icon

Čo si obliecť na vianočné fotenie?

anorev123
28. okt 2022

Ahojte žienky, ideme s mužom a deťmi na vianočné fotenie ale mám dilemu, vôbec neviem čo si máme obliecť ani aké farby. Či zvoliť klasiku niečo červené alebo ísť do zemitých farieb. Prosím poraďte. :D
Ak máte aj niečo na predaj tak kľudne ponúknite. Ja potrebujem číslo M, muž M/L , syn 98 a dcéra 74. :D
Ďakujem.

login1234
•
28. okt 2022

My sme sa prispôsobili farebnému ladeniu ateliéru. Išli sme do bielo-sivej kombinácie 😊

zuzkacik4
•
28. okt 2022

Nam vzdy fotografka napise ake farby by boli idealne, ale samozrejme je to dobrovolne... my sme tento rok boli bielo-bezovi 🙂

zuzka102
•
28. okt 2022

V prvom rade si zisti aká bude vianočná scéna v ateliéri a podla toho si farebne aj typovo zladte oblečenie. Hlavne bez gycovych sobov, dedov mrazov ap....

marca12
•
28. okt 2022

@anorev123 kazdy fotograf na vianocne fotenie ma urobenu scenu a podla toho ti aj odporuci,ake farby oblecenia sa hodia. Skus pozriet jej stranku,ci tam nema fotku tohtorocnej sceny a ake farby odporuca alebo jej rovno napis.

anorev123
autor
•
28. okt 2022

Žienky ďakujem za rady, fotografke som už ohľadom farieb písala tak snáď nájdem nejaké také oblečko aj pre deti lebo tam bude prevládať hlavne biela, béžová, drevo a zeleň🙂

nely1704
•
28. okt 2022

@anorev123 hlavne vsaď na niečo jednoduché a bez vzorov.. mne sa nepáči, ak sú všetci členovia károvaní, červení, proste úplne rovnakí.... pre Vás dve určite šaty a chlapcom košele a nohavice - nepáčia sa mi rifle.