Čo robiť vo voľnom čase v chladnom počasí?
Baby co zaujímave robite v takomto case? Chladne pocasie doslova neznasam a doma sa unudim k smrti. Televizor nesledujem, na mobile tiez nechcem sediet hodiny… pridem t prace a nudim sa (varenie, upratovanie a podobne aktivity nepiste, to robim bezne)
Skupinove kurzy malovania- pri dobrom vinku, hubarcenie, prechadzky, beh, bicykel, joga 🤷♀️
@mimi3008 asi nie, inak by sa nenudila😀
Ked bol cas tak prechadzky, knihy, malovanie, varenie novych jedal
Upeč koláč, alebo si uvar nejaký zložitý recept, na ktorý sa už dávno chystáš a doteraz sa ti nechcelo.
@hugoboss1923 jaj keď tu všetky chcú mať sex,len z lásky a s dlhoročným oficiálnym partnerom,tak som myslela,že aj ona to tak myslí a nie ako my dvaja slouucastnik
Alebo si sprav "beauty večer" pleťová maska, zábal na vlasy, napustená vaňa...
Alebo vytiahni nejakú kamošku von...
Bože, toľko možností!
práve teraz som naložila kimchi :D a chodím na túry, prechádzky, na huby, na jógu, do sauny, čítam, pozerám filmy a seriály, hrám hry - počítačové i spoločenské.. ak nechceš byť doma ani vonku, dá sa ísť do kina, do galérie, divadla, s kamoškou na víno, brunch alebo večeru..
ja už by som mohla ísť do dôchodku a každý deň by som mala čo robiť, zima-nezima, fascinujú ma mladí ľudia, ktorí prídu z práce domov a len sa nudia.
Pozerám tenis, čítam knihy, skladám puzzle, idem do kina alebo do obchodov...Väčšinou si v tých obchodoch kúpim knihu, potom skladám puzzle a tak dookola...A pomedzi to chodím do práce a starám sa o rodinu a domácnosť.
@minenkak Tak väčšina žien aj mužov túži mať pri sebe stáleho partnera. I keď kamarátstvo s výhodami má tiež niečo do seba 😅
Najlepsia rada napisat cloveku kt. Neznasa chlad a predpokladam aj lejak, ze sa ma ist prechadzat 🤣
Ja som rovnaka takto na jesen
Partnera sice mam, takze vo vela veciach sa prisposobujem. Ale keby som ho nemala, tak ovela castejsie chodim so psami na niekolko-hodinove prechadzky (aj ked obcas je to boj sa prekonat, ked je vonku skaredo), pozerala by som viac serialov na Netflixe, zapalila sviecky a cvicila jogu kazdy vecer, piekla kolace a zakusky, citala knihy.
Tiež neznášam toto počasie, takže knihy, puzzle, diamantové maľovanie, zacvičiť si a pod sú moja výplň voľného času.
Knihy. Cvičím doma. Tvoríme s deťmi viac. Viac hudba. Audio. Tiež nepozerám… a na mobile častejšie tiež nie som.

Prechádzky,prechádzky,prechádzky a sex