Čo sme to za ľudia?
Prepáčte, toto bude obycajny vylev lebo nemam kde vypustit paru ako tu
Co sa s namj preboha stalo?ludia sa nenavidia,rodiny su rozhádane,kolektivy rozvratene.som strasne sklamana z kolegov,vlastnej rodiny,z ludi,ktorych som povazovala za dobrych,spravodlivych sa stali sudiaci a bez mihnutia oka odsudzujuci inych.a je uplne jedno na ktorom brehu tejto pandemicko-vakcinacnej masinerie stoja.
Zakaladnou a zasadnou otázkou sa stava ci som/sme očkovaní...naozaj je hodnota cloveka v tom ci podstupi ockovanie?alebo nepodstupi?dnes som pocula pani zahlasit na margo ťažkého priebehu kovidu u pacienta ze tak mu treba ked nebol ockovany....sused na suseda vola policiu,ale aj na opacnej strane to prekypuje :ucitelka povie detom v skole ze vsetci ockovanci su hlupe pokusne kraliky....to naozaj?myslim ze to ako spolocnost mame zratane.toto bude najhorsi následok pandemie.vsadepritomna nenávisť tu ostane velmi dlho
@elizabet173 ja fakt nechápem, kde ľudia zobrali to, že očkovany je nesmrteľný a že nemôže byť infekčným prenášačom 🤦🏼♀️🤷♀️
@nykkushka oni sa tým utešujú, že ako dobre, že sa neočkovali, veď nakoniec aj tak všetci zomrieme....
Moja mama bola tiež doma s covidom, v jednej domácnosti s otcom a súrodencami a nikto to od nej nedostal. Mama sa cítila dobre, žiaden ťažký priebeh.
@gina17 tak znovu, kde ja píšem, že očkovany nemôže byť infekčným prenášačom? Kde ja nadávam na očkovanych a neockovanych? Ja som nasrata na ľudí, ktorí sa správajú nezodpovedne, na pozitívnych, čo nedodrzuju karanténu, na ľudí, ktorí nechápu, že pacientov nezabije kovid ale nedostatok personálu, ktorý za to mimichodom nemá zaplatené (ešte stále sa nájdu nemocnice kde môžeš mať aj 500 hodín nadčasov nezaplatia ti ich), žiadne odmeny za každého pozitívneho pacients, ani tych posratych 7e/hod im nikto nedá. Ty by si svoje povolanie robila navyše a zadarmo, s vedomím, že sa tej práci navyše dalo predísť?
V našej nemocnici je na covid odd a are 95%ľudí NEzaockovanych, boli by tam aj keby su očkovaní? Možno nie...
@gina17 prepáč, ale budem nasrata, pretože tá nezodpovednosť ľudí sa ma bytostne dotýka asi trochu viac ako teba, keďže kvôli tomu je manzel stále v robote, zadarmo a v infekčnom prostredí.
Mame doma male dieťa, už raz kovid malo a nie nechcem aby ho chytil znovu od bezpriznakoveho manžela. Takže mam právo byť nasrata. Ale napriek tomu nikoho do očkovania netlačím.
A nenazvala by som to asi nezodpovednosťou, ale sebeckostou...
@gina17 kde ich šikanujú, alebo akou formou?
@nusyk myslím že to môžu len admini
@michaela789
@ailiba tak ci onak to len potvrdzuje to z coho som rozcarovana.ze sa nevieme normalne bavit bez sudenia a odsudzovania.takze by som to uzatvorila.smutne no.

@gina17 píše tu niekto opak? Veď to je všetkým jasné, nie?