Barcelona, futbal ani Braňo nie sú moje lásky.😅

hopeja
13. dec 2023

Perlové náušnice v súťaži v časopise a nejaké drobnosti v tombolach

alexandraas
13. dec 2023

@salamistka moja sesterka s otcom vyhrali v tombole 15kg bravcovej masti😁

zuzinabila
14. dec 2023

@marsmykkok peniaze.na tu dobu a moj vtedajsi vek slusna suma🙂

ibatanecnica
14. dec 2023

vyhrala som kopu drobností - kniha, pizza, kozmetika, poukážky....., ale najhodnotnejšia 300eur poukážka na nákup.

lady083
14. dec 2023

ipad v sutazi v orange

misinka0611
14. dec 2023

A ešte vlastne som vyhrala 2 lístky na MS v hokeji, čo je tiež dosť hodnotné a to rovno 2x, raz keď boli na Slovensku a raz do Ostravy.

hiro
14. dec 2023

Raz ked prisla O2 tak bola sutaz na google mapach - tam kde chodis po cestach a mozes naist darcek. Tak sa dali vyhrat rozne drobnosti ale aj telefony. Tak som jazdil sipkami po cestach, vyberal si take zapadakova kde som si myslel ze "pojazdilo" malo ludi a nasiel som rozne darceky ale asi po 2h ci kolko som nasiel mobil 🙂 Neviem uz aky model to bol ale tak asi zo 200€ hodnotu mal 🙂

ibatanecnica
14. dec 2023

@jaga18 vieš koľko súťaží denne ja pošlem? Teda účasti? A vyhrám sem-tam. Keď to spriemerujem, možno tak 5-6x do roka. Ale mňa to baví, nerobím to iba pre výhry ale aj zo zábavy.

jaga18
14. dec 2023

@ibatanecnica ešte v časoch, keď som mala FB som to robievala tiež denne 😂 No z minimálne 300 + zdielaciek bolo vždy veľké nič. Toto leto som zaregistrovala cez 30 kódov na pepsi súťaži, plus každoročne kadejaké vianočné sútaže... Nevadí, mne to proste nie je súdené 😀 Ale mám šťastie v živote- uzasnu zdravú rodinu a všetko čo potrebujem si viem kúpiť .

fepe5
14. dec 2023

@marsmykkok dovolenku v Chorvátsku autobusom ,asi pred 20timi rokmi

saxana000
14. dec 2023

Tu na konikovi hovoriace knihy.nieco ako Albi ale konkurencna znacka.hodnota cca 100e predtym nikdy noc ani potom uz.

kiwi3
14. dec 2023

moja mama raz vyhrala celkom dobry bicykel. vtipne je, ze bol pansky a okrem toho sa ani nevie bicyklovat.

vesimelonimarsista
14. dec 2023

Doteraz som vyhrala len dve tricka z Jemnych melodii. U mna plati, co si nekupim, to nemam 😂 😂😂

terka224
14. dec 2023

@marsmykkok vapku 😂