icon

Čo robiť, keď máte všetko porobené doma?

6. aug 2024

Čo robíte. Kde máte všetko podrobené a ste sama doma? Deti muž sú preč.

Strana
z2
thereisabear
6. aug 2024

Otvorila by som šampanské.

ivangeline
6. aug 2024

Také sa ešte nestalo. Škoda. Ja si však poviem, že dosť. ;D A pozriem knihu, film, podcast, hudba, spievam a tancujem (nikomu nepovedz), zavolám si návštevu alebo zatelefonujem niekomu a celkovo hoc čo len v pokoji…. ^^

nika23t
6. aug 2024

Toto sa mi ešte nestalo. Ale keby áno, dám si zmrzlinu s čokoládou a k tomu dobra kniha.

janababana
6. aug 2024

Idem na bajk, alebo do NC pokukat handry, alebo si pozriem film, alebo kreslim, sijem, zavaram, nieco vydrhnem doma ak sa neda ist von, upeciem kolac, alebo pozriem recept na inokedy, ah jo furt daco. Neviem kedy naposledy som sa nudila

h2
6. aug 2024

Neexistuje (aspoň teda u mňa), aby bolo všetko porobené. Vždy mám doma čo robiť, ak by som si chcela nutne nájsť nejakú prácu. Ale to, či je, alebo nie je doma niečo na práci, mi nijako nebráni robiť si, čo chcem, keď chcem. 😉

kratucka
6. aug 2024

Tak ako uprimne toto sa mi este nestalo 😀 ale ked sa to nahodou stane, tak si vylozim nohy, pustim netflix, otvorim vinko, nasypem syrove gulicky prichystam zmrzku a striedam spanok s telkou 😀

di1234
6. aug 2024

Venujte sa koníčkom 🙂

luccija
6. aug 2024

Volám kamarátke a ideme na bicykel, alebo sa vrhnem do záhrady

hederamonstera
6. aug 2024

Zobudim sa zo sna do reality

banalu
6. aug 2024

Venujem sa konickom. Beh, sitie (samouk) a najnovsie nejake Udmey kurzy - refresh na MS Excel atd. Za chvilu do prace, tak nech nejdem uplne vygumovana.

akinomel
6. aug 2024

Čítam

jana_eyre_2
6. aug 2024

Práve tak mám, sedím cumim.na koníka, zabijam tým cas a čakám kým pôjdem po deti do tábora..

katkatonkova
6. aug 2024

Zase to všetko rozhádžem a idem znova upratovať 😂😂😂😂

ukgirls
6. aug 2024

vana ,pealing pedi mani .. zalezi .. alebo si pozriem nieco dobre v tv popripade na nete,, ale malokedy sa stane ,ze je naozaj vsetko .. vzdy sa najde nieco co odkladam na neskor

pralinka25
6. aug 2024

Ja tejto otazke nerozumiem. Akoze ty si len spotrebic ktoreho jedinym cielom a funkciou je porobit iste veci a hotovo? Nic co bolo predtym? Knihy casopisy sport kino film malovanie .... hocico? Kamosky zabava nakupy cokolvek? Porobit doma povinnosti a finis?
Ja beviem mon den by mohol mat 1000 hodin a aj tak by som stale nestihla vsetko co musim a co chcem.

morusha
6. aug 2024

Je toooľko kníh, ktoré už nestihnem za život prečítať 🤷(ty si tam dosaď to, čo tebe robí radosť)

beronsche
6. aug 2024

Keby sa mi toto stalo, chodila by som po dome a kochala sa.. 😂😂

zuzubb007
6. aug 2024

Porobene nemám nikdy všetko, keby sa všetci zbalia na mesiac neviem či stihnem všetko čo chcem 🤣, ale išla by som na nákupy keby mám kopu času 😆, na korčule, cvičiť a tak

lakebabe
6. aug 2024

Idem do mesta, obchody, kozmeticka, nechty ... alebo cvičiť, alebo sa venujem psovi, alebo len lahnem na gauc pred telku a nic nerobim ,

doriiis
6. aug 2024

Mám rodinný dom.Takze som si vlastne vybavila zábavu,prácu a ,,vždy je čo robiť" do konca života😀

maminkadeticiek
6. aug 2024

Dam Netflix maraton v pyzame.Filmy,serie,to je moje ked odidu 😄

abbey1
6. aug 2024

To je kedy? Že všetko porobené. 🙂

lucka_ke
6. aug 2024

ešte nikdy sa mi to nestalo, ale zobrala by som niektorú z neprečítaných kníh

yanni
6. aug 2024

Som prave v podobnej situacii. Deti su vsetky niekde, muz este pracuje a ja mam uz fajront. Robit by som sice mala co (ved stale nieco je) ale som sa rozhodla, ze dnes nerobim nic. A "vidis": trcim na konovi a pijem kavu. A guglim veci, co nam este treba na dovolenku. No a ak sa do toho dokopem, pojdem vecer dcere nakopnut jej prvy pocitac (moj stary Mac). Som jej slubila.

yanni
6. aug 2024

@doriiis presne tak. Do konca zivota. Ale aj tak dnes nic nerobim. Ak ked, pool by trebalo vycistit. Filter vymenit. nechce sa mi.

victory7897
6. aug 2024

Nikdy nemám a nikdy nebudem mať všetko porobene...

ankare
6. aug 2024

Taký stav som ešte nezazila. 😅 Venuj sa sama sebe.

doriiis
6. aug 2024

@yanni ..neboj,ani ja.😆 Ale tak zas nie je to vec,ktorú keď neurobím tak sa zrúti svet.Ale keď si človek dom spraví tak,že vsetko má pomaly na ovládanie prstom,tak niekedy ani v dome nie je čo robiť.

yollanda
6. aug 2024

Take niečo existuje?

jaskolka
6. aug 2024

Ja čítam,lustim osemsmerovky a maľované krížovky, pozerám telku, počúvam podcasty, maľujem podľa čísel, alebo diamantove malovanie (to sa v nijakom prípade nedá pri deťoch), alebo nalejem si pohár vina, sadnem na terasu a len tak relax

Strana
z2