Čo robiť počas PN, aby ste sa nenudili?
Od budúceho mesiaca si idem dať vybaviť PN a chcem sa spýtať čo robíte na PN? Varit jasné ale aby som sa doma nenudili? Okrem upratovania a starosť o zverina? Aj ste niekde išli do obchodov? Alebo? Môžem si nájsť aj nejakú brigádu aby som nebola bez príjmu? Dakujem
Ja neviem, ale ja som bola na PN iba vtedy, ked som bola chora, takze som bola rada, ze sa dokazem o seba postarat. Ale mozno len nerozumiem skratke PN-mozno je to poflakovanie nepracujucich😉
@petrastrbanikova PN mi navrhli skrz zamerania sa na stravu keďže sa mi nedari mať stále dobre vysledky
A zamestnávateľ mi zo stravou nevychádza v ústrety tak chcem požiadať doktorku o PN
Je úplne jedno z čím si na pn to sa nerozlišuje raz si na pn tak musiš byt na pn 🤷♀️
To si snáď robíš prdel že sa tu toto pytas...
Ja by som nic nerobila 🤭 byt na PN tak sedim doma,pozeram telku,citam knihy a uzivam si nic nerobenie. Na PN sa davaju vychadzky 2 hodiny doobeda a 2 hodiny poobede. To mas akurat na prechadzku,vela toho vonku nestihnes.
Dufam, ze to je len zbytkovy alkohol😉
Tak ju poprosím aby mi dala vychádzky. Nemám s PN skúsenosti nemala som nikdy PN tak neviem ako to s ňou funguje
A svoja strava v kelimkoch sa neda nosit? Tu sa už ozaj chce marodovať pre kazdy prd?
Ale vzladom na otazku treba zistit.či sa neda marodovať na nizke IQ
Sorry.nedalo mi...
Troll😃 beriem pukance na komentáre
Ak je toto reálna téma, tak už som počula naozaj všetko 🙉
Si robíš normálne prdel, že?
Keď som na PN, tak ležím.
vychádzky závisia od diagnózy, nemusí ich nutne dávať. Ja som PN už pol roka, som rada, ak vládzem navariť, veľakrát neurobím vôbec nič, lebo nevládzem
Mám záväzné metabmochorenie a s mužom chceme dieťa ale keďže gro je moja strava navrhli mi že keď sa mi nedajú zastabilizovať hladiny či nechcem ísť na PN keďže zamestnávateľ mi neumožňuje sa stravovať tak ako potrebujem.
Neviem čo Vám príde na Tom vtipne
S PN to funguje tak, že je to skratka pre práceneschopnosť, čiže ak nie si schopná pracovať vo svojej práci nemôžeš ani nikde brigádovať...buď si práceneschopná alebo nie si...A bez prijmu nebudes, mas hadam narok na nemocenske. Pripadne nevies si specialnu stravu vziat do prace?
Vtipne je to že chceš chodiť kade tade a brigádovať pritom PN znamená PRACE NESCHOPNOSŤ, takze ak nie si prace schopná nemáš čo brigádovať
Ak mozes brigadovat, tak mozes pracovat. Ak potrebujes specialnu stravu, tak si uvar a dones do prace. Ci na brigade Ti budu servirovat nieco lepsie?
Na PNke sa máš LIEČIŤ !!!! a nie chodiť nakupovať či brigádovať. Ak vládzeš brigádovať, tak nemáš byť čo na péenke.
Si špekulant!
@dskjhfdlkdjhl mne zamestnávateľ neumožňuje sa stravovať ako potrebujem. Potrebujem častejšie prestávky aby som sa mohla najesť a jemu to vadí. Ja musím jesť pravidelne nesmiem byť hladná. Celé gro prípravy je strava,lieky atď.
@chrobak7 potrebujem si chodiť nakúpiť jedlo. Chodievam do obchodu každý druhý den
ako ti zamestnavatel neumoznuje sa stravovat tak ako potrebujes? Ak ti zamestnavatel nevie zabezpecit stravu tak ti da peniaze na stravu a varis si sama.
PN kvoli strave? a diagnozu ti lekarka da prosim ta aku, ze v robote vam nevaria tak aby to bolo ok pre teba? prepac mi, ale bud srandujes alebo si zasluzis jednu cez usta... ty nie si praceneschopna, ale nemas podmienky v praci na stravovanie , to nie je dovod na PN, ale na dohodu so zamenstavatelom alebo na vypoved... a kolko budes PN? uz navzdy?
dalej k otazkam... nie, pracovat pocas PN nemozes, vyplyva to z jasneho nazvu prace neschopna... osobne si ale myslim, ze ty ziadnu PN ani nedostanes, pretoze ty nemas diagnozu na PN
Takze je uplne jedno s cim si na PN, nikto sa nepozastavuje nad tvojou diagnozou, ale nad tym, ako sa dospela zena spyta CO robit doma a CI mozes ist pocas PNky na brigadu...boze udri.
@krasneleto Toto bude diagnoza-zastavene prdy v hlave😉
Na nákupy ti lekár môže predpísať vychádzky. Na nákup ti stačí 1-2 hodiny denne.
Ja sa vyjadrím len k tým vychádzkam, to nie je tak že požiadam ju o vychádzky, to záleží od diagnózy, nie každá diagnóza má vychádzky, takže to nezáleží od doktorky a tvojej žiadosti.
@dskjhfdlkdjhl a potom ze socialka chodi na kontroly jak besna, ked kvoli takymto pi*ovinam vyzieraju osoby peniaze...
Taketo nieco clovek ani nemoze mysliet vazne, paneboze. Ked som PN, tak som asi praceneschopna uplne, nie tak, ze mozem vykonavat nejaku inu pracu. Halo, to uz kde sme?!
Ak ti nevyhovuje tvoja praca a pracovat zvladnes, vid brigada, tak by bolo vhodne najst si ineho zamestnavatela. Na PN nemozes byt vecne, ak mas vobec na nu narok, co pochybujem.

Akože akú brigádu máš na mysli? Jedine ak by nejaku na čierno a doma ..si pn teda nemáš čo robiť na brigáde