icon

Čo sa stalo s Petrou Broulikovou po pôrode?

17. júl 2025

Mimi a já/ petra brouliková
Neviete čo s ňou je ? Mala v máji rodiť a už je tri mesiace odmlcana a nedala o sebe vedieť, poprosím bez hejtu a poznámok typu že nič iné nemám na robote len sa o toto zaujímať 🙂

moonlight1210
17. júl 2025

Kludne napriklad poporodna depresia. A potrebuje sa s nou popasovat v sukromi.
Alebo ma babatko problemy.

zuzinka888
17. júl 2025

Uz je tu vela tem o nej- nahanala ju socialka kvoli cestovaniu v aute po europe aj s detmi a chvalila sa ze hned pk porode bude pokracovat a auto nie je vhodne miesto na zivot s 4 detmi a novorodencom- tak to aspon vyznelo z predchadzajucich diskusii. A mozno len falosna IG bublina praskla a uz nema co ukazovat. Bezny zivot nikoho nezaujima

autor
17. júl 2025
@zuzinka888

Uz je tu vela tem o nej- nahanala ju socialka kvoli cestovaniu v aute po europe aj s detmi a chvalila sa ze hned pk porode bude pokracovat a auto nie je vhodne miesto na zivot s 4 detmi a novorodencom- tak to aspon vyznelo z predchadzajucich diskusii. A mozno len falosna IG bublina praskla a uz nema co ukazovat. Bezny zivot nikoho nezaujima

@zuzinka888 nemáte náhodou odkaz na tu diskusiu ? Lebo už ju neviem dohľadať

mnamko
18. júl 2025

@anonym_autor presne včera som jej písala na YouTube či nebude video s novým členom rodiny

mnamko
18. júl 2025
@zuzinka888

@zuzinka888 za horšie veci socialka rodicov nenahána,uplne normálne strávený cas s deťmi,ved aj na hoteloch boli snimiZas niekto premotivovany sa toho chytil

anonym_87431d
18. júl 2025

takže porodila chlapčeka v máji? tiež som o nej rozmýšľala minule,že dlho nič nezdieľala.

pink_lady
21. júl 2025

Ja som čítala o sociálke aj o úmrtí...ale kľudne byť aj iné varianty:
- dals si pauzu a všetko je ok
- popôrodna depresia
- muž ju nechal
- deti neurobili skúšky na kmeňovej škole
- dieťa je náročné

....
Osobne si myslím že nieco sa zomlelo, lebo so zdravým baby by sa pochvalila...
Ona na IG je, maže komenty a pribúdajú sledované stránky
Medzi pražskými novorodencami za máj žiadny Broulík nie je
Ja mám známu ktorá sa pôrode tiež odmlčala - neozvala sa nikomu ani kamarátom, kolegoom...až po niekoľkých mesiacoch odkázala - keď bude správny čas všetko sa dozviete. Male sa jej narodilo hneď putovalo na operacku vyberali mu kus traviacky, ma x doživotných ťažkých ochorení...pred pôrodom o tom nevedeli

autor
21. júl 2025
@pink_lady

Ja som čítala o sociálke aj o úmrtí...ale kľudne byť aj iné varianty:
- dals si pauzu a všetko je ok
- popôrodna depresia
- muž ju nechal
- deti neurobili skúšky na kmeňovej škole
- dieťa je náročné

....
Osobne si myslím že nieco sa zomlelo, lebo so zdravým baby by sa pochvalila...
Ona na IG je, maže komenty a pribúdajú sledované stránky
Medzi pražskými novorodencami za máj žiadny Broulík nie je
Ja mám známu ktorá sa pôrode tiež odmlčala - neozvala sa nikomu ani kamarátom, kolegoom...až po niekoľkých mesiacoch odkázala - keď bude správny čas všetko sa dozviete. Male sa jej narodilo hneď putovalo na operacku vyberali mu kus traviacky, ma x doživotných ťažkých ochorení...pred pôrodom o tom nevedeli

@pink_lady a kde ste čítali o úmrtí ? Ja som videla iba o sociálke

pink_lady
22. júl 2025
@anonym_autor

@pink_lady a kde ste čítali o úmrtí ? Ja som videla iba o sociálke

@anonym_autor na IG - viac krát tam bol taký koment ale vymazala ho veľmi rýchlo...

