icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
Strana
z12
leeo
8. jan 2022

@naobedbuduspagety priznavam, bolo to zbrkle vyjadrenie z rozhorcenia nad situaciou. Ale na nikoho neutocim iba preto, ze mi vadi ine vierovyznanie alebo narodnost ako zuzu.... Takze ma nehadz do jedneho vreca.

biela_sova
8. jan 2022

@evka267 Baby, videa miznu. Je to sirenie detskej p.r.ografie, netreba to podporovat.

leeo
8. jan 2022

@makova333 z obete vinnika? Noze v ktorej casti mojho komentu si toto zistila? A este ta poprosim kde si videla aby som napisala "o siedmej vecer" . Dakujem

lenkasarka
8. jan 2022

@makova333 naozaj sa s tebou nebudem handrkovať. Reagovala si aj na @soana ktorá písala že čítala do 19 a dodala aj že je to v podstate jedno.
Toto si písala nám obom: este raz nesla vecer o 19.00 von, isla poobede.
Ani jedna z nás to netvrdila,že šla von o 19:00.
Zbytočne reaguješ podráždene. Viac nemienim reagovať,lebo si ideš svoje za každú cenu.

vevesh
8. jan 2022

@evka267 ja som mala moznost este vidiet bez cenzury (ak neratam vystvorcekovane intimne partie obete)- sami to este na vrchol vsetkeho zavesili na siet. Co je raz na sieti, vzdy ma sieti a kto chce, tie videa si najde- mne stacilo raz. Aj preto som dost za to, aby boli trestani ako dospeli- ked v dnesnej dobe informatiku maju uz pomaly od 2r.zs a ako prva hodina vobec je ochrana seba, svojich udajov a intimity na internete. 16rocni ludia musia mat tieto temy v malicku a vedia rozoznat dobro od zla. Vsak je tomu uz rok-dva, co bol publikovany film V sieti a malo to byt povinne diskutovane na skolach. A celkom by som bola za to, aby mali aj trest rodicia - ako taketo vyjadrovanie a vystupovanie na verejnosti, ze nevideli tu vizitku. Ale co sa cudovat po tom prvom pisomnom prejave otca hlavnej akterky, ze ano...(i ked si to neviem momentalne v reale predstavit, aky trest pre rodicov by bol ucinny)

evka267
8. jan 2022

@vevesh všade cenzúra, fb, ig, fb, tiktok, nikde to neni bez... Takže všade také isté videa ako pridávajú médiá
Chcela som to vidieť

vevesh
8. jan 2022

@evka267 tak na oficialnych a najnavstevovanejsich strankach to teraz k ohladu na obet a vysetrovanie urcite nebude. Na deep webe naopak urcite ano, ale tam sa jednoducho dostat neda a nateraz, ak vsetko scenzurovali, by som pockala na vyjadrenie vysetrovatela, ake "novinky v pripade" maju. Z internetu sa video zmazat neda, ale obmedzit pristup ano.

liusa82
8. jan 2022

@evka267 aj ja som si to chcela pozrieť tiež som všade našla len tie cenzurovane pretože nejak sa mi tomu nechcelo veriť že by až toto dokazovali ale radšej už nechcem

cajomila
8. jan 2022

@miskaleonorbi Aj ja vidím problém v tom, že maloletých možno ani nepotrestajú.
A hlavne, ak s tým to decko už ráta ( že mu nič nehrozí), tak je to od neho pekne vypočítavé !

miskaleonorbi
8. jan 2022

@cajomila však ona svoj cin vôbec neľutuje podľa toho ako sa vyjadruje na internete … keď je to teda jej a nieje to fejk … ale to sa mi tak nezdá … pretože ten screen z jej instagramu tam dal človek ktorý ju osobne pozná … takze si myslím že to bol original profil …
Vysmieva sa a nič jej nieje ľúto

marlent
8. jan 2022

@miskaleonorbi bola to ona...policajti zistili IP adresu zalozila viacero akoze fake profilov a hrala drsnacku ze dobre jej tak,ze mali jej dat viac prpste strasnu frsjerku hrala.....to je cisty psychopat ta baba naozaj nebezpecna zavriet ju na 15 rokov a solit rany kazdy den...sialenec.

