Čo si obliecť na rande v chladnejších dňoch?

9. nov 2022

Ahojte,

zajtra idem na rande s jedným sympatickým mužom a premýšľam, čo si obliecť a neviem. Rifle mi prídu také, že si v nich nepripadám taká pekná. Premýšľam nad nejakými nohavicami/popr nejakú sukňu so silonkami, ale neviem, nie som v tomto taká dobrá.

Čo by ste poradili vy?

Ďakujem.

januska12323
9. nov 2022

Tak aby si sa ty cítila príjemne. My nevieme aký máš štýl a čo pôjdete robiť.

autor
9. nov 2022

@januska12323 Styl skôr elegantný, a planújeme ísť na obed, zavolal ma do jeho obľúbenej reštaurácie, kedže mi ju spomínal, ale ja ju nepoznám

kubkovamama
9. nov 2022

Záleží kam pôjdete.Na prechádzku popri rieke asi nie sukňu s lodičkami.🙂 Takisto do luxusnej reštiky nemôžeš dať hocičo. Napíš viac čo a ako. Hlavne aby si sa v tom cítila prirodzene,ak budeš nervózna z vykasávajúcej sa blúzky a príliš vysokých opätkov,bude to vidno.
Nerandila som veľmi dlho,ale skoro vždy rifle,v tom sa cítim naj a už podľa miesta doplnis čo treba,tričko/blúzku/kabát/bundy?Lodičky/tenisky/čižmičky.To je ťažko,každá žena má svoj štýl a takto radiť čo na seba,každá ti napíšeme to čo sa páči nam

autor
9. nov 2022

@kubkovamama Píšem kočke vyššie, že ideme do reštaurácie, je to taká dobrá reštaurácia v meste, on má veľmi rád dobré jedlo a ochutnávanie jedla. Ja som predtým mala tiež len jeden vzťah, už si ani nepamätám, čo som vtedy mala na rande 😀

a_alexandra_a
9. nov 2022

Ja by som si dala rifle, tenký rolák a na to sako ... je to elegantné ale stále ležérne... prípadne niečo na tento štýl:

autor
9. nov 2022

@a_alexandra_a Jej, áno, krásny outfit aj tie farby 😍 skôr si planújem dať sukňu, viac sa sama sebe páčim v sukni/šatách

veronika3110
9. nov 2022

kľudne nejaké hrubšie čierne pančuchy, sukňa a topánky sa k tomu hodia napr. nejaké workery alebo také čosi ako je na obrázku... a na vrch by som si dala jesenný kabát

autor
9. nov 2022

@veronika3110 mám taký béžový kabát, tak snáď to dokopu bude dobré, ešte musím premyslieť, že aký vrch k sukni

veronika3110
9. nov 2022

niečo obtiahnuté by som zvolila... napr. nejaké čierne body alebo niečo podobné a na to tú sukňu 🙂 a kabát super, dobrá farba, hodí sa k všetkému :D

laurita285
9. nov 2022

Ja by som si dala čierne rifle a nejaké pekné bodyčko a sveter, určite by som sa nemódila 😀

moonlight1210
9. nov 2022

Pletene saty s rozsirenou suknou (nie obtiahnutou) po kolena, s dlhym uzkym rukavom a lodickovym vystrihom, opasok a mozno cizmy na vyssom opatku (alebo lodicky, podla pocasia). K tomu uz len kabat a sal (podla chladu).

Lodickovy vystrih nie je hlboky, ale stale ukazuje kus pokozky (siju a cast pliec) a je elegantny. A hodi sa k nemu asi najvacsi vyber nahrdelnikov a ozdob. Ci uz iba dlhe nausnice, ci brosna, ci korale, ci retiazky s priveskom. Aj vlasy je jedno, ci budu vycesane, ci spustene.
Tak taketo saty by som zvolila, a v den rande sa uz len hrala s doplnkami a vlasmi podla aktualnej nalady.

autor
9. nov 2022

@laurita285 no ja tiež premýšľam, lebo nechcem to hrotiť, normálny pekný outfit

veronika3110
9. nov 2022

ved nepôjdeš v spoločenských šatách :D ja chodím v dlhších šatách a pančuchách bežne, je to veľmi elegantné a na také každodenné nosenie... určite nebudeš pôsobiť, že chceš veľmi ohúriť ani nijako prehnane alebo čo..

autor
9. nov 2022

@veronika3110 Ja nosím skôr také do polky stehien, k tomu vysoké čizmy nad kolená, pančuchy, som nižia a dlhé mi nie vždy pekne sedia...to isté sukne...

barborachors
9. nov 2022

tak ja by som sa citila extrem nepohodlne v nejakej sukni a opatkoch. a ešte na rande s novym človekom kde by som bola akurát nervozna ci mi daco dakde nevytrca. A ked sa pojdete po jedle prejst? Kde fuka a je zima? Obliekla by som si normálne nejake hrubsie leginy alebo kozenkove a na to taky dlhsi sveter na prevazovanie s opaskom nech sa vytvorí osi pas a dala by som si pekne nausnice vyrazne a navlnila vlasy. A samozrejme nechty a makeup. Stavaj na doplnkoch, celu veceru bude mat oci na detailoch, nie na tom ci mas suknu alebo nie.

kubkovamama
9. nov 2022

To ma byť prvé rande?Nedala by som určite mini.A do lepšej reštiky určite nie ako píšeš,že máš rada do pol stehien a čižmy nad kolená,na mňa to pôsobí na ženách priam až vulgárne a aby ťa on nemal za lacnú korisť.Na obed určite niečo decentnejšie,to čo je na foto vyššie je veľmi pekné.Sukna ackova midi,po kolena,k tomu obtiahnutý top,nič nepokazís,je to neutrálne,nič extra vyzývavé.Obliect sa okato sexi na prvé rande a obed..neviem.

lulaby1982
9. nov 2022

Ako francúzska dáma ako povedala Coco Chanel, ma to mať úroveň,dresscode, čierne šaty po kolená, biele perly , bielo čierne sako , elegantné lodičky ,kabelka nie vycaptane a samozrejme kvalitný parfum ,do kt.zahalite svoje nahé telo ,to sú top šaty, kvalitný parfum ako hovorila.
A možno si vziať aj nejaký diamant, ako hovorievala Marylin Monroe a Elizabeth Taylor,že sú naj milenci . Prípadne nejaké doplnky,brošne ,hodinky ale nie alá Miletičova.,zlatý stred. Keď sunt,tak žiadny radšej.

Ako raňajky u Tiffany ,tak si predstavujem prvé rande, a nie že sa niektore pozobliekaju na pol žrde ,tigrie topiky, že zebrie legíny,šál boa, trblietky, konfety, mašličky ,pugacky ,sponecky ako Hello Kitty , kroksy , ako na Halloween a vymachlia sa sťaby vajce na Veľkú noc.

autor
9. nov 2022

@kubkovamama Tie čizmy sú semišové, len malý hrubší opätok, nič vulgárne. Sukňa tiež taká jesenná, nepredstavujte si ma v latexe a koži...to určite nie, neobliekam sa nikdy vulgárne.

autor
9. nov 2022

@lulaby1982 Ďakujem za inšpiráciu, ešte to musím premyslieť