anonym_87431d
30. júl 2025

Na YouTube dnes dala nové video o 5.babetku.

zobaka
31. júl 2025

vcera som pozerala, Bela nebola nadsena 😄 ze ke este od "slizu" ako si na ruky pozrela 😄 ziju v karavane a pojdu o chvilu z Ciech naspat do Spanielska

pink_lady
31. júl 2025
@zobaka

vcera som pozerala, Bela nebola nadsena 😄 ze ke este od "slizu" ako si na ruky pozrela 😄 ziju v karavane a pojdu o chvilu z Ciech naspat do Spanielska

@zobaka oni už sú asi v Spain, ako verím že v karavane iba príležitostne prespavaju a nebývajú tam nafurt...🫣
No a hej Belinka zabldovala 🤣

zobaka
31. júl 2025
@pink_lady

@zobaka oni už sú asi v Spain, ako verím že v karavane iba príležitostne prespavaju a nebývajú tam nafurt...🫣
No a hej Belinka zabldovala 🤣

@pink_lady asi ano, videa bude davat postupne, Davidko uz ma asi dva mesiace

basska_b
31. júl 2025

Jej, vdaka za info, tiez som si hovorila, ze ako to, ze sa odmlcala. Ale aspon si oddychla po porode a chvalit sa bude nadalej. Ale prajem jej vsetko dobre. Som rada, ze ona aj maly su OK.

zobaka
31. júl 2025
@basska_b

Jej, vdaka za info, tiez som si hovorila, ze ako to, ze sa odmlcala. Ale aspon si oddychla po porode a chvalit sa bude nadalej. Ale prajem jej vsetko dobre. Som rada, ze ona aj maly su OK.

@basska_b uz je dost strhana, neviem dokedy sa da vydrzat taky zivotny styl, viem, ze hovorila, ze zrejme bude chciet aj sieste dieta, hlavne veruze to zdravie

basska_b
1. aug 2025
@zobaka

@basska_b uz je dost strhana, neviem dokedy sa da vydrzat taky zivotny styl, viem, ze hovorila, ze zrejme bude chciet aj sieste dieta, hlavne veruze to zdravie

@zobaka To je to, ze ja aj jedna kamoska mame 4 deti a nevieme si predstavit ukazovat sa na Youtube 🙆🏻‍♀️ akoze hej, ludia su zvyknuti na dokonaly svet YT, IG .... ta Ria Zeliskova, co ma 5 deti, hovorila v jednom rozhovore, ze ked dala raz foto, ako maju doma neporiadok, tak sa zniesla tona hejtu...

Teraz som sa "zasmiala" na jednom komente pod tymto najnovsim videom Petry (ktora sama pise ,"konecne som sa dostala k strihaniu, mam pre vas asi 10 videi), tak niekto napisal "jo jo, po depresi přichází manická fáze, přesně jak jsme zvyklí..." reku ci netrafil klinec po hlavicke.

pink_lady
1. aug 2025

teraz som pozerala dnesne video, akoze to fakt niekto ma silu 3-4 dni po porode d*bať sa karavanom do Španielska? /vo videu hovorí že Dávidek má 5 dni :o ) Skoda že nepovedala, kde vlastne tam byvaju ci v tom domčeku čo pred tým alebo na parkovisku v karavane ...Snad sa dozvieme...Ale proste zvlaštní príspup k životu teda ...

pink_lady
1. aug 2025

teraz ma napadla myslienka, či tam neod*bava...lebo maly ma na videu 5 dni udajne, uz su v Spanielsku...to stihli tk rychlo pas vynbavit????

zobaka
1. aug 2025
@basska_b

@zobaka To je to, ze ja aj jedna kamoska mame 4 deti a nevieme si predstavit ukazovat sa na Youtube 🙆🏻‍♀️ akoze hej, ludia su zvyknuti na dokonaly svet YT, IG .... ta Ria Zeliskova, co ma 5 deti, hovorila v jednom rozhovore, ze ked dala raz foto, ako maju doma neporiadok, tak sa zniesla tona hejtu...

