icon

Čo si myslíte o psoch v obchode?

27. nov 2024

Co si myslite o psoch v obchode? Podla mna zvierata do obchodov nepatria.

Strana
z9
maciatkolulu
16. dec 2024

@moncici7 tak neviem,kde sa pohybujes,ale v živote som nezažila,že by nejaký psickar nechal skákať na trojročné dieťa(to už bábo dávno nie je)veľkého psa. Za to som zažila dosť bez mozgových matiek bez opytamia pistat,jeeeej aha aký psíček,pohladkaj ho a áno,potom ten psíček môže skočiť. Takže treba rozum používať na oboch stranách. Sama píšeš,že deti sú rôzne,aj ľudia sú rôzni,ako sú bezmozgove matky niektoré,sú aj psíčkari,ale naozaj napísať,že nemáš rada všetkých....no dobre. A žiaľ v tejto dobe je viac arogantných matiek,kde je decko modla svätá. Apropo môj pes je plnohodnotný člen rodiny,napriek štyrom deťom v rodine. Milujeme ho všetci a úprimne,aj kocúra a aj gekoncika a pribudne ešte jedno mačacie bábo,reálne,nie trojročné🤣. V tomto vozíme nášho psa. A som šťastná,že už aj na sk sú ľudia s empatiou a rozumom. V Pribiline tento rok,pani na pokladni,úplne od srdca,že aki sme dobrí ľudia,že sa takto staráme o starého psíka♥️. Aj hotely a penzióny sú uz dog friendly,teda je ich veľa. A už začínajú aj restiky a obchody. Velamludi ma psov a mačky ako partnerov a členov rodiny. Nuž a keď sa k nasmu starcekovi začne blížiť vyššie spomínaná mamička,poviem,najprv sa opýtať a odpoveď bude nie. Ak sa neopytate a žiaľ cvakne po vašom dieťati,ešte sa poďakujte,lebo ten pes naučí vaše dieťa,to čo ste ho nenaučili vy. 🤷

petronela1305
16. dec 2024

@maciatkolulu pekne napísané. Máš pravdu a to ani nehovorím keď sme sním na prechádzke mňa by aj okradnúť mohli 😁 ale ku deťom iba známych pusti inak si sadne pred nich a stráži keď zacíti cudzinca. 3 ročné decko nazývať bábo omg 🤣 no nikto není dokonalý

maciatkolulu
16. dec 2024

@galov ty vole,to ešte fakt niekto žije s takýmto primitívnym názorom? Asi si sa neocitla ešte v situácii,kde by tvojmu decku pomahala animoterapia. Buď vďačná. A ja som vďačná,že sa už pes berie ako živá bytosť so svojimi právami a nie ako úžitková vec. Zjavne to treba dávať zákonom,lebo poniektoré slabšie vnimajuce duše,to stále nechápu. Čo je viac než smutné.
Inak aj ľudia majú svoje pachy a teda a poniektorí fakt nelichotivé. Čo sa dá robiť. Každá domácnosť voni inak a všetci vieme,že u starších ľudí to občas fakt riadne smrdí. Tí ľudia chodia tiež von a do obchodov. 🤷. Dcéra má dvoch psov. Reálne necítim žiaden pach,keď tam prídem a nie sme tam 3x.do týždňa. U nás nie je cítiť ani psa a ani mačku,stačí hygiena zvierat,hygiena záchoda. Úplne vážne. Verím tomu,že keď je pes svacnuty vonku pred domom a nepozná nič len výbeh 2x2 metre,vykonáva potrebu na tomto úseku,žere zo špinavého kýbla,lebo však on len slúži na stráženie,že takýto fakt smrdí. Ale tak,čo,keď bude smrdieť veľmi,vyrieši sa to nejako a dovlece sa nový,na sluzenie😴🤮

Strana
z9