Čo sa deje s dieťaťom Plačkovej?
Ahoj, uz druhykrat sa ku mne dostavaju informacie cez prispevok a clanok, ze nieco s dietatkom nie je ok. Ked aom ju este slwdovala, tak som si vsimla, ze skoro od narodenia iba Tv, a shrek. Dookola. Urcite sa jej aj venovala, to sice tam nedala.
Odkedy sa miesala do prezidenatkej kampane tak ju nesledujem, avsak zaujima, co sa stalo. Pisu, ze nerozprava, neraguje na meno a taketo.
Bez hejtu poprosim.

A my mame odkial vediet ci rozprava a reaguje, aj keby ju sledujeme. Nerozumiem
Tieto veci by asi na instagram ani nedala
Aj v tehulkach na FB som citala, len ho neviem najst
Tiež som ju chvíľku sledovala a teda viem, že jej dieťa je mladšie ako to, čo mám doma, ktoré mimochodom tiež nerozpráva a čo teraz? Keď som konzultovala s dr, že do 3 rokov sa to nerieši a potom uvidíme, inak moj najstarších syn tiež do 3 rokov len ukazoval na všetko a dnes je normálny dospelý muž a rozpráva 😁. Mať vaše problémy 🤷
@bublinka1426
@stellarstar
Kedze ste klikli na tuto diskusiu, tak zrejme aj vas to zaujima. 😄🤦🏻♀️😉
@bublinka1426 pretoze je verejne znama osoba a dlho som sledovala jej cinnosti. Prero. Ty sa nezaujimas o verejne osoby? 🙂
NIE. na co aj. jej cecky ma nezvrusuju a mne to do zivota hovno da.
ja sa neozaujimam o teba ale o ten dovod preco ty to sledujes. tebe to nieco dava?
Ja som si všimla, že je nejaký trend riešiť deti ktoré dávajú na sociálne siete. Jeden nerozpráva, druhá je v jasliach a ma rok, tretia ešte nestvornozkuje a ma už 7m😲. Proste, ži a nechaj žiť. Keby aj ma problém, myslíš, že je to príjemné počúvať od cudzích? Ze by to neriešili?
Anonym ale nie na Zuzu, keby chcem,sledujem ju ďalej, ale na to, čo niekto dokáže riešiť o cudzom dieťati. Tiež by ti to asi nebolo príjemné,keby tebe niekto verejne preberá dieťa a nepíš že preto, lebo je verejne známa
@skeblicka777 ale ano, preto. Nepisem, ze som zvedava o Julke z petrzalky. Zaujimam sa o verejnej osobe, ktora denno denne davala na net svoje dietatko, ktore si podla mna vela ludi oblubilo. Kedze ju nesledujem a uz ani nebudem, kedze sa nechala zapredat politikmi, zaujimam sa tu. Ale tu su niektore tak mudre, ze ich v zivote mozno nikto nepocuva a tu si dokazuju.
Pytala som sa slusne. Ja tiez nechapem ludi, ktori nevedia k danej otazke pisat jasne a zretelne, ale budu mudrovat. Tento narod je fakt.......... 🤦🏻♀️