Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?
@evka267 Baby, videa miznu. Je to sirenie detskej p.r.ografie, netreba to podporovat.
@makova333 naozaj sa s tebou nebudem handrkovať. Reagovala si aj na @soana ktorá písala že čítala do 19 a dodala aj že je to v podstate jedno.
Toto si písala nám obom: este raz nesla vecer o 19.00 von, isla poobede.
Ani jedna z nás to netvrdila,že šla von o 19:00.
Zbytočne reaguješ podráždene. Viac nemienim reagovať,lebo si ideš svoje za každú cenu.
@evka267 ja som mala moznost este vidiet bez cenzury (ak neratam vystvorcekovane intimne partie obete)- sami to este na vrchol vsetkeho zavesili na siet. Co je raz na sieti, vzdy ma sieti a kto chce, tie videa si najde- mne stacilo raz. Aj preto som dost za to, aby boli trestani ako dospeli- ked v dnesnej dobe informatiku maju uz pomaly od 2r.zs a ako prva hodina vobec je ochrana seba, svojich udajov a intimity na internete. 16rocni ludia musia mat tieto temy v malicku a vedia rozoznat dobro od zla. Vsak je tomu uz rok-dva, co bol publikovany film V sieti a malo to byt povinne diskutovane na skolach. A celkom by som bola za to, aby mali aj trest rodicia - ako taketo vyjadrovanie a vystupovanie na verejnosti, ze nevideli tu vizitku. Ale co sa cudovat po tom prvom pisomnom prejave otca hlavnej akterky, ze ano...(i ked si to neviem momentalne v reale predstavit, aky trest pre rodicov by bol ucinny)
@evka267 tak na oficialnych a najnavstevovanejsich strankach to teraz k ohladu na obet a vysetrovanie urcite nebude. Na deep webe naopak urcite ano, ale tam sa jednoducho dostat neda a nateraz, ak vsetko scenzurovali, by som pockala na vyjadrenie vysetrovatela, ake "novinky v pripade" maju. Z internetu sa video zmazat neda, ale obmedzit pristup ano.
@miskaleonorbi Aj ja vidím problém v tom, že maloletých možno ani nepotrestajú.
A hlavne, ak s tým to decko už ráta ( že mu nič nehrozí), tak je to od neho pekne vypočítavé !
@cajomila však ona svoj cin vôbec neľutuje podľa toho ako sa vyjadruje na internete … keď je to teda jej a nieje to fejk … ale to sa mi tak nezdá … pretože ten screen z jej instagramu tam dal človek ktorý ju osobne pozná … takze si myslím že to bol original profil …
Vysmieva sa a nič jej nieje ľúto
@miskaleonorbi bola to ona...policajti zistili IP adresu zalozila viacero akoze fake profilov a hrala drsnacku ze dobre jej tak,ze mali jej dat viac prpste strasnu frsjerku hrala.....to je cisty psychopat ta baba naozaj nebezpecna zavriet ju na 15 rokov a solit rany kazdy den...sialenec.
Myslím že je najvyšší čas začať riešiť týchto frajerov teenagerov kým sa nestane ďalšia tragédia ako bola v prípade Judity 😒
@evka267 viešco ja som necenzurovane nevidela toto bolo cenzurovane iné uz ani vidieť nechcem keď vedia tam tí hore mazať na internete iné správy a videa mali by všetky videá posťahovať...ved ta mala ma len 11 rokov ju opili a zbili takú traumu na celý život ma ešte aby si nechcela vziať život za niečo co jej spôsobili iný a výchova/nevychova dospelých.
@evka267 nie nie je medzi nimi skoro žiadny rozdiel, obe tu sú psychopatky nebezpečne pre spolocnost. Obe spravili obavny čin a ani jedna z nich to neľutuje, obe si mysleli, teda jedna ešte mysli, že pravda sa bude ohýbať v klamstva pre ich prospech. Obe sú z bohatých rodín vedené k tomu že ony môžu všetko a rodicia ich z toho vysekaju. Obe majú hnusných arogantných otcov ktorých výchova z nich toto spravila. Ela nemala možnosť niekoho zabiť ale v tomto prípade od toho naozaj nemala ďaleko. Ja neviem aký extra rozdiel tam ty medzi nimi vidíš, ale ja takmer žiadny.
Myslím si, že s útočníkov už nikdy nebudú slušní a dobrí ľudia. U takýchto jedincov sa vo vysokej miere vyskytuje recidíva.
Ahojte, ako to nakoniec dopadlo, viete?

@naobedbuduspagety priznavam, bolo to zbrkle vyjadrenie z rozhorcenia nad situaciou. Ale na nikoho neutocim iba preto, ze mi vadi ine vierovyznanie alebo narodnost ako zuzu.... Takze ma nehadz do jedneho vreca.