Čo si myslíte o čudných debatách na koníku?
Ahojte žienky. Teraz blúdim po koníku, a tam nijaký trol sa nijaký tvor tvári že je 58 ročná pani čo je tehotná, chce mať cisársky 7 mesiaci a že má 7 ročnú dcéru (alebo syna neviem), a ešte že potrebuje psychológa alebo aké blbosti tam ešte dotyčná/dotyční písal. Bol to samozrejme anonym 😂 Čo si o takýchto témach myslíte? Písali ste tam tomu človeku niečo? 🤣😅 Lebo ja nie, ani sa nechcem zapájať 😬😂
Anonymom neodpovedať a prejde ich to 🙂
Prečo je taká mentalita, že anonymná diskusia je blud. Možno má ten človek dôvod skrývať sa. Tak isto má právo písať a žiadať o názor či radu. Prečo robiť z anonymov nejakých trolov. Vždy je za tým človek. Ktorý hľadá pomoc, radu, povzbudenie.
že takých tém je tu za deň x,y ja to tiež preskakujem.Ale aspoň sa tu človek dobre zasmeje 😀
Pisu ich vacsinou pubertacky zo strednej / vysokej...
Proste MK je portal, na ktorom sa velmi vela ludi zabava a hlavne, ked dostavaju tazke vycerpavajuce odpovede
@petra735 a vieš ze nijaký troll a nijaký tvor neexistuje? 🤣🤣
@stellarstar 👍🏻😂
Že toto je jedna z nich…
@petra735
mojej spoluziacky mama otehotnela v rovnakom case ako nevesta… Mala 52 rokov a myslela, ze je uz v prechode, nebola. V AT nedsvno porodila myslim 60 rocna zdravotna sestra jej 9 dieta. O deti sa manzelia pekne staraju. Lekari konstatovali, ze je v lepsej forme ako niektore mlade matky. Az tak nerealne by som to teda nevidela 😁 A ze potrebuje psychologa, ked to neplanovala ako ta pani z AT, sa ani necudujem. Mna by asi vystrelo.

pod diskusiu sa síce nechceš zapájať, ale urobíš druhú, v ktorej sa tomu venuješ. To si trochu odporuje. Ak nechceš, nepíš a čítaj ďalej.