Čo očakávate od volieb?
V akom prípade by sa situácia u nás (aspoň trocha) ukľudnila?
V poslednom týždni zverejnilo stranícke preferencie 7 agentúr.
Víťazstvo PS predpokladajú 3 agentúry:
AKO (18 %), NMS (19,7 %) a VOX POLITICO (27 %)
Víťazstvo SMER-u predpokladajú:
FOCUS (18 %), IPSOS (20,6 %), MEDIAN (19,8 %), SANEP (22.2 %).
Poradie na prvých miestach je dosť tesné, avšak je dôležité, keďže víťaz bude prvý poverený zostaviť vládu.
Aké výsledky na prvých dvoch priečkach (prípadne i na ďalších) predpokladáte vy?
Dufam v PS ale predpokladam Smer, PS a treti Hlas.
jediné čo by som fakt chcela je to, aby nevyhral smer, to si fakt myslím, e by to bolo naše posledné. no nejak nemám ružové okuliare, že aj keby vyhrá napríklad PS, tak by sa u nás zásadne niečo zlepšilo
Je mi jedno kto, ale dúfam, že PS padne na hubu ako naposledy. Dúfam, že ľudia dostanú rozum.
1. bude Smer.... len konštatujem...🙄
Ja dúfam, že nie Smer, aj ked sa nechystám voliť ani PS...ale bude to lepší scenár ak vyhrá PS, pretože bude zostavovať vládu a so Smerom vládnuť nepôjdu....a zároveň to , že vyhrajú neznamená že sa budú venovať len témam, pre ktoré ich mnohí hejtujú a nenávidia , pretože návrhy zákonov im musia prejsť súhlasom ostatných strán s ktorými v parlamente budú (SAS?, OLANO?, HLAS?) . Na druhej strane ak vyhrá Smer, vratia sa k moci so svojimi praktikami a podporovaním oligarchov . Ja veľmi dúfam, že to tak nedopadne a smer zostane v opozícii, poprípade v base
Doesnt matter..
Prosim vas, Smer nevyhra. Nepripustam si to 🙂 Nic horsie sa nam stat nemoze, to by bol nas koniec rozhodne. Takisto nerozumiem tym, ktori maju tazke srdce na PS, mne by vobec neprekazalo, keby vyhrali.
už neočakávam nič. Keď vidím aké strany sú na prvých priečkach....
Mne je uz fakt jedno, ale razantne odmietam fica, kalinaka, gaspara uhrika a suju. Proste nie. Toto by bol koniec Slovenskej republiky. Definitivne.
@oliolijanka tiež si myslím že SNS môže vyletieť neočakávane dosť vysoko.
@kvetinka75 😨
.
@oliolijanka myslíš Andreja?
Že "bude veselo" a počet obyvateľov Slovenska klesne v najbližšom období o viac než by mohol.
Verím, že PS to nebude. Tak ako pred troma rokmi, ľudia mysleli, že Matovič je spása, tak tentoraz Šimečka. Patria tam,kde čoskoro bude aj ich bývalá podpredsedníčka z hradu.
Dúfam vo víťazstvo PS
@gir podľa mňa má viac. Okolo mňa je toľko voličov PS. Alebo možno len maskujú, koho budú skutočne voliť. Aj keď pochybujem.
@kvetinka75 médiá ich pretláčajú najviac zo všetkých strán. Nadpolovičná väčšina ich kandidátov je z mimovládok, tak čo k tomu dodať.
@gir smutné
To naozaj niekomu pripada ps horsi ako smer? Fuha
Krátko pred začiatkom moratória som počula podcast Postoja a Na telo plus, boli tam šéfovia AKO a FOCUS-u. Podľa prvého z nich možno očakávať prekvapenie u OĽANO, keďže viacerí starostovia z osád na východe hlásia kupovanie hlasov, na poslanca SAS A. Ravasza už bolo podané aj trestné oznámenie.
Podľa Slosiarika z FOCUS-u sú pravdepodobné vyššie percentá u SNS a u SMER-u, ktorý mal pri predošlých voľbách takmer vo všetkých agentúrach nižšie percentá, než napokon získal (opačne - PS malo u všetkých agentúr vyššie preferencie, nik nepredpokladal, že sa do parlamentu nakoniec nedostanú.)
Myslim,ze ziadna kombinacia nepripada v uvahu ako idealna. Je tu moznost len uplnej katastrofy v podobe Smer + Hlas + SNS alebo Republika alebo mensej katastrofy v podobe druhej,ked bude vo vlade zas Sulik s Matovicom dohromady🙈 Slovaci su nepoucitelni, nechcu sa poucit z minulosti a tak nam nezostava ine,len sa do nej zas vratit 🙄
@monikkatt ja chápem ako ich môžu voliť, to sú všetci tí, čo podliehajú davovej psychóze a mediálnej propagande, tí, čo šili doma rúška z handier, lebo im v telke povedali, že cez handru vírus neprejde, to sú tí, čo sa utekali očkovať - lebo očkovanie je sloboda a chceli to nanútiť všetkým ľuďom, to sú tí, čo si myslia, že elektrické autá zastavia climate change a to sú tí, čo si myslia o sebe akí sú inteligentní, keď volia PS, lebo však inteligentní a vzdelaní volia PS…
Hrozne, veľmi si prajem aby vyhralo PS a dokázalo zostaviť vládu.. ale napriek tomu čo si ja prajem sa dosť obávam že Smer vyhra o pár percent (fakt len o troška) a zostaví vládu s ďalšími extrémistami... keby som bola stávkovy typ tak na to aj stavím... 😔 stratila som vieru že začne niečo nové... snáď nemám pravdu..

Predpokladám výhru Smer-u, druhá priečka PS. Milo by ma prekvapilo, ak by PS obsadilo "prvé miesto".