icon

Čo podniknúť sama?

21. aug 2022

Nuz takto...moj zivot je obmedzeny na cas straveny s detmi a pracu.Zriedkakedy vybehnem na kavu s kamoskou.Proste zivot tociaci sa okolo rodiny a casove moznosti to tak zariadili.Teraz som par dni bez manzela,bez deti,absolutna volnost a ja rozmyslam co s casom?Bol by hriech ho nejako zmysluplne nevyuzit sama pre seba.Navyse tych naozaj malo kamosiek co mam je na tu blbu smolu zrovna odcestovanych na dovolenkach,tak naozaj nemam s kym vobec travit cas.Ano,uz mam objednanu masaz,kadernicku,samozrejme budem cez tyzden pracovat,ale poradte-co podniknut sama?Nemam s kym stravit cas,neviem kam ist,poradte,dakujem 😊

jaja1979
21. aug 2022

Ja by som išla do kina alebo niekam na nejakú príjemnú nenáročnú turistiku, napr. Sutovský vodopád a užila by som si ten kľud😉

viestta
21. aug 2022

V tom momente by som balila ruksak a šla niekde na túru. Alebo do nejakeho mesta túlať sa za pamiatkami. Mňa by kaviareň bavila presne tých 10 minút, kým dopijem kávu, túlanie po obchodoch mam za trest. Ale ty sama najlepšie vieš čo ťa baví tak podľa toho sa zariad. Ono niekedy mat cely deň len na to aby si vypratala a skonsolidovaná satnik(y) nie je na zahodenie.

sona96
21. aug 2022

Ja by som hneď šla do prírodovedného múzea, ja to milujem. Alebo obehala sekáče a hodiny sa tam rochnila 😝

luccija
21. aug 2022

Isla by som cvicit, kozmeticka, pobehala obchody...plavat...

ivangeline
21. aug 2022

Mne staci vojst do kniznice a nepocut detske mrcanie.

marcellka32
21. aug 2022

Ja keď mám čas, tak vojdem do kníhkupectva a čítam tam, je tam kľud a iné prostredie ako doma, potom káva, koláč, zavolať niekomu len tak ako sa má, takým môžeš aj viacerým zavolať, ak ťa baví sport tak športovať, ísť na dlhú prechádzku, kino

panelacikova
21. aug 2022

ja som mala takú možnosť a kamošky nemám, respektíve nie také, čo by sme s nimi vymetali kaviarne 🙂 ten čas som využila podobne ako uvádza
@luccija kaderníčka, kozmetika, začala som sa viac venovať zdravšiemu stravovaniu, mala som čas skúšať nové jedlá či recepty, začala som sa viac hýbať, obľúbila som si chôdzu ako takú a tej som venovala 1-2 hodiny denne, upratala som si v domácnosti (najlepšie sa upratuje, ak je človek sám a nikto mu nezavadzia...), možností je kopu 🙂 veď iste existujú činnosti, ktoré máš rada a nepotrebuješ k nim aj kamarátky, či nie?

zuzinka888
21. aug 2022

Sadaj na bicykel a chod tam, kam ta kolesa dovedu.🤗

jana_eyre_2
21. aug 2022

Juuuj, ja by som šla na plaváreň, potom sa najesť a sadla by som si neskôr do nejakej útulnej kaviarne kde by som čítala knihu a píla čokoládu..

pinkgirl
21. aug 2022

Podľa počasia by som sa zariadila - škaredé by som využila na čítanie, prehrabanie šatníka, topánok a doplnenie nových kúskov, pozrela by som si dlho odkladané filmy/seriály, šla by som do kina.
V peknom počasí by som šla do prírody, na poznávačku za pamiatkami - na vlak a ísť poznávať.