Čo sa deje s dieťaťom Plačkovej?
Ahoj, uz druhykrat sa ku mne dostavaju informacie cez prispevok a clanok, ze nieco s dietatkom nie je ok. Ked aom ju este slwdovala, tak som si vsimla, ze skoro od narodenia iba Tv, a shrek. Dookola. Urcite sa jej aj venovala, to sice tam nedala.
Odkedy sa miesala do prezidenatkej kampane tak ju nesledujem, avsak zaujima, co sa stalo. Pisu, ze nerozprava, neraguje na meno a taketo.
Bez hejtu poprosim.

A my mame odkial vediet ci rozprava a reaguje, aj keby ju sledujeme. Nerozumiem
Tieto veci by asi na instagram ani nedala
Aj v tehulkach na FB som citala, len ho neviem najst
@ivik4 ak ju niekto sleduje, tak urcite vie viac z my story.
vlastne preco ta to trapi?
Nechceš mať náhodou moje problémy?
@walentina7 toto vazne? toto trapi dakoho? my sme drbnuty narod
Tiež som ju chvíľku sledovala a teda viem, že jej dieťa je mladšie ako to, čo mám doma, ktoré mimochodom tiež nerozpráva a čo teraz? Keď som konzultovala s dr, že do 3 rokov sa to nerieši a potom uvidíme, inak moj najstarších syn tiež do 3 rokov len ukazoval na všetko a dnes je normálny dospelý muž a rozpráva 😁. Mať vaše problémy 🤷
@bublinka1426
@stellarstar
Kedze ste klikli na tuto diskusiu, tak zrejme aj vas to zaujima. 😄🤦🏻♀️😉
mna zaujima dovod preco teba to zaujima :D
@skeblicka777 mat vase problemy, ale aj ty si klikla na tuto diskusiu. 🙂
robis im reklamu?
@bublinka1426 pretoze je verejne znama osoba a dlho som sledovala jej cinnosti. Prero. Ty sa nezaujimas o verejne osoby? 🙂
@bublinka1426 vidis vidis, zaujimas sa o mna a mna ani nepoznas. 😄
NIE. na co aj. jej cecky ma nezvrusuju a mne to do zivota hovno da.
ja sa neozaujimam o teba ale o ten dovod preco ty to sledujes. tebe to nieco dava?
@walentina7 dakujem. 🙂 normalna odpoved.
Vidite zienky? 🙂
Ja som si všimla, že je nejaký trend riešiť deti ktoré dávajú na sociálne siete. Jeden nerozpráva, druhá je v jasliach a ma rok, tretia ešte nestvornozkuje a ma už 7m😲. Proste, ži a nechaj žiť. Keby aj ma problém, myslíš, že je to príjemné počúvať od cudzích? Ze by to neriešili?
@bublinka1426 treba citat s porozumenim. ;)
@walentina7 ❤️ jednoducho a jasne povedane.
🙄🤦♀️
Lebo som bola zvedavá, čo potrebujete zasa riešiť o cudzom dieťati
@stellarstar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@skeblicka777 no vidos, si zvedava aj ty. ;)
Anonym ale nie na Zuzu, keby chcem,sledujem ju ďalej, ale na to, čo niekto dokáže riešiť o cudzom dieťati. Tiež by ti to asi nebolo príjemné,keby tebe niekto verejne preberá dieťa a nepíš že preto, lebo je verejne známa
@walentina7 😅
@skeblicka777 ale ano, preto. Nepisem, ze som zvedava o Julke z petrzalky. Zaujimam sa o verejnej osobe, ktora denno denne davala na net svoje dietatko, ktore si podla mna vela ludi oblubilo. Kedze ju nesledujem a uz ani nebudem, kedze sa nechala zapredat politikmi, zaujimam sa tu. Ale tu su niektore tak mudre, ze ich v zivote mozno nikto nepocuva a tu si dokazuju.
Pytala som sa slusne. Ja tiez nechapem ludi, ktori nevedia k danej otazke pisat jasne a zretelne, ale budu mudrovat. Tento narod je fakt.......... 🤦🏻♀️
...

@bublinka1426 ty si fakt cislo. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