Čo s chlapom, ktorý nevie pomôcť s deťmi?
caute, su vianoce, obdobie kedy ma manzel asi najviac vytaca, lebo je doma a pri niektorych jeho reakciach mam pocit, ze on tu s nami snad ani nebyva.
poznate to ked nieco spravi a vas az tak nadhodi a bud vybuchnete, alebo uz len rezignovane mavnete rukou?
u nas sa standartne snazi navliect jedneho alebo druheho syna do veci ktore patria tomu druhemu. ked mu poviem aby obliekol syna, lebo ideme k babke, podotykam, ze vsetky veci su nakope na sedacke nachystane, tak on chyti pyzamo a uplne vazne sa ma pyta, ci to je tricko co mu ma obliect, vobec ho nenapadne, ze je to pyzamo ktore mu uz milionkrat obliekal pred spanim. minule na starsieho syna rval bundu toho mladsieho a naopak, pritom tie bundy ani nie su rovnake. nikdy nic nevie najst a pokial vo vete nie je slovo satelit tak su ju nezapamata. potom ja volam svokre, ze kedy teda pridu (mali sme pred vianocami krst) a ona sa ma spyta ci sa doma s manzelom nerozpravame, lebo ona pride sama a bude ju treba odviezt potom domov. vacsinou vyzeram ako idiot, lebo mi nic nepovie, lebo si nic nepamata. niekedy mam pocit akoby tu nebyval, ked si nedokaze zapamatat bezne veci.
toto je tema na odlahcenie, zabavenie a postazovanie sa na napohlad banalne problemy nasho vsedneho zivota. piste ak mate chut, treba si na nich aj postazovat, ten moj ma toho za usami dost, ale paradoxne najvacsie blbosti ma najviac vytocia.

@mata25 napis sem
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/zahadni-mu...
😉