Čo nakupujete cez ebay?
co sa najviac oplatí?
No my vsetko🙂 🙂 od nabytku cez oblecenie az po tie sruby do auta 😀. Ja zijem v anglicku takze tu sa nam cez ebay oplati kupovat, najde sa tam vela veci o dost lacnejsich nez v obchode.
Ja skoro všetko od oblečenia až po obal na telefon 🙂
okrem potravín snáď všetko 😀 a čo sa oplatí - no na to nie je jednoznačná odpoveď, sama si musíš nájsť cenu, ktorá ti vyhovuje a pri ktorej si povieš "to sa mi oplatí" .... je tam možnosť nákupu z celého sveta, treba rátať aj s poštovným, ale napr. čínsky predajcovia často poštovné neúčtujú, ale zas je tam riziko, že dostaneš poctivný čínsky šmejd, ktorý sa veľmi nepodobá na to, čo bolo na fotke...
oblecenie zatial
doplnky k telefonom, notebookom. Naposledy kameru do auta. Z ciny a dokonca aj funguje 😀
Kadeco. Ak v obchode nezozeniem podla mojich predstav co chcem tak idem na ebay. Manzel kupuje hlavne suciastky/doplnky do auta, ja napr. oblecenie pre deti, kozmetiku, hracky, postelnu bielizen.
oplati sa objednat jednu vec?kolko je asi postovne?
naposledy lyze z rakuskeho ebay, predtym z anglickeho nahradne hlavice na holiaci strojcek, vselico.....
keby som zila v UK tak som "zavislacka" 😀 😀 😀

Vsetko 🙂 Srandujem, sruby do auta nie, ale oblecenie, kozmetiku, hracky napriklad...