icon

Čo si myslíte o nezvyčajnej výmene vo vzťahu?

andulka8888
24. sep 2019

Ahojte mam 18 rokov a moj priatel ma 20 sme spolu momentalne 3 roky a som naozaj stastna vidim, ze aj on klape nam to brutalne a co sa tyka sexu ani nehovorim je to super ale ide tu o to, ze on bol moj prvy a ja som bola jeho prva a no tak ako sme mladí zacalo nas lakat, ze by sme to chceli skusit aj s niekym inym. Od zaciatku nasho vztahu sme rozlisovali lasku a sex, pretoze fyzicky nas moze pritahovat aj viac ludi to je normalne ale milovat mozes naozaj iba jedneho. A tak sme uz skusali aj trojku s jeho kamosom a rozmyslame aj nad parom ale teraz nas napadlo, ze by sme skusili vymenu, ze ak bude prilezitost on by sa vyspal s nejakou babou a ak budem mat prilezitost ja tak ja by som sa vyspala s niekym. No lenze ja nechcem aby sme si niekoho hladali nedajboze ostali s nim v kontakte aj potom sexe a v tom sme sa zhodli no bojim sa, ze sa na to dievca zmota a mna potom opusti a su to asi zbyfocne stresy ale bojim sa i ked viem ze ma miluje a spravil by pre mna vsetko neviem sa rozhodnut ale urcite nechcem aby sme ostali tak, ze budeme sexovat len spolu, pretoze zivot je moc kratky na to aby v nom bolo malo sexu a samozrejme nechceme aby nas to zacalo nudit aj ked myslim, ze to tak skoro nehrozi ale rada by som ak by ste mi mi poskytli vas nazor pripadne ak ma niekto skusenosti s niecim podobnym. VDAKA. 🙂

Strana
z7
miku1
24. sep 2019

@andulka8888 Môj názor je, že už neviete čo so sebou ...

korunka1
24. sep 2019

@andulka8888 mať Tvoje problémy Andulko 🙊
Školu si si poriešila? Či sex je podstatnejší?

andulka8888
autor
24. sep 2019

@miku1 vela ludi si mysli, ze sme mladi a bla bla a okej sme mladi ale ja zijem v pritomnosti a chcem aby to medzi nami bolo co najlepsie, niektori ludia chcu aj zit a nie len prezivat ;)

andulka8888
autor
24. sep 2019

@korunka1 mat moje problemy asi by si bola velmi smutna osobka. 🙂 skolu mam poriesenu ale vztah je pre mna tiez podstatny a neviem ci to vies ale sex je sucast vztahu. ;)

deti95060810
24. sep 2019

😀😀😝😝
to sa asi zabáva a kráti si pracovný čas nejaké mužské oddelenie vo firme ....
Neverím že by takéto hlúposti vysmolila 18r. slečna....😉

andulka8888
autor
24. sep 2019

@deti95060810 asi je to dost velka banalita ale co uz aj tie niekedy potrebujeme riesit. 🙂

nistika
24. sep 2019

@andulka8888 tak ste mladí šialení experimentujete ja to chápem. len si daj pozor aby ste na to nedoplatili. ono nejde len o tom že sa môžte rachnúť do iného páru a ísť od seba...on je predsa chlap raz mu testosterón udrie na mozog a nemusí zvládnuť že si bola počas vzťahu s ním aj s niekym iným. ale to mi uveiríš až keď sa to stane argument "veď sme si dovolili" ti potom nepomôže....

andulka8888
autor
24. sep 2019

@nistika jasne to sme uz tiez riesili a obaja z toho mame kusok obavy ale do teraz sme neboli nejak extremne ziarliví a tak uvidime neskor :D

nistika
24. sep 2019

@andulka8888 asi to berieš teraz ako zábavu bez ohľadu na to čo príde...no máš 18 nedá sa ti nič vyčítať...no nič nech ti to vydrží čo najdlhšie fakt je že mladá si len raz. ale aspon sa chránte prosim vás!!!

dilino
24. sep 2019

to normálne nieje v trojke aj kamoš ten kamoš spal s kým z dalšou ženou ta žena s dalšim chlapom fuj hnus čista pohlavna choroba asi neviete čo zo sebou bud rada že si zdrava že nechytiš žiadnu pohlavnu chorobu to vo vzťahu nieje normálne že spim s niekým v trojici sex sučasť vzťahu v poriadku patri to k tomu ale nie v trojke asi si treba kratiť čas normálny človek ked je v dobrom vzťahu tak neide robiť take niečo a ako pár to už vôbec nie normálne to nieje a čo ak by si ostala tehotna a nevieš s kým by si to mala a ak nahoodu s tým druhým čo si mysliš že by ťa priateľ neopustil tak hned by ťa ten experiment prešiel ked chceš žiť tak si najdi nejaku aktívitu a nie tak že si narobiš zbytočne zdravotne problémy a potom tu budeš pisať že si niečo chytila máš vek nato aby si vedela čo je dobré a čo nie.

