Čo sa deje s dieťaťom Plačkovej?
Ahoj, uz druhykrat sa ku mne dostavaju informacie cez prispevok a clanok, ze nieco s dietatkom nie je ok. Ked aom ju este slwdovala, tak som si vsimla, ze skoro od narodenia iba Tv, a shrek. Dookola. Urcite sa jej aj venovala, to sice tam nedala.
Odkedy sa miesala do prezidenatkej kampane tak ju nesledujem, avsak zaujima, co sa stalo. Pisu, ze nerozprava, neraguje na meno a taketo.
Bez hejtu poprosim.
@lucia13022023 tak podla mna ich maminy davaju na socialne siete, aby si ich ludia vsimali... A ludia si ich vsimaju, lebo ich davaju na socialne siete a naslesne komentuju. Ked teda niekto nechce, aby jej dieta bolo verejne riesene a komentovane, tak ho nema davat na socialne siete.
Co sa mna tyka, ja nechapem, ked tam stale niekto dava dieta s prekrytou tvarickou a k tomu komentar typu... Nase krasne dievcatko. 🤦♀️
Ja som klikla na tuto diskusiu lebo nechapem ako toto moze niekto rozoberat 😂 Ze Plackova nie je celkom ok, to vieme vsetci davno ale riesit jej dieta po internetoch? Tymto sa jej nezastav ale je to jej sukromie a rodina, kym tp dieta preukazatelne netyra a nezanedbava kazdeho je prd makovy do toho.
@ailiba ja celkovo nechápem, načo deti dávajú na sociálne siete. Ale ich vec. No mne príde cudne, že dospelí ľudia riešia deti iných. Celkovo načo ľudia riešia druhých. Ale tak ja žijem inak, nezaujímam sa ci niekto hovorí, či niekto stvornozkuje, či niekto nosí fake alebo ci dycha.
Je to Plačkovej chyba, ľudia sú sprostí, aj keď už je verejne známa osoba, svoje súkromie by si mala strážiť. V dnešnej dobe internetu, moze každý anonymne beztrestne napísať čokoľvek a ľudia nemajú ani toľko charakteru, aby z toho vynechali dieťa, ktoré sa nemôže brániť.
@lucia13022023 ani ja to nesledujem... A suhlasim s tebou, len konstatujem, ze ked uz ich tam davaju, tak urcite chcu, aby to ludia sledovali
Teraz som pozerala pár jej videí aj jej Reného.....chlapec má 3 roky a nehovorí, ale škrieka, trepoce rukami, zbiera slimáky. 🤔
Nooo, nevravím nič, len ze som si to všimla asi v 10 videi...udrelo mi to do oči, lebo v okolí mame takého chlapčeka a ma dg. , kus sa divím, že na to nikto v komentároch nezarypol....ale tak asi sa jej boja.....hlavne pre jeho dobro by to bolo...oni sú nonstop hlavou na IG ale toto ako rodicia nevidia....nech si každý urobí názor saaaaam