evka267
8. jan 2022

@marlent to máte odkial? Policia nič také nepovedala

marlent
8. jan 2022

@evka267 chod k nikki fridrichovej na story

evaachesa
8. jan 2022

Myslím že je najvyšší čas začať riešiť týchto frajerov teenagerov kým sa nestane ďalšia tragédia ako bola v prípade Judity 😒

evka267
8. jan 2022

@marlent videla som tu namyslenu *** 🙄🙄

evka267
8. jan 2022

@evaachesa tak je medzi juditou a elou extra rozdiel

evaachesa
8. jan 2022

@evka267 samozrejme že tam je rozdiel...jedna je vrahyňa a druhá od toho možno nemá až tak ďaleko ... Treba zabrániť tomu aby sa takéto ohavnosti opakovali. Táto to v hlave tiež nemá v poriadku, či máš na ňu iný názor?

kika52621
8. jan 2022

@evka267 viešco ja som necenzurovane nevidela toto bolo cenzurovane iné uz ani vidieť nechcem keď vedia tam tí hore mazať na internete iné správy a videa mali by všetky videá posťahovať...ved ta mala ma len 11 rokov ju opili a zbili takú traumu na celý život ma ešte aby si nechcela vziať život za niečo co jej spôsobili iný a výchova/nevychova dospelých.

gleep1
8. jan 2022

@evka267 nie nie je medzi nimi skoro žiadny rozdiel, obe tu sú psychopatky nebezpečne pre spolocnost. Obe spravili obavny čin a ani jedna z nich to neľutuje, obe si mysleli, teda jedna ešte mysli, že pravda sa bude ohýbať v klamstva pre ich prospech. Obe sú z bohatých rodín vedené k tomu že ony môžu všetko a rodicia ich z toho vysekaju. Obe majú hnusných arogantných otcov ktorých výchova z nich toto spravila. Ela nemala možnosť niekoho zabiť ale v tomto prípade od toho naozaj nemala ďaleko. Ja neviem aký extra rozdiel tam ty medzi nimi vidíš, ale ja takmer žiadny.

e_lienka
8. jan 2022

Myslím si, že s útočníkov už nikdy nebudú slušní a dobrí ľudia. U takýchto jedincov sa vo vysokej miere vyskytuje recidíva.

buffinko
8. jan 2022

@calin takto podobne to asi dopadne aj tu... smutne.

marianeta
8. jan 2022

@buffinko ja dúfam ,že nie, a tiež dúfam ,že budú prihliadať aj na skutočnosť, že v minulosti už nieco podobne vykonali, a prázdne slová o Tom ,ako ľutujú a poučili sa, v týchto prípadoch nemajú žiadnu váhu. Toto by im malo zostať naveky v registroch trestov..

buffinko
8. jan 2022

@marianeta bohuzial paralela s pripadom z videa je aktualne vyrazna. ten pripad si pamatam, ako hovorili, boli toho plne media. a vysledok? kym prebiehalo roky vysetrovanie, tlak verejnosti polavil a hotovo. utocnici oslobodeni. vivat slovakistan.

marianeta
8. jan 2022

@buffinko ten predošlý prípad som nezaznamenala vôbec v médiach, ale máš pravdu..Ľudia rýchlo zabúdajú. Najprv je pár týždňov humbuk, a potom úplne ticho..

e_lienka
9. jan 2022

@marianeta jedine kedy ľudia nezabudli bolo pri vražde J. Kuciaka a jeho snúbenice. Tam sa rodičia snúbencov spolu s verejnosťou pripomínali a aspoň aký taký osoh z toho. Ale keby nebolo protestov na námestiach, bolo by to nepotrestané a zabudnuté.

asocial
10. jan 2022

@e_lienka len porovnavat chladnokrvnu vrazdu dvoch nevinnych ludi s bitkou medzi "svojimi" je podla mna neporovnatelne..

mirage
7. apr 2022

Ahojte, ako to nakoniec dopadlo, viete?

Strana
z12