andulka8888
autor
24. sep 2019

@nistika ochrana na prvom mieste! 🙂

miruslb
24. sep 2019

Pánečku, toto sa naozaj deje? 🙄

nistika
24. sep 2019

@miruslb aj horšie veci :D

petamada
24. sep 2019

vztah je predsa o tom, ze milujes toho jedneho, tuzis len po nom, a nik iny ta nezaujima,a ani nepomyslis,ake by to mohlo byt s niekym inym..ak ano, tak potom vo vztahu nemas co robit, lebo keby milujes, tak toto neriesis..neviem si predstavit, byt v pohode, ze moj partner teraz chrape s nejakou inou..fuj. ak mate taketo zmyslanie, odporucam byt single, a striedat si mozes kedy chces a kde chces..ale toto by vo vztahu nemalo byt samozrejmostou.

nistika
24. sep 2019

@andulka8888 počuj ak ti môžem poradiť skúste radšej nejaké veci keď ste už plný experimntov. radšej kúpte baklažán nech to robí poriadne a bude ti stačiť aj on a máš to bez následkov!

korunka1
24. sep 2019

@andulka8888 ako je s tou školou, to ma zaujíma viac ako tvoj milostný život 😀

h_petra
24. sep 2019

@andulka8888 urcite ti to v 18tich brutalne klape v sexe 😁😁😁 ver mi, dievca, este len zistis, co je to sex 😉

andulka8888
autor
24. sep 2019

@dilino heh vidim, ze nick sedi k tvojim nazorom. To, ze sme boli v trojke je normalne ochrana je 100% kamosa sme poznali velmi dobre, cize toho sme sa bat vobec nemuseli. Ďalsia vec je, ze ty nepoznas vsetky okolnosti, ja mam antiku a ak ideme do trojky alebo sexu s niekym inym kondom je podmienkou cize davame si najvacsi pozor a samozrejme ak by sme chceli sex aj s niekym cudzim aspon nejaky dokaz o zdraví bude urcite nutny. 🙂

andulka8888
autor
24. sep 2019

h_petra a ty tiez poznas vsetky okolnosti? 🙂 neviem ci vies ale kazdemu sa paci nieco ine a tak sex v tvojich ociach nemusi byt super aj v mojich ociach a je dost ponizujuce spochybnovat osemnastku hahah

nistika
24. sep 2019

@andulka8888 počuj asi si na zlom fore :D jasne že ťa tu nikto nepochváli sú tu ženy o jednu dve až tri generácie vyššie od teba, to si sa rovno mohla spýtať svojej matky :D

marlenka222
24. sep 2019

@miruslb ja vždy keď pozriem na mk nejakú diskusiu o štýle života dnešných mladých ludi- hoci sama nie som babka na dôchodku a do dôchodku mám 30 rokov, si poviem, že už v takom veku môžem umrieť, lebo som už videla vsetko :O a svet ani mk má už ničím neprekvapí. Môže mi kto chce vravieť čo chce, chýbajú hodnoty. (Nie peňazí ale ľudské hodnoty)

h_petra
24. sep 2019

@andulka8888 nie je to ponizujuce, su to len skusenosti 🙂

andulka8888
autor
24. sep 2019

@petamada ako som uz povedala my rozlisujeme lasku a sex, fyzicka pritazlivost je u ludi uplne normalna a samozrejme ak sa my dvaja v tomto zhodneme, tak nam moze byt jedno co je vo vztahu samozrejmostou a co nie je. 🙂

dilino
24. sep 2019

@andulka8888 moja ja som ti napisala svoj názor tak neviem prečo ma uražaš že nick sedi k mojmu názoru vieš čo ani nevieš ako a niečo sa stane môžeš brať aj antikoncepciu, aj hoci čo ine a môže sa ti to vypomstiť bol to môj názor samozrejme rob a konaj podľa seba ale myslim že za názor hned uražať človeka tiež ešte si nič v živote nezažila ešte máš celý život pred sebou JE TO MOJ názor

korunka1
24. sep 2019

Ináč,viem, že som stará škola, ale........nejako mi nejde oddeliť lásku od sexu.
Tak mám toho chlapa rada a nepotrebujem ďalších prísediacich v posteli...alebo to láska nie je, len sa na ňu hrám .
Tak isto aj v opačnom garde

petamada
24. sep 2019

@andulka8888 v poriadku, ved ty raz dospejes..aby sa ti nestalo, ze partnerovi sa to zapaci az tak, ze ta bude podvadzat cely zivot..a ty sa budes tvarit, ako si s tym v pohode.

marlenka222
24. sep 2019

@korunka1 nová doba, zvykaj si :D Boh vie, čo bude ďalej.... Napr. Po x rokoch budeme nútené vymeniť chlapa za iného alebo nám bude pridelený lebo veď, aby sme sa nenudili lebo láska a sex je rozdiel :D

h2
24. sep 2019

@andulka8888 Ahá, takže ja nežijem, len prežívam, lebo mám sex len so svojím mužom! Konečne som to pochopila, ďakujem, v 44 rokoch mi otvorila oči 18-tka! 😂😂😂

andulka8888
autor
24. sep 2019

vidim, ze na slovensku su stale tí konzervativni a zatrupknuti sedlaci, ktori si myslia, ze vsetko co ide mimo standardu je zle, a divne a nedajboze s tym pride niekto mlady, tak svet speje do zahuby. Nepovedala som, ze laska a sex je rozdiel ale laska bez sexu? V ziadnom pripade a sex bez lasky? Preco nie? Tu je jediny rozdiel a ked to pochopite tak sa mozme bavit o hodnotach, vdaka. 🙂

andulka8888
autor
24. sep 2019

@h2 oh skoda ze som ti ich otvorila az tak neskoro. 🙂

Strana
z7