icon

Čo sa deje s Justinom Bieberom?

4. júl 2025

Ahojte,kto sleduje médiá alebo jeho život. Čo sa snim deje ? Vidím denne x článkov ...

Strana
z2
stellarstar
4. júl 2025

Pozri 1 tému pod sebou

autor
4. júl 2025
@stellarstar

Pozri 1 tému pod sebou

@stellarstar ďakujem neviem sa tu moc orientovat

candii
4. júl 2025

Feták ...

mirokub
Odpoveď bola odstránená
dennissa16
4. júl 2025

Všetko sa na ňom deje, co zažil.
Je mi ho luto. No neviem, či to dobre skončí.

zuzanita1609
4. júl 2025

Je už dospelý chlap,otec,mal by sa trošku pozviechať. Je pravda,že pod lupou neustáleho záujmu je ťažký život,proste to neuniesol...alebo sa len odsťahovať naspäť do Kanady,mimo všetkého záujmu.

thirstymonk
4. júl 2025

twl, to ešte žije? :D Si pametam, jak sme to tak 15 rokov dozadu hejtovali vo veľkom :D

balerina2025
4. júl 2025

zaaaaas? to vas zeny preco tak zaujima?

zuzanita1609
4. júl 2025

Mne už bolo jasné,keď hlásal o nájdení Boha a tak..už vtedy som vedela,že je s ním zle. Sláva a peniaze bola vždy ako päsť na oko pokore. Ale prajem mu,nech už nájde niekde mimo všetkého pokoj a kľud.

zuzanita1609
4. júl 2025
@balerina2025

zaaaaas? to vas zeny preco tak zaujima?

@balerina2025 pretože bol ešte fagan,keď ja som už našla iný repertoár obľúbených,ale už starších interpretov ...je mi ho len ľúto,čo z neho,pekného a mladého človeka urobil biznis a chamtivosť.

ciernysokol
4. júl 2025
@zuzanita1609

@balerina2025 pretože bol ešte fagan,keď ja som už našla iný repertoár obľúbených,ale už starších interpretov ...je mi ho len ľúto,čo z neho,pekného a mladého človeka urobil biznis a chamtivosť.

@zuzanita1609 nehnevajte sa, ale o com to tu vsetky pisete? Aky biznis, chamtivost? Prepanajana, su toho plne media uz davno. Jeho vlastna matka ho v detstve predala Diddymu, ktory ho zneuzival spolu s inymi, veci, co videl a zazil, by som nepriala ani najvacsiemu nepriatelovi. Je mi ho velmi luto, chudak, vela mladych hviezd toto zazilo. Prajem mu, nech sa pomaly zotavi, aby dokazal byt oporou synovi, ktory ho potrebuje.

balerina2025
4. júl 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 kolko ludi slava priniesla do hrobu? nespocetne.

ciernysokol
4. júl 2025
@zuzanita1609

Je už dospelý chlap,otec,mal by sa trošku pozviechať. Je pravda,že pod lupou neustáleho záujmu je ťažký život,proste to neuniesol...alebo sa len odsťahovať naspäť do Kanady,mimo všetkého záujmu.

@zuzanita1609 treba si precitat, informovat sa, nie odsudzovat. Mal to nesmierne tazke.

liv1
4. júl 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nie biznis a chamtivost, ale vlastna matka. Ktora ho predavala Combsovi na party, bol zneuzivany. Je to chudak so znicenym zivotom

zuzanita1609
4. júl 2025
@ciernysokol

@zuzanita1609 treba si precitat, informovat sa, nie odsudzovat. Mal to nesmierne tazke.

@ciernysokol viem veľmi dobre ,čo sa mu stalo. Aké mal to riešiť ináč,nie alkoholom,drogami,žurkami...mal to riešiť tými najlepšími odborníkmi, peniaze na to mal. A nebol jediný, nieje ten posledný,komu sa stane táto trauma. U nás v cigánskych osadách je to podobné,a všetci sú ticho.

liv1
4. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to co si pridal 😂

liv1
4. júl 2025
@zuzanita1609

@ciernysokol viem veľmi dobre ,čo sa mu stalo. Aké mal to riešiť ináč,nie alkoholom,drogami,žurkami...mal to riešiť tými najlepšími odborníkmi, peniaze na to mal. A nebol jediný, nieje ten posledný,komu sa stane táto trauma. U nás v cigánskych osadách je to podobné,a všetci sú ticho.

