Čo ste kúpili vo výpredajoch?
Som chorá mám veľa času a pozeram rôzne zahr.stranky ceny sú výborné.Pochvalte sa čo ste si pekného a odkiaľ kúpili?
Detom z nextu co potrebuju do zasoby a ja som si kupila diar v bellarose, zatial. Potrebujem rifle, ale do kamennych obchodov sa mi nechce trepat 😆
Dior a DKNY parfemy
Preliezla som cely nakupak a same haraburdy alebo len blbe cisla co im ostalo.
Ach vela... mango, zara, next, hm, zalando...handry, hodinky, kabelku... ale som hrda, ze vsetko len pre seba 😂 Deti totiz nepotrebuju ani ponozku 😂
deckam som nechala v nexte takmer 300€,ale vybavila som ich komplet od spodneho pradla,ponozky,pyzama,tricka,mikiny,leginy malej,nejake saty/tuniky,synovi zimnu bundu na dalsi rok,spokojna som bola😂👍🏻dalej malej z newbie leginy,ponozky,pancusky,capicu. este sa chystam na elodie ciapky a sebe chcem fjallraven ruksak. a v kamennych obchodoch sebe zimnu bundu,aj muzovi,
3 sportove mikiny v superdry a malemu veci na dalsiu zimu. Zajtra si idem pozriet topanky,snad nieco schopne najdem
nič, mám všetkého dosť a už všetko takmer kupujem v sekáci, naposledy kabát cos, koženú bundu a sako jil sander, všetko po 2,50.
@bibi33 som rada že som prečítala tvoj komentár 😂 včera som mala výčitky za 150€ v nexte pre malú, hneď mi je lepšie ked vidím že aj ostatne baby taky tak 😂
@kikushaa tak ja som nasla na ich stranke nejake zlavy, ja chcem mini verziu, napr. https://www.fjallraven-slovensko.sk/sk/kanken-r...
@kristinka92 ja sa takto vysantim v nexte 2x rocne- po Vianociach a potom letny vypredaj😂
Ja nic. Aj som mala v kosiku par veci,ale nakoniec som uznala,ze nepotrebujem. No zisli by sa mi nohavice,ale to musis skusat osobne,neviem nohavice kupovat cez net.
Ako každý rok, deťom veci na budúcu zimu a aj tak vždy miniem neskutočné peniaze. 😱 ale stojí to potom za to, keď na jeseň vytiahnem a nemusím behať po obchodoch a kupovať za plné ceny
Nic. Chcela som si kupit nejake oblecenie, lebo uz vyzeram jak vandrak. Asi som uz stara, no dnesna moda mi pride desna. A ak aj nahodou najdem nejaky kusok, ktory sa mi paci, nemaju moje cislo. Takze vzdy odchadzam z obchodu frustrovana. Ale ma to aj svetle stranky: usetrim a nezatazujem prirodu.
@zmrzlinka2021 na vytahane oblecenie, ktore vyzera ako od popelnice, sa fakt necitim 🙂
@zmrzlinka2021 mam.aj muz si tam kupuje sportove oblecenie, mikiny vydrzia roky intenzivneho pouzivania.teraz som vyradila 2 asi 7 rocne co som nosila naozaj asi denne. Aj tricka su fajn, a po oprani sa nezmeni tvar
Nic. Kupujem len to, co potrebujeme, nenamotavam sa bezhlavo na zlavy nastastie.

Dvojo kožených topánok za necelých 50 eur 💪