Čo pomôže na svrbenie nôh pred spaním?
Magnezko momentálne nemám 🤦 nesvrbia každý deň ale niekedy pred spaním začnú a je to neznesiteľné. Ako to utíšiť ? 🙏
@evica01 nejde o chodidlá 🙂 nepokojné nohy. Vystreluju mi z ničoho nič keď napr ležím svrbia musím s nimi vkuse niečo robiť presúvať ich dvíhať naťahovať
A si tehotná? Lebo ak áno, tak to prejde samé. Ak nie, tak vraj sa s tým nic moc nedá robiť...
@iluviel nie som tehotná. Tak to ma moc nepotešilo. Nemám to často ale je to dlhodobé už niekoľko rokov a ešte som nič nenašla čo by pomohlo. Jedine magnézium ale nejak som zabudla že už doma nemám
Takze ano, magnezium.
Mala by si to konzultovat s lekarom. Tu nie je moc pomoci. Je to hrozne, kamoska to ma. Ani cestovat dlho nemoze.
Ahoj, mne to zacalo v tehotenstve ale chyti ma to hocikedy aj teraz, ale uz nie tak casto. Mne pomahaju kompresne podkolienky.
Alpu a ináč je to neurologicky problem
Ja som momentálne tehotná a jediné čo pomáha je Magnézium - Magnerot. 2x1 tabletka stačí a po pár dňoch boli kŕče a cukanie preč.
Daj si spraviť pečeňové testy.
Ahoj, toto mávam aj ja, je to hrozné. Ja si kremujem mentolovym kremom, ten ich schladí, alebo v lete si dávam malý mokrý uteráčik k nohám a tam si ich chladím.

Mas nepokojne nohy alebo ta svrbia chodidla lebo mas plesen?