Čo si priať na Vianoce pod stromček?
@janickovakatarina diskusie na MK s obsahom 😑
Celoročné kvalitné turistické topánky..
Rozum😉
@janickovakatarina no a este si praj slusnost a nadhlad 🙂
Skús Diazepam🤣
@janickovakatarina no podľa odpovedí dúfam že si na mikuláša dostala uhlie 😂
@janickovakatarina 😅 podla vsetkeho do nejakej Katariny Janickovej...
@jj298 milujem takychto ludi, normalne som sa spytala a taketo komentare ako rozum..
ved to co mas rada, potesi ta, zaujima ta...
Traktor
@janickovakatarina To po čom túžiš. Môžu to byť hoci aj ponožky či kozmetickú taštičku.
neviem, ci to nie je na zbavenie svojpravnosti, ked sa toto niekto musi pytat na modrom konovi uplne cudzich ludi...
Ďakujem za tých, ktorí normálne poradia🙏🏽
Vieš čo, aj ja nad tým rozmýšľam. Všetko mám, ani neviem čo by som chcela 😃
E-knihy
Nechápem ako tu dokážu byť niektoré také necitlivé a hrubé. Chudák autorka normálne sa opýta a už je nesvojprávna. Sila toto.
To po čom túžiš. Ako teda ja by som mala celkom dlhý zoznam
@valeria_h to, co pises ty, je normalne, ale normalne clovek porozmysla, pripadne pozrie niekde nejaku inspiraciu alebo proste nechce nic. my netusime, kto to je, aky ma rozpocet, nic. ak je autorka dospela, to fakt treba zakladat temu, co si ma zelat pod stromcek, aby jej cudzi ludia povedali, co ma chciet? to mi pride, ako keby bol niekto vygumovany totalitou alebo sektou a treba mu nadiktovat cely jeho zivot. lebo nema vlastne zaujmy, ziadnu kreativitu a ani rozmyslat sa mu uz vlastne nechce. mne to proste vadi, ked niekto nedokaze sam rozmyslat.
Aby som odpovedala na otázku, tak mňa teraz napadli napríklad knihy, ja som knihomoľ ako vyšitý, set spodného prádla, funkčné bežecké oblečenie, papuče na doma, chytré hodinky alebo potom poukaz na masáž, na kozmetiku. Alebo ak máš obľúbený obchod s oblečením, tak poukážku tam. Záleží aké máš záľuby, čo Ťa baví.
@janickovakatarina do kolko eur?
Tento rok sa toho stalo toľko, že ani diamant a darček v hodnote niekoľko tisíc eur by ma nepotešil tak, ako pokoj 🤣
Pokoj 🙂
@janickovakatarina prečo niečo chcieť pod stromček

Sonickú zubnú kefku 🙂