icon

Čo robíte v zime, aby ste sa nenudili?

22. jan 2022
Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
vanda323
22. jan 2022

Spim 😄

deti95060810
22. jan 2022

závidím takým čo sa nudia...😉

autor
22. jan 2022

@viestta konkrétne ?

elizabet173
22. jan 2022

čo je to nudiť sa? 😉

dskjhfdlkdjhl
22. jan 2022

@deti95060810 nezavid, jednak to nie je pekne, ale hlavne si myslim, ze im nie je co zavidiet-idu si sami sebe na nervy😝

dskjhfdlkdjhl
22. jan 2022

Ja fungujem velmi podobne ako v lete, ale namiesto kupaliska sa da ist na bezky, namiesto zahrady sa da viac venovat svojim konickom a okrem toho samozrejme chodim do prace a doma mam tiez dost roboty, ja som sa este v zivote nenudila😉

denda007
22. jan 2022

Píše na MK 😂

janewithane
22. jan 2022

Prechádzky, výlety, turistika, beh, korčuľovanie, rozhovory s manželom, plánovanie dovolenky, pozeranie filmov, seriálov, návšteva alebo stretnutie s priateľmi, rodinou, videohovory s blízkymi, spoločenské hry, večera v reštaurácii, varenie, zveľaďovanie domácnosti (menšie prerabky, skrášlenie), vyrábanie darčekov, vodovkovanie a iné maľovanie...

autor
22. jan 2022

Ja tiez robím domáce práce (varenie, upratovanie, pranie), idem sa prejsť, prečítam si knihu, sudoku, krížovky, osemsmerovky a aj tak sa po večeroch nudím v zime...

viestta
Odpoveď bola odstránená
syyykorka
22. jan 2022

Prechadzky, sauna, plavanie, vecer dobry film, hry na mobile....

janewithane
22. jan 2022

A co robíš v lete?

liljana
22. jan 2022

Najdi si dalsiu pracu. Budete mat dalsi prijem a zazenies nudu.

simsalabim
22. jan 2022

Prechadzky, plavanie, navstevy, vylety, citanie, filmy…

alazala
22. jan 2022

Cez víkend vstávame neskôr , dlho ranajkujeme, ideme von na 2-3 hodiny , potom varíme spolu obed , obedujeme, vegetime poobede pri telke, dáme kávu , upraceme kuchyňu a potom zas vegetime -knihy , telka , rozprávame sa , niekdy upečiem niečo. Alternatíva je že namiesto von do prírody ideme na nákupy alebo upratujeme dom. Cez týždeň po robote rozvoz na krúžky , nejaké cvičenie medzi to. Keď idú deti spať ,manžel druhá šichta pri pc a ja si čítam, pozerám Netflix, robím večernú rutinu… a tak 😊

lucyt11
22. jan 2022

Turistiká cvicenie malovanie citanie pecenie varenie beh zimne sporty prechadzky….

podmostom
22. jan 2022

Máš detičky, priateľa, bývaš sama? To myslím že tiež dosť ovplyvňuje ako trávime voľný čas

ivangeline
22. jan 2022

Mam 3 deti. Nenudim sa. :D

loliki
22. jan 2022

Štrikujem a píšem do MK. 🙂

dusankomoj
22. jan 2022

Nóoo, mám muža+2ks detí+babka+2psi+240m2 dom+veliká záhrada+ práca= že keď chcem prečítať knihu,tak to robím na úkor spánku🤣 Čo by som dala za trochu nudy!

zuzuliennka1
22. jan 2022

co je to nudit sa? take chcem! 😂😂 mam 4r dieta s adhd, ja si ani nesadnem, kym vecer nezaspi😂

luci_ba
22. jan 2022

mam mesačne babatko, nemam čas ani spať nie sa nudiť 😂😂😂

oli18
22. jan 2022

Je rozdiel, či je žena vydatá, má manžela a deti, či chodí do práce, či má školákov.... atď. Takže od toho závisí, čo ktorá robíme.

marca12
22. jan 2022

Vecer je vhodny na prechadzky. Spravis nieco pre zdravie a aj zabijes nudu. Ja sa nezvyknem nudit, vyuzivam zimne vecery na citanie,pozeram filmy,chodim na prechadzky,cvicim. Mne sa praveze zda,ze na nic nemam cas,tolko by som toho chcela porobit. Zvyknem aj hackovat,malovat,sit,vecne nieco prerabam v dome take mensie upravy a tak. Chodime korculovat,na lyze alebo sa sankovat,do kina,divadla. Bezne aj do wellnesu,pokial nebol covid.

nevenka
22. jan 2022

Ja sijem detom, ale casu mam malo, potrebovala bybsom, aby den mal 48 hodin, aby som stihla vsetko, co chcem. Ked som mala viac casu, tak vysivanie, hackovanie. Teraz este kvaskove vselico peciem.
Ale teda neviem, co je nuda. Co je nuda??? 😅

barborachors
22. jan 2022

Pozeranie filmov (som filmovy maniak) a citanie, sem tam stretko s kamoskami, mesto, prechadzky, plavanie, ak sa mi chce, tak kutilstvo 😃 Cez vikend si obycajne rada dlho pospim, pozerám serialy, plus k tomu maskrtenie, co pride a na co je nalada 🙂 Skor mam problem vsetko v zime stihat, nakolko v lete je kopu ludi na dovolenkach (vratane mna) a v zime teda ledva stiham sa venovat vsetkym narovnako 🤭

polamanelego
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
missviolet
23. jan 2022

co robis v lete co sa neda teraz? moje zaluby nie su okliestene rocnymi obdobiami.... chodim na prechadzky, citam, ucim sa jazyk, fotim...

Strana
z2