Čo si myslíte o žene, ktorá chodí do spoločnosti bez podprsenky?
Zaujíma má vás názor ženy, čo by ste si pomysleli o zrelej (žiadna pubertiacka) chudej žene ktorá má malé prsia (cca take menšie Bcka, po odkojeni 1 dieťaťa čiže úplne v top stave nie sú, trochu ovisnutejsie) a do spoločnosti chodí bez podprsenky? Nosi aj obtiahnuté zvršky a nedá sa nevšimnúť že tu podprsenku jednoducho nenosí. Je toto podľa vás vhodne? Na rodinný obed, do mesta, na návštevu atd? Prácu nepočítame, je na MD
Kazdeho oosbna vec ci nosi alebo nie. Ved podprsenky vobec nie su zdrave. Mozu byt pricinou aj rakoviny a to je ok? V minulosti sa nosili take co zvyraznovali bradavky. Mlade dievcata vo vyvoji by tiez nemali nosit gynekologicka neodporuca. Ja tiez nenosim a moj muz vravi tak ako mi je najlepsie. Akonahle si dam tak som do minuty spotena. A este zeny navyse nenosia ani vhodne velkosti. Ako vravim. Je to osobna vec kazdej.
asi budem za konzervu, ale tiež ma nenadchynaju hompalajuce sa prsia bez tvaru, nehovori zo mna bleda závisť, ale tak trochu zmysel pre estetiku (gravitacia vekom tiez spravi svoje) a ked su s tym zeny v pohode, ked na ne zizaju muzi alebo vyrastkovia..., nepride mi to slusne a na urovni, vychova a slusnost stoja predsa len dost namahy a to sa kazdemu nechce

Tak zavisi aky ma celkovy outfit..male prsia napriklad zaniknu vo volnej mikine..ale aj by mala obtiahnute,tenka latka, tak to isto nie..vo vecernych spolocenskych satach ale moze byt bez podprsenky..tam sa to niekedy vyslovene ziada.