Čo robiť, ak neprijmete objednávku od kuriéra?
Ahojte objednala som pre syna hraciu deku , budúci týždeň ju má priniesť kuriér , dala som to na dobierku čiže zaplatené to nie je , no akurát som našla oveľa krajšiu a už úplne ľutujem že som včera objednala hentú … neviem sa na stránke dočítať ako to zrušiť , čo sa stane keď len nezdvihnem číslo kuriérovi bude z toho problém ak to neprevezmem? Chcela by som sa zachovať čestne a normálne to zrušiť ale píšu že hoci aké otázky riešia len pracovné dni do 15:00 a je víkend takze nič už nevyriešim a ja chcem tú krajšiu deku objednať ešte dnes kým je black friday akcia.
Oni toho kuriera asi musia zaplatiť takze bude pruser ak to len neprevezmem nie? Či ako to funguje prosím ?
Minimálne majú na tej stránke nejaký e-mail kontakt alebo telefón, či nie? Napíšem email, že to ruším. To ani to neviete urobiť?
Neviem čo tu riešite poštovné. Poštovné predsa platí kupujúci pri objednávke, vždy. O to sa mu objednávka navyšuje. Trasovanie je započítané vo výslednej cene tovaru

Normálne im napíš. Ja som tak nemohla prebrať dobierku. Následne som im časť poštovného uhradila na účet podľa ich obchodných podmienok...