Čo si myslíte o nezvyčajnej výmene vo vzťahu?
Ahojte mam 18 rokov a moj priatel ma 20 sme spolu momentalne 3 roky a som naozaj stastna vidim, ze aj on klape nam to brutalne a co sa tyka sexu ani nehovorim je to super ale ide tu o to, ze on bol moj prvy a ja som bola jeho prva a no tak ako sme mladí zacalo nas lakat, ze by sme to chceli skusit aj s niekym inym. Od zaciatku nasho vztahu sme rozlisovali lasku a sex, pretoze fyzicky nas moze pritahovat aj viac ludi to je normalne ale milovat mozes naozaj iba jedneho. A tak sme uz skusali aj trojku s jeho kamosom a rozmyslame aj nad parom ale teraz nas napadlo, ze by sme skusili vymenu, ze ak bude prilezitost on by sa vyspal s nejakou babou a ak budem mat prilezitost ja tak ja by som sa vyspala s niekym. No lenze ja nechcem aby sme si niekoho hladali nedajboze ostali s nim v kontakte aj potom sexe a v tom sme sa zhodli no bojim sa, ze sa na to dievca zmota a mna potom opusti a su to asi zbyfocne stresy ale bojim sa i ked viem ze ma miluje a spravil by pre mna vsetko neviem sa rozhodnut ale urcite nechcem aby sme ostali tak, ze budeme sexovat len spolu, pretoze zivot je moc kratky na to aby v nom bolo malo sexu a samozrejme nechceme aby nas to zacalo nudit aj ked myslim, ze to tak skoro nehrozi ale rada by som ak by ste mi mi poskytli vas nazor pripadne ak ma niekto skusenosti s niecim podobnym. VDAKA. 🙂
baby sak prestante. jak keby ste zabudli ake to bolo mate 18 sex je skvelý vy viete všetko najlepšie. človek sa musí spáliť proste ono to k tomu patrí.
@andulka8888 ako sorry ale to ako vobec nie je o nejakej sedlakosti a modernej dobe. Vy ste proste len nevyspeli mat normalny vztah. Bojis sa podla mna opravnene a isto sa najde nejaka, co ho okuzli viac ako ty a bude ochotny tuto vasu choru hru prestat hrat
Sodoma gomora Cecilko🙏
Nie je nad to, keď nám ide 18 ročná slečna nadávať do sedlákov a konzervatívcov 😁😁😁
@andulka8888 budem vzťahovačná... aď.1 si vyprosím, aby si ma nazývala sedlákom
aď.2...za 30 rokov si spomeň, čo za sprostosti si písala ohľadne lásky a sexu
Si si zrejme pomýlila fórum?😃fakt už nevieš čo zo sebou... normálnenu človeku stačí jeho partner jeho polovička...
@ivanka12311 presne úplny súhlas do bodky
Ja nepoznam Vas, vy nepoznate mna. Ofenzivita prisla z vasej strany ako aj vy ja tiez len reagujem. ;)
@andulka8888 nejdem sa rozhorčovať nad tvojím sexuálnym životom, ale vieš o tom, že napríklad pre HPV vírus, ktorý spôsobuje rakovinu krčka maternice, je ochrana kondómom nedostatočná?
@andulka8888 o čom sa to môžme baviť ????? O hodnotách ???? ty ma bavíš.... 😅😅
@andulka8888 Ak tak velmi rozlisujete a oddelijete lasku a sex, tak naco je tato tena? Preco sa bojis, ze by sa namotal na tu druhu a teba opustil?
Ved lubi teba a to oddeluje id sexu s nou. Cize pointa je kde?
A čo tie naše deti ? Budú aj oni riešiť takéto nezdravé uchylne veci? Pane Bože kam ten svet speje????? 🙏 Autorka nech si ide po radu máme a otcovi- ak sú normálni,jednu či dve ti vlepia- takto ťa vychovali?
Nie každá je tu na hotový gangbang trojky a podobne čo za kokotiny tu píšeš...pre milosť nám stačia naši muži 😌🙏👆tu pochopenie nenájdeš máš na to iné fóra
@andulka8888 ano, sucast vztahu. Vztahu muz a zena. Toto co vy riesite nie je sucast vztahu. To je sucast neviem coho ale vam fajne drbe uz na hlavy.
