Čo plánujete robiť na Veľkú noc?
Otazka najmä pre workoholikov.
Ja budem s deťmi v novej vírivke a budem mať štyri dni len a len pre deti a manzela
Učiť sa. Mám skúšku po sviatkoch.
spoznavat krasy banskej stiavnice a okolia. vymyslela som vylet, aby som nemsuela cely pondelok behat po celej blizkej a vzdialenej muzovej rodine
Makať v robote 🤷
@koniarova ✊✊✊
@miskakyska ale nám bude dobre😁😁😁
@koniarova jasnačka.. ☺️😘
Snáď budeme s dcérou obidve zdravé, lebo už x ty deň lezime a aspoň jeden deň niekam vybehneme do prírody, výlet.Velmi som chceli ísť do Viedne veľkonočné trhy, prejsť sa, ale aj počasie má byť zle uvidíme...
Pracovat a dbat o to, aby ti, ktori ju mozu travit mimo domu nenapisali zlu recenziu. Cize sa o nich starat ako v bavlnke.
Kebyze nemam dvoch synov - kupacov, tak zduchnem kdesi na vylet. Takto budem užívať caro velkej noci a tesit sa na plny kos coko-vajec,lebo ich detom zozeriem ja 🤣
Oddychovat a oslavovat narodky
@amelie2017 ja podobne ako ty😉
Tiež robím cely víkend, v pondelok mám síce voľno, ale to u nás nie je sviatok
@tenerifka que viva la Semana Santa 🤣🤣 uz by som sa mala naucit tu katalancinu a uzivat si ju ako funcionaria 😀 alebo presvedzit muza a odstahovat sa..
@amelie2017 este si sa ju nenaucila?😂
My nie sme zvyknuti mat vela klientov Spanielov, vacsinou su vsetko cudzinci zo zapadnej EU, ale je mi jasne, ze tieto 4 dni to bude ine a bude to zahul....ale nejako to prezijeme
@tenerifka rozumiem vsetko, rozpravat rozpravam,..ale pisanie..🤪 u nas je 50% Francuzi 😱, 40% Katalanci, co si len odbehnu na noc, max dve, ofrflu co sa da a zvysok zahranicni..
no tak nechceli by sme moc sedieť doma, len je otázne, ako to bude s tým počasím, lebo toto čo je vonku, to je des taký vietor. no neplánujeme žiadne návštevy alebo tak nejak, skôr by som bola rada, ak by sme niekam išli
muz pracuje a ja budem upratovat kolnicku😀😀
Ja plánujem nerobiť nič
Spoznávať krásy Slovenska, aj keď počasie vyzerá byt všelijaké
@luccija vo Viedni su velkonocne trhy? Som nevedela. A uz tam nie je ten poplach s terorist.utokmi pred kostolmi?
Čakáme väčšiu rodinnú viacdňovú návštevu, takže asi hlavne variť a piecť. 😁
Mali sme byt doma ale manžel už včera z roboty mi napísal ci nenájdeme nejaké ubytovanie alebo tam kde chodíme stále,,, taka klasika u neho ale neplánovane je vždy najlepšie
@mk1111111111 vôbec neviem nesledujem to
@miriam11 ale budeš mať záhony🙂
@mk1111111111 pozerala som zdá sa, že sú a na veľa miestach Schonbrunn v centre mesta popozeraj...
@luccija dakujem, fakt som nevedela, ze aj velkonocne byvaju

Ak bude pekné počasie, tak si pôjdem zajazdiť na koni🐴