Čo sa deje s Nikky Fridrich?
Postrehli ste čo sa deje s ňou, prečo také príbehy dáva ? Nejak som nepostrehla čo sa deje
Neviem ani ja aktualne, dlhsie som nepozerala storky, vcera nejake zvlastne davala...
Kto to je.?
Bola v bez servítky a nepodaril sa jej deň
@nikky1905 mne príde, že potrebuje až moc pozornosti okolo seba ... Najskôr sa buď prihlási alebo ju tam zavolali to je jedno, jednoducho súhlasila s touto reláciou a potom podľa všetkého sa jej to nepodarilo, tak sa zrúti a smoklí do perín ... Preboha, je to show a musela počítať s tým, že nie vždy všetko vyjde, ako si naplánujeme, preto sa ale nemusí zrútiť ...
@nikoleta999 ale ona mala už skôr psychické problémy nie ? Možno preto je taká labilnejsia
A už to bolo odvysielane prosím ? Ak áno kedy ?
@uprimnazienka presne toto vravela aj iná influ že jedlo čo navarili, všetkým reálne chutilo, ale museli ho zhejtovať celé na kameru… otras
v čechách je Prostrěno, minulý týždeň tam mali jedného ale fakt extrém, a bol v ďalšej relácii a tam hovoril, že normálne mali scenár, čo majú hovoriť, ako sa majú chovať, asi je to aj u nás také isté. Len, točia to celý deň a niekedy to jedia studené a musia sa tváriť ...
@sasitimi17 Ano mala, prave preto nerozumiem, preco s takouto show suhlasila, kde musi spravit nieco, co jej nakazu… A zas na druhej strane, bohvie , ci v tomto divadielku nepokracuje na svojom IG, aby si nahrnula dalsich sledovatelov … Za cele sledovanie bez servitky som nevidela, zeby sa niekto skrz tuto relaciu polozil, nakolko 90% toho, co vidime v telke, je iba to, co mu nakazu…
@nikoleta999 podľa mna pre peniaze tam šla
Baby čo sa jej stalo v Mexiku ? Viem že nejaká alergická reakcia a problémy ale neviem presnejšie, vždy som tie storky nestihla

@nikky1905 ona mala niekedy problem s alkoholom tuším…+ rakovinu má