@zuzanita1609 hej, deti presne vedia ako taketo situacie riesit. Boze ty si fakt mimo

zuzanita1609
4. júl 2025
@liv1

@zuzanita1609 hej, deti presne vedia ako taketo situacie riesit. Boze ty si fakt mimo

@liv1 ja píšem,že to mal riešiť už ako dospelý človek.

beata_k
4. júl 2025

A teda co sa s nim deje?

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
4. júl 2025

Len to,že kým sa nespomenula kauza Diddiho, všetko čušalo. Bol tam spomenutý aj Leo,od Titanicu,bojovník za nespravodlivosť a Boh vie, koľko slávnych ľudí si zaplatilo,aby sa nespomenuli ...a kolko mocnych, vplyvných 😏.

nikoletta1712
4. júl 2025
@ciernysokol

@zuzanita1609 nehnevajte sa, ale o com to tu vsetky pisete? Aky biznis, chamtivost? Prepanajana, su toho plne media uz davno. Jeho vlastna matka ho v detstve predala Diddymu, ktory ho zneuzival spolu s inymi, veci, co videl a zazil, by som nepriala ani najvacsiemu nepriatelovi. Je mi ho velmi luto, chudak, vela mladych hviezd toto zazilo. Prajem mu, nech sa pomaly zotavi, aby dokazal byt oporou synovi, ktory ho potrebuje.

@ciernysokol Si bola pri tom????

kikusenka1
4. júl 2025
@thirstymonk

twl, to ešte žije? :D Si pametam, jak sme to tak 15 rokov dozadu hejtovali vo veľkom :D

@thirstymonk ja o ňom len viem ze všetci naňho nadávali a smiali sa mu a ja doteraz netusim kto to je 😂

ankare
4. júl 2025

Je obeťou soubiznisu, Diddyho. Stala sa z neho troska. To je daň za tú slávu. 😔

ciernysokol
5. júl 2025
@nikoletta1712

@ciernysokol Si bola pri tom????

@nikoletta1712 och, aky dobry postreh. Zaloz aj diskusiu- vyhral vlastne Smer? Vsak ja som pri tom nebola, je to vobec pravda? A Trump? Mozno ani on nie je prezidentom, existuje vobec Australia? Ved ja som tam vlastne nikdy nebola. Ulahcim ti to- povedal to sam.

nikoletta1712
5. júl 2025
@ciernysokol

@nikoletta1712 och, aky dobry postreh. Zaloz aj diskusiu- vyhral vlastne Smer? Vsak ja som pri tom nebola, je to vobec pravda? A Trump? Mozno ani on nie je prezidentom, existuje vobec Australia? Ved ja som tam vlastne nikdy nebola. Ulahcim ti to- povedal to sam.

@ciernysokol Existuje, lebo som tam bola…

thirstymonk
6. júl 2025
@kikusenka1

@thirstymonk ja o ňom len viem ze všetci naňho nadávali a smiali sa mu a ja doteraz netusim kto to je 😂

@kikusenka1 Tak pred tými iks rokami to bol taký typický buzi spevačik s nočnikom na hlave. Aktualne neviem... Ja som metalista. Hentieto kakafónie idú mimo mňa. :D

kikusenka1
6. júl 2025
@thirstymonk

@kikusenka1 Tak pred tými iks rokami to bol taký typický buzi spevačik s nočnikom na hlave. Aktualne neviem... Ja som metalista. Hentieto kakafónie idú mimo mňa. :D

@thirstymonk ja som už pár dekad verná Lennymu Kravitzovi preto ma Justin evidentne obišiel ale priznám sa googlila som ho a ani jeho , ani jeho ex a ani jeho terajšiu nepoznám 😂

pasomnica
6. júl 2025

Čo ja viem... Fetuje?

thirstymonk
8. júl 2025
@kikusenka1

@thirstymonk ja som už pár dekad verná Lennymu Kravitzovi preto ma Justin evidentne obišiel ale priznám sa googlila som ho a ani jeho , ani jeho ex a ani jeho terajšiu nepoznám 😂

@kikusenka1 Nedá sa obísť... ideš do obchodu a už tam zavýja v rádiu :D Toto je na tom najhoršie. Ja som zas veľký fanda power a symhonic metalu. Nightwish, Sonata arctica, stratovarius a také tie severské kapely. 🙂

Strana
z2