Teraz som sa "zasmiala" na jednom komente pod tymto najnovsim videom Petry (ktora sama pise ,"konecne som sa dostala k strihaniu, mam pre vas asi 10 videi), tak niekto napisal "jo jo, po depresi přichází manická fáze, přesně jak jsme zvyklí..." reku ci netrafil klinec po hlavicke.

@basska_b ta veta presne aj mna zaujala 😝 tak urcite potrebovala aj nabrat energiu, ja by som na to nemala nervy aby ma sudili cudzi ludia a posielali socialku, zase deti nema zanedbane, nech potom posielaju socialky do osad, taha ju na kočovny zivot, myslim, ze jej chyba adrenalin a tak si ho vytvara, lebo vlastne nikde uplne spokojna nebola ani v krasom velkom vlastnom dome, ani v dalsom dome, ani v zahranici v krasnom dome, ani potom v mensom...myslim, ze sa stale skrz dalsie a dalsie deti a stahovanie hlada

zobaka
1. aug 2025
@pink_lady

teraz ma napadla myslienka, či tam neod*bava...lebo maly ma na videu 5 dni udajne, uz su v Spanielsku...to stihli tk rychlo pas vynbavit????

@pink_lady myslim, ze Petra nema problem v den odchodu z porodnice aj odbehnut na pasove

pink_lady
1. aug 2025
@zobaka

@pink_lady myslim, ze Petra nema problem v den odchodu z porodnice aj odbehnut na pasove

@zobaka tak to zas ano, už vlastne aj tu púšťajú z porodnice skoro, a v ČR netrvá zrejme 24h na rýchle vybavenie pasu týždeň ako sa u nás vie stat 🤭

A je pravda že deti vyzerali čisté, netrpia núdzou (a trochu závidím že si môžu dovoliť večerať v restike 🤣).

zobaka
1. aug 2025
@pink_lady

@zobaka tak to zas ano, už vlastne aj tu púšťajú z porodnice skoro, a v ČR netrvá zrejme 24h na rýchle vybavenie pasu týždeň ako sa u nás vie stat 🤭

A je pravda že deti vyzerali čisté, netrpia núdzou (a trochu závidím že si môžu dovoliť večerať v restike 🤣).

@pink_lady myslim, ze nema problem zaplatit, aby mali pas na pockanie, haha no teraz neviem ako vari v karavane, viem, ze na cestach mali nejaku bombicku na varenie a kolkokrat aj na ceste nieco ohrievali, ale tak jej manzel zarobi dobre a ona asi prezentaciou na youtube tiez, aj ked urcite je nakladne uzivit tolko ludi

pink_lady
1. aug 2025
@zobaka

@pink_lady myslim, ze nema problem zaplatit, aby mali pas na pockanie, haha no teraz neviem ako vari v karavane, viem, ze na cestach mali nejaku bombicku na varenie a kolkokrat aj na ceste nieco ohrievali, ale tak jej manzel zarobi dobre a ona asi prezentaciou na youtube tiez, aj ked urcite je nakladne uzivit tolko ludi

@zobaka myslím že už sú niekde v domčeku...Na tom jednom úvodnom zábere to nebola foto isto z karavanu

zobaka
1. aug 2025
@pink_lady

@zobaka myslím že už sú niekde v domčeku...Na tom jednom úvodnom zábere to nebola foto isto z karavanu

@pink_lady pozeram, ze pridala dalsie nove video, idem kuknut

mnamko
6. aug 2025
@pink_lady

teraz som pozerala dnesne video, akoze to fakt niekto ma silu 3-4 dni po porode d*bať sa karavanom do Španielska? /vo videu hovorí že Dávidek má 5 dni :o ) Skoda že nepovedala, kde vlastne tam byvaju ci v tom domčeku čo pred tým alebo na parkovisku v karavane ...Snad sa dozvieme...Ale proste zvlaštní príspup k životu teda ...

@pink_lady a co je natom?

pink_lady
6. aug 2025
@mnamko

@pink_lady a co je natom?

@mnamko neviem, ty si po pôrode koľko cestovala? Ja som bola rada že som sa premiestnila domov vcez mesto...ale hold každý šlo vladze