Čo nám zakazovali naši rodičia ?
Ahojte,robím takú diskusiu čo Vám rodičia zakazovali a Vám sa to vôbec nepáčilo , myslím vo vekovej skupine 15-16?
No mne až tak veľa toho nezakazovali, ale prvé čo ma napadlo - s kamarátkou sme strašne veľmi chceli ísť na koncert našej vtedy obľúbenej skupiny keď boli na SK (Lunetic) a len pár km odtiaľ kde sme bývali... naši rodičia nám to samozrejme nedovolili. Bola som vtedy veľmi smutná a nahnevaná zároveň. Dnes sa na tom už len dobre zabávame aj z maminou keď na to spomínanme🙂
V tom veku asi už nič nepamätám si teda nič konkrétne.. mama už len vyžadovala pravidlá aby som prišla domov v dohodnutom čase a dokončila som školu..
(A to som bola dosť hrozný puberťák.. aj obočie som si prepichla, aj som sa opila.. zákaz by asi už nič nevyriešil.. len moje uvedomenie si)
Ja som bola teda riadny rebel v tych rokoch 🤦 boli aj nejake problemy v manzelstve mojich rodicov a tak som si isla svoje, aj som si vypila, cigarety fajcila a podobne "srandy" 🤷 proste 2 roky som mala život jednu velku party. No hrozne mam zazitky z toho obdobia 😅😅 ale rychlo ma to aj prešlo. Ked som mala 21 uz som bola OK ukludnena a tehotna s manzelom, stastna a nelutujem nic z minulosti. Mama mi zakazovala ale ja som si išla svoje, moc som ju teda neposluchala 🤷
Všetko😄takže som viedla dvojaký život... Ten umierne rebelský a ten svoj rebelský. Zmysel v tych zákazov som nevidela...napr.este ako 18 ročna som musela byt do 22 doma (zijem v mini dedine),kamošky domov žiadne, atd... Iba do školy, kostola a domov🤦🏻♀️ no hroza.
Takze som na VS odisla 500km daleko😁😇 aj to, ked som prišla z intraku domov, mali tendenciu zakazovať.

@liiinda Zakazovali mi chodiť na tréningy (tanečnej) ak som neprosperovala v škole. Teda to bolo moje jediné neposlúchanie ....takže mi zakazovali TV, počítač, chodiť von, chodiť na tréningy, zabavovali mi mobil a šminky. A to všetko naraz dokial som si známky alebo známku neopravila. A pre nich bola zlá známka už aj 3ka ..Vďaka tomu som skončila s tancom a doteraz mi je to ľúto.