icon

Čo si myslíte o tomto mužovi na zoznamke?

6. apr 2021

Ahojte zienky, co by ste si pomysleli o takomto muzovi?
Ide o to, ze som slobodna mamina, mam za sebou dost tazky, zly rozchod a po skusenostou s mojim ex sa bojim zase niekomu verit. Som ale sama uz cca 2 roky a zacina mi trosku ten partner uz aj chybat😏 tak som sa registrovala na jednej zoznamke, kde mi napisal celkom sympaticky muz. Vymenili sme si 2 spravy (aj to take ze ahoj, aky mas den) a on mi na to hned napisal ze: a nechces si zavolat? Chcel by som pocut aky mas hlasok. A ja som uplne zostala z toho taka zaskocena, jednak uz neviem,ake je to randit po dlhorocnom vztahu a zase toto ma celkom zaskocilo. Zatial som mu neodpisala, ale pride mi to dost skoro si telefonovat. Myslela som, ze si trosku popiseme, spozname sa a nie hned telefonat po 2 spravach. Vy by ste sa na ten telefonat dali?

Strana
z2
liljana
6. apr 2021

Ked budes posudzovat cloveka na zaklade jedneho slova, nikdy sa s nikym nezoznamis. Pracuje stres, ostych,... Par tyzdnov si mozte pisat, potom sa osobne stretnut. Uvidite ci ma vyznam nieco riesit dalej.

ifava
6. apr 2021

Ja by som vzala nohy na plecia, ale ako sa hovori, kto sa boji nesmie do lesa 🙂

evkamotka
7. apr 2021

Ja som sa s mojim manzelom po 2 spravach na zoznamke rovno stretla. Navrhol to on a nie je uchyl :D. Nie vsetci si chcu ako pubisi tyzdne "pismenkovat"

jana_eyre_2
7. apr 2021

Zas z jedného slova by som nedramatizovala že ide o úchyla, možno je len mierne infantilny.. čo síce ako pozitívum nevidím, ja len že zase z neho kvôli jednému slovu po dvoch správach robiť úchyla je trocha moc, hoci AJ mňa by to zaskočilo.. normálne by som mu napisala, že telefonovať ešte nechcem, ak chce môžeme si písať a ak si budeme rozumieť tak si aj zavoláme..

V písaní zistíš či ti za nejaké zavolanie vôbec stojí a či jeho infantilne výrazy nepoužíva často.. možno mu to len vyklzlo, kto vie.. a jasne že sa treba mať napozore pri novom hľadaní vzťahu, ale zase aj paranoju treb trochu držať na uzde..

Samozrejme rob ako uznás za vhodné, toto je len môj pohľad.. že z dvoch správ a z jedného slova nemôže človek robiť veľké závery..

slniecko_12
7. apr 2021

@sella38 moj manzel si chcel tiez volat po tyzdni a tiez chcel pocut moj hlasok a ziadny uchyl to nie je 😊 len je viac citlivy, preto take slovo.

marsmykkok
7. apr 2021

A je možné že ti aj chce niečo povedať čo je pre ženy potencionálne prekážka na vzťah s nim a chce vedieť tvoju okamžitú reakciu, nie cez písmená že to zahras že o týždeň odpíšeš že nevadí a pomaly mu začneš odpisovať len kvôli pretvárke. Môže mať zdravotnú indispoziciu, možno bol v base, možno má 5 deti vo svojej starostlivosti a tak.

janetinka27
7. apr 2021

tazko povedat z takeho mala informacii. skus si s nim este popisat a potom si zavolajte, alebo viac foto nech posle.

bmuller
7. apr 2021

ak si sa dala na cestu online zoznamky, najlepsie bude si zriadit novu SIMku, vyuzijes ju teraz, alebo pri dalsich "pokusoch"... 😉 alebo si zriad "rezervny" skype-ovy, facebookovy ci iny ucet, tie maju tiez moznost volania

lopka1313
7. apr 2021

No, moj priatel mi asi po 5 dnoch pisania napisal, nech mu dam cislo, ze radsej telefonuje :D ja, cisty nervozny introvert, kt si pripravuje kazdy jeden hovor dopredu na papier som to riskla... a sme spolu :D niektori proste radsej telefonuju a zaroven tak aj "skusaju" ako reagujete a tak. Je to normalne, lepsie pre filtraciu "partnerov"... ale nehovorim, ze to nemoze byt uchyl, ale pokial to neskusis, nic nezistis. A inak cislo sa da potom aj bloknut :D

panelacikova
7. apr 2021

@evkamotka tiež ti povedal, že chce počuť tvoj hlások?

