Čo robiť vo voľnom čase? Poradíme záľuby!
Ahojte dievčatá, čo robíte vo voľnom čase? Väčšinou pracujem od pondelka do soboty a v nedeľu mám voľno. Tým, že som zvyknutá väčšinu času niečo robiť, tak neviem, čo s voľným časom. Niekedy sa stane, že aj v sobotu mám voľno, ako dnes a rada by som si našla nejakú novú záľubu. Rozmýšľala som na tým, že akú, ale na nič som neprišla. Keď idem cvičiť, to je tak na hodinu a pol maximálne. A potom čo? Poraďte mi prosím, aké máte záľuby a čo robíte vy vo svojom voľnom čase.
Presviedčam ľudí že moje názory sú správne.
Neviem, co je to volny cas...ked nie som v praci, tak riesim deti, domacnost, zahradu a i tych 24h na den je malo. V nedelu ked mame cas, tak ideme na prechadzku alebo vylet.
Čítam knihy, hrám playstation, pozerám seriály
Na začiatok si mala uviesť ,,otázka pre bezdetne" . . .
Takto som stratila 15 sekúnd môjho drahocenného času
@simona20201309 simonka, tak môžeš autorke poradiť , ako si trávila čas pre tým, nez si mala detičky . Isto tá nechcela obrat o tvojich 15 sek ;)
@rezanka73 to sa dá ako 😜
Mam psa takze po praci ideme na hodinu spolu von, dakedy 2 hodiny. Potom kukame telku, upratujem troxhu a citam knihy.
ja necvičím lebo nemusím😀 tiež som chcela napísať že sprav si deti a hned nebudeš mať skoro nijaký čas 😀 ale ja tiež deti nemám takže čo mimo práce,knihy,podcasty,turistika,leňošenie,do mesta,kina,divadla sem tam.Na kávu,Pizzu.Atd, masáže,procedura nejaká ku sesterke často chodím.Ona tiež deti nemá alebo zapnem doma aromalapu a nič nerobím kukám iba do blba a počúvam to ticho v dome.Mám cicu tak o ňu sa staráme.No všeličo sa dá.Takto ťažko radiť ked človek nevie aké máš koníčky.Ja často chodím do lesa len tak na prechádku ale daleko nie.Len tak niečo pre zdravie spraviť.Mám ho ale pár krokov od domu.Rada nakupujem tak do centier idem atd
Či som mala deti, alebo nie tak vo voľnom čase vždy sme vypadli, alebo vypadneme na výlet.. jedno kam, hlavne vypadnúť z domu.. aj do lesa, alebo mesta a prejsť sa, niečo vidieť zažiť.. premna najlepšie strávený voľný čas.. ak doma nemám čo, (čo sa stáva málokedy pri troch detoch😅) čítam si..
Ja mám problém, že mám toľko koníčkov a toľko malo volneho času 😀
Cvičenie, beh, bicykel, paddleboard, prechádzky. Kreslenie, tvorenie (vence, výzdoba).
Záhrada, kvety.
Čítanie kníh, počúvanie hudby, podcasty, vzdelávanie sa (dala som sa na štúdium ďalšej VŠ)
A kedy to stihnúť keď mám prácu, dve deti a snažím sa aspoň 6 hodín denne spat? 😀
Idem do gymu. Precitam si knihu, pozriem serial - tod co vykryjem vo “volnom case”. Ked idem rano do gymu stoji mi domacnost 😂😂😂 potom sa nahanam.
@simona20201309 tak nemarni drahocenný čas na MK ;)
kurz cudzieho jazyka
plávanie
turistika - malinké lesíky a kopčeky po okolí pre amatérov
cyklistické trasy
toto leto učenie sa vodných športov, tak v zime sa zapišem na snowboard kurz ak to pôjde
kamarátka chodí na maľovanie a na kurz gitary
niektoré kamarátky chodia veľa na pivo a tancovať do baru, ja len málokedy

Ahoj…Ja okrem toho, že chodím do fitka 4x týždenne na hodinu ( čisto len kardio), tak chodím na minimálne hodinu na rýchlu chôdzu do prírody, na kávu niekde sama s knihou, v noci chodím pozerať na hviezdy, mesiac…Učím sa/zdokonaľujem v nemčine, taliančine a začala som sa učiť španielčinu…Niekedy len tak sedím niekde na lavičke, na pohári vína bez mobilu, bez knihy a vizualizujem…