icon

Čo pomôže na svrbenie nôh pred spaním?

2. júl 2020

Magnezko momentálne nemám 🤦 nesvrbia každý deň ale niekedy pred spaním začnú a je to neznesiteľné. Ako to utíšiť ? 🙏

evica01
2. júl 2020

Mas nepokojne nohy alebo ta svrbia chodidla lebo mas plesen?

autor
2. júl 2020

@evica01 nejde o chodidlá 🙂 nepokojné nohy. Vystreluju mi z ničoho nič keď napr ležím svrbia musím s nimi vkuse niečo robiť presúvať ich dvíhať naťahovať

iluviel
2. júl 2020

A si tehotná? Lebo ak áno, tak to prejde samé. Ak nie, tak vraj sa s tým nic moc nedá robiť...

autor
2. júl 2020

@iluviel nie som tehotná. Tak to ma moc nepotešilo. Nemám to často ale je to dlhodobé už niekoľko rokov a ešte som nič nenašla čo by pomohlo. Jedine magnézium ale nejak som zabudla že už doma nemám

evica01
2. júl 2020

Takze ano, magnezium.
Mala by si to konzultovat s lekarom. Tu nie je moc pomoci. Je to hrozne, kamoska to ma. Ani cestovat dlho nemoze.

malicka_mysicka
2. júl 2020

Ahoj, mne to zacalo v tehotenstve ale chyti ma to hocikedy aj teraz, ale uz nie tak casto. Mne pomahaju kompresne podkolienky.

luccija
2. júl 2020

Alpu a ináč je to neurologicky problem

silviazlat
3. júl 2020

Ja som momentálne tehotná a jediné čo pomáha je Magnézium - Magnerot. 2x1 tabletka stačí a po pár dňoch boli kŕče a cukanie preč.

hettinka
3. júl 2020

Daj si spraviť pečeňové testy.

lujza10
3. júl 2020

Ahoj, toto mávam aj ja, je to hrozné. Ja si kremujem mentolovym kremom, ten ich schladí, alebo v lete si dávam malý mokrý uteráčik k nohám a tam si ich chladím.