karelova
7. apr 2021

@lopka1313 ved ale 5 dni ste si písali, to je rozdiel. Tuto si napísali 2 správy v znení ahoj a ako sa mas. Podla mna toto normálny človek neurobí.

lopka1313
7. apr 2021

@karelova no moj na mna ako prvu vetu na zoznamke vyblafol, ci sa nechcem prestahovat o 400km dalej :D mohla som ho tiez ako uchyla odpinknut alebo odignorovat... a prisla by som o taky krasny vztah :D (inak, stahovat som sa nemienila, ale samozrejme, ze sa to zmenilo :D ) kludne by som dala cislo, alebo dala druhe cislo a vyskusala si zavolat. Ak bude uchyl, stale sa da nieco urobit. Prinajhorsom kupit inu simku, daco lacne, take tesco mobile alebo nieco rychlo a skusit to tak...

evkamotka
8. apr 2021

@panelacikova nie. Ani jeden sme nemali uvedenu fotku. Napisala som mu, ze by dom ho rada spoznala. On na to, ze dobre, mozeme sa stretnut. Dohodli sme obratom miesto a bolo. Uz budeme v juni 6r svoji, mame dve deti, nie je ani cudny ani uchyl. Obaja sme len nechodili okolo horucej kase (8m od zoznamenia sme sa zasnubili)

panelacikova
8. apr 2021

@evkamotka tak ale to je iné. ja som v skupine ľudí, ktorým je divné, že po pár písmenkách napísal, že chce jej t.číslo, lebo chce počuť jej HLÁSOK... no neviem... mne to pripadá fakt divné. a čo sa týka tvojej skúsenosti, tiež mám muža cez net a tiež sme to nenaťahovali. asi po týždni, max. dvoch sme sa stretli. do necelých 2 rokov sme sa vzali. sme už "starší", takže spoločné dieťa sme si vyjasnili hneď, že už nie. každý máme svoje 🙂 takže nevidím nič zlé na tom, že človek urýchli stretnutie, aspoň vie, na čom je. ale vidím divné to, že dospelý chlap napíše "hlások". akože mne by to vadilo na ňom...

78787878
8. apr 2021

Po dvoch spravach o nicom by som este netelefonovala, ak na to nemas chut. Slovo hlasok je podozrive... ale sanca, ze bude napriek tomu normalny existuje 🙂
Pre pobavenie: s mojim muzom som sa zoznamila na zoznamke. Jeho prvotna ne/komunikacia bola na moj vkus otrasna. Nazivo som sa s nim stretla len zo zvedavosti, co za blba sa skryva za tou prisernou komunikaciou a divnym hlasom. Prisiel uzasny muz, ktory sa vobec nehodil k jeho predchadzajucej komunikacii... So sarmom na rozdavanie... Vysvetlenie jednoduche. Moj muz je clovek klasicky, neznasa modernu elektronicku komunikaciu, vypisovanie, dopisovanie a pod. Vsetko hned riesi telefonat alebo vybavuje osobne.
Chlapika nesud podla prvotnej reakcie... v najhorsom urobis trapny pokus. Akych este urobis kvantum, kym najdes toho praveho 🙂

evkamotka
8. apr 2021

@panelacikova ano, ten hlasok je velmi cudne slovo od dospeleho muza. Nech je autorka asertivna a spyta sa ho, ci sa tak vyjadruje bezne :D

mirkaandrej
14. sep 2022

No ja osobne by som si nehľadala partnera na internete. Áno, niekedy to bolo celkom iné, a dal sa nájsť aj tam slušný chlap, ale v dnešnej, internetom pohltenej a skazenej dobe, by som neverila nikomu na zoznamke.
Nemas možnosť ísť niekam do mesta, baru, von s kamarátkami?

germaniawerks
22. okt 2022

@panelacikova Ale v pohode. Keď je pekná, jemná, tak mohol napísať "hlások". Keby bola drsnejšia, napísal by "hlasisko". Okrem toho, súhlasím aj s dievčatami, že príjemný hlas je fajn a muž chce vedieť, či sa mu dotyčná bude páčiť čo najskôr.

Strana
z2