Čo to je prosím?Našla som to na gauči.
@monika12486
@limetka69
Tiez si hovorim, keby ste aspon napisali odkial to je, alebo nieco blizsie. Takto to moze byt hocico :D
@domculik24
@bambina1 zeby nevedela co je kliest? sa mi nezda, 🙂 ale tu je vlastne vsetko mozne :D
Kliešťom sú vidieť nožičky... Ale ťažko povedať, čo je toto keď ani nevieme, či to z dlane vyrastá ale o to autorka otázky len drží a kde to nasla🤷♀️
@monika12486 to nám akože ukazuješ niečo, čo držíš v dlani alebo to máš k ruke pricucnuté či čo? Inak aj mne to pripomína chia semiačka ako píše @limetka69
Tiez myslim ze kliešte.. dcera mala nedavno na ruke kliešťa, ja som myslela že to má nalepené ľanové zrniecko zo žemle 🙈 chytím a to obrovský nacucany kliestisko... Nožičky nemal, resp. nebolo vidno vôbec.. vravím, vyzeral ako ľanové semiacko
@river_song :O nezvycajne miesto pre kliesta nie? by som nepovedala, ze na dlani sa usadi
Prepacte asi som to zle napisala, ze text sa nezobrazil. Nasla som to na gauci, a aj v stoliku v obyvacke, je to tvrde a take flaky to ma, akoby male vajicko. Chia semienka urcite nie, skor som myslela ci nejake vajicka nejakeho hmyzu alebo co.
@monika12486 Tak potom jednoznačne ploštice!!! Treba sa toho zbaviť, ale to bude celkom ťažké.
@monika12486 ale ved chia su take tigrovane ako prepelicie vajicka. urcite by som nestresovala hned s plosticami, rozpuc to co je dnu?
Vezmite to do prirodovedeckej fakulty dakej bilogicke oni vedia hned zistit.a zadara.
@limetka69 dakujem 😄 teraz som si pozerala chia semienka, mame doma. A je to ono, ale nikto to nejedol, neviem ako sa to tam dostalo, ale uz som sa zlakla.
Nas pes ma blchy, tak som sa zlakla ci su to neni vajicka, uz mi z toho sibe lebo mame cely dvor s tym zamoreny, a to sme ho uz vystriekali a dokonca 2 som zabila vnutri....
@monika12486 Tak potom stačí len riadne povysávať :D :D spýtaj sa členov domácnosti, možno niekto jedol :D
@monika12486 no vidis, super, ze sa na to prislo, najskor z nejakeho peciva to oletelo. 😊
@monika12486 neopravila adminka nadpis? dodala tam, ze si to nasla na gauci. ved to tam nebolo, ci?
@limetka69 ja neviem, a to moze? Lebo ja som to tam nedala. Sice som pisala a potom mi to uz hodilo...
@monika12486 jasne adminky casto opravuju nazvy aby bolo jasne co je v danom fore, 🙂 trosku poopravia, skonkretizuju a tak... teda aspon ja som c tom, ale. videla som zmenené nazvy, ale nevien kto to menil, ci autor, alebo adminka, 😀

ako neviem ci je to vyrastok, ci nieco dtzite v ruke, ale dost to pripomina semiačka marihuany 😃 alebo chia???