@h2 čo už to je adi ina doba ja som v 18tich sedla nad knizkami a učila sa na skúšky... chlapi boli to posledné čo má zaujímalo... nechápem vôbec tu ich logiku... mať priateľa ok ale nie toto..zrobit zo seba lacnú soryy za výraz štetku
Tiez nie som "stara" mam 30,ale ked som sa zalubila v 18 do svojho muza,videla som iba jeho 😍 ziadny iny vtedy neexistoval,zila som zo vzduchu a jeho pritomnosti 😁
Je to samozrejme vasa vec,chapem,ze ste mladi,chcete skusat. Ale mne to tiez nejde nejak dokopy,niekoho lubit a spat s inym 🤷♀️
Myslim si,ze casom to niekoho "dobehne" a budu z toho iba vycitky,ci uz z tvojej strany alebo jeho. Aj ked teraz to mate vyjasnene.Neverim,ze tymto stylom dlho vydrzite spolu. Tolko moj nazor.
@katarinka89 mamka autonehoda a fotrik bohvie kde je ups asi ma zle vychovali mamka sa urcite v hrobe otaca ak vie co za picoviny vymyslam. 🙂
Mno ako by som začala, v žiadnom prípade nechcem byť za zatrpknutu sedliačku a ani poukázať na tvoj vek,ale: chápem tvoj pohľad na to úplne, je to vekom o tom niet pochýb ( nehovorím že je to zle). Vyskúšaj čo chceš, ale všetko to bude mať následky rokmi, to mi ver. O 20 rokov sa budeš na to pozerať našimi očami úplne rovnako. Ak si myslíš že teraz máte super sex ver že v 40tke si povieš že teraz to dobré len začína. A nad týmto všetkým čo chceš skúsiť budeš trochu krútiť hlavou. Teraz to máte super, ste mladý živý. No predpokladám že raz si založíš rodinu, a ak príde dieťa tak sa to už nebude diať. Už ty nebudeš chcieť, muž áno je zvyknutý. Ty budeš sa starať o bábo, nevyspatá, nie vždy upravená a chuť už nebude hneď na rozume a tvoj bude chodiť kade tade a preťahovať čo uvidí, garantujem ti že sa ti to bohove nebude páčiť. A za ďalšie, s týmto partnerom ti životný vzťah nevydrží, a ak si nájdeš nového tak mu o svojej minulosti nepovedz, no asi ťažko to bude udržateľné tajomstvo. Neodhováram ťa, ži, užívaj si život naplno ale toto ťa reálne čaká. A za ďalšie čo všetkým povieš, že dones čerstvý papier že nemáš žiadnu infekciu,chorobu či čo?? Už len kvôli zdraviu by som to nerobila. Je milión iných možností ako sa dá experimentovať. A ver mi, že my zatrpknutý s jedným partnerom žijeme naplno a neprežívame. Môj názor na toto je že vy ešte neviete čo je dobré, preto hľadáte inde a skutočne sa nemilujete, iba sa stretli dvaja nevyzretý ľudia, ktorý nevedia čo zo sebou.
@andulka8888 to si vystihla,že sa v hrobe musí obracať,preto máš také debilné názory na vzťah lebo tá nemal kto kedy za pi..viny dodržať.
@andulka8888 Aha, takže kto nesexuje krížom krážok a nechodí do trojky štvorky, tak vlastne len prežíva, hej? No rodičia musia mať s teba radosť.
@andulka8888 akoze ja som velmi liberalny clovek, ale z tvojho prispevku a vystupovania mam pocit, ze bud mas nejaky problem s citovym prezivanim, nedostatok lasky od rodicov (co si vlastne potvrdila) alebo si na toho chalana moc namotana a on si z teba robi opicu na spagate, dovolis mu vsetko, co si zamanie a pritom to robis len preto, ze na nom nezdravo lipnes a nechces ho stratit.
@andulka8888 Neboj každým rokom budeš mať menej času na vymýšlanie blbostí :D Užívaj, cestuj, miluj, uč sa ,sexuj... :D Len to prosím ťa nepíš na internet :D neskôr to budeš ľutovať 🙂
@andulka8888 A o com je vlastne tato "dolezita" tema? 18-rocna slecna, ktora ma lepkave stehna a plnu hlavu sexu s kadekym? A aku chces vlastne andulka, radu od nas "sedlani"? Ze co sa medzi vami dvomi zalaskovanymi bude diat po sexe s niekym inym, pripadne viacerymi naraz? Tak chvilu pockaj, pride manzel z prace, skusime nahovorit suseda a aj tu susedu o poschodie nizsie do stvorky a hned ti mozem "moderne" poradit😉 Jéminenky, no ako sa ja teraz super bavim!

@andulka8888 No, škoda, fakt. Život v prdeli! 😭