AShojte baby byvame na dome a uz bojujeme s mravcami kazdy rok na jar si najdu miesto odkial vychadzaju nevieme ako ich uz likvidovat preto pisem a prosim o radu ak poznate niejake pripravky bud aj domace poradte mi moc dakujem skusame kriedu,sprej pomaha ale len docasne.
@ralka aby si dostala upozornenie, tak ta oznacuje zas
@ralka No nam jedine, co sa osvedcilo boli take tie mini domceky proti mravcom, myslim, ze to bol raid. Su to take ako keby male stany, v ktorych je asi nejaka otravena potrava. Tie sme rozmiestnili do rohov spajze (tam sme ich mali) a oni si tam chodili a umierali.Odvtedy sme mravce nemali
ahoj, u nas zabralo Formitox, to su take modre krystaliky, vyskúsaj
oj, no pridavam sa do klubu "mravciarov"
mame v dome kooopec mravcov, kazda smietka na zemi, do drezu nam chodia, v zachode, v kupelke ku spinavemu pradlu, proste vsade
. akruat pred 2 dnami mm vystriekal vsetky rohy a spodky stien biolitom a porozsypoval granulky supermravec. zatial ich nevidno, som zvedava dokedy, lebo uz som fakt zufala. ved nemam tolko casu, aby som vkuse zbierala kazdu smietku zo zeme, mala vsetko tip top
Ahoj a neskusala si kriedu proti mravcom ?? aj my sme s nimi bojovali a